ورود

View Full Version : سوال: هزینه طراحی قالب

Saman Hashemi
شنبه 19 فروردین 1391, 11:12 صبح
هزینه طراحی یه قالب ساده که با مرورگرهای مختلف هماهنگ شده باشه تقریبا هزینه اش چقدره؟:متفکر:
پ.ن:خواهشا از معرفی نرم افزارهای قالب ساز یا معرفی سایتهای که قالب رایگان ارئه میدن یا پیشنهاد همکاری جدا خودداری کنید فقط خواهش میکنم هزینه و یک نمونه آنلاین مثال بزنید...!

cyrusthegreat
شنبه 19 فروردین 1391, 11:53 صبح
دوست عزیز

بستگی داره که چه مرورگر هایی مد نظر شما هست. اگر آخرین نسخه ها باشه و البته IE8 به بالا، بین 30 تا 100 هزارتومن می شه قالب رو فروخت. این تفاوت قیمت فاحش هم بدلیل چندتا نکته زیر:

زیبایی و به روز بودن طراحی
استفاده از افکت هایی JS
استاندارد بودن کد (HTML و CSS)
وجود نسخه psd طراحی
بی همتا بودن طراحی (از نظر رنگبندی و جایگیری المان ها)

برای سازگاری با مروگر ie نسخه 6 و 7، به نظر من بهتره شما یه هزینه اضافه، یه چیزی بین 20 تا 50 تومن بگیری. چون این مرورگر ها قدیمی شدن. مال حدودا 10 سال پیش هستن. شمای طراح که نباید عزاب بکشی برای سازگاری، و بدون هزینه اینکارو انجام بدی.

colors
شنبه 19 فروردین 1391, 11:55 صبح
درود

حدودا 70 تا 90 تومان واسه یه قالب متوسط، خوبه

Saman Hashemi
شنبه 19 فروردین 1391, 12:41 عصر
بستگی داره که چه مرورگر هایی مد نظر شما هست. اگر آخرین نسخه ها باشه و البته IE8 به بالا، بین 30 تا 100 هزارتومن می شه قالب رو فروخت. این تفاوت قیمت فاحش هم بدلیل چندتا نکته زیر:
زیبایی و به روز بودن طراحی
استفاده از افکت هایی JS
استاندارد بودن کد (HTML و CSS)
وجود نسخه psd طراحی
بی همتا بودن طراحی (از نظر رنگبندی و جایگیری المان ها)

برای سازگاری با مروگر ie نسخه 6 و 7، به نظر من بهتره شما یه هزینه اضافه، یه چیزی بین 20 تا 50 تومن بگیری. چون این مرورگر ها قدیمی شدن. مال حدودا 10 سال پیش هستن. شمای طراح که نباید عزاب بکشی برای سازگاری، و بدون هزینه اینکارو انجام بدی.
IE6+,Chrome,Firfox
ممنونم بابت پاسخت اما خدایی اگه یه قالب با این امکاناتی که گفتی خودتم با این قیمت میگیری هرکاری دیگه بکنی بهتره چون اینجوری ماهی 10تا قالب باید بسازی تا خرجت دربیاد...!
تازه حرفه ای حرفه ای هم باشی 5-6 قالب در ماه با اون ایتم هایی که گفتی بیشتر نمیتونی بسازی...!
پیشنهاد میکنم تعرفه قیمتی شورای انفورماتیک حتما بخونی...!
الان قیمت یه کارگر آجر بنداز بالا روزی 20 تومن...!
این تجربه 3سال من تو این فیلد کاری امیدوارم ناراحت نشده باشی...!

حدودا 70 تا 90 تومان واسه یه قالب متوسط، خوبه
باز این قیمت متعادل تره...!
پ.ن:هرچی هم که یه فیلد کاری زیاد بشه نباید بازار خراب کرد نمونه اش الان سر هر کوچه یه الکتریکی هست اما بیاد یه مهتابی نصب کنه 10-15 ازتون میگیره بعد چجوری چیزی که شما پوستتون کنده میشه حداقل 2 روز روش کار میکنید میگید 20 تومن؟

cyrusthegreat
شنبه 19 فروردین 1391, 12:44 عصر
دوست عزیز

من نگفتم 20 تومن. گفتم برای سازگاری با اونها باید بین 20 تا 50 تومن اضافه بگیری.

بعدم، یه قالب که یک ساعته درست می شه، نباید که 100 تومن گرفت. همون 30 تومن کافیه.

Saman Hashemi
شنبه 19 فروردین 1391, 13:00 عصر
بله کار یه ساعت 30تومن بد نیست اما من میگم اون ماکزیمم و سقف دریافتی افزایش بده الان قالب های پولی خارجی که طرف کم کم به 100 نفر میفروشه از 30 دلار شروع میشه حالا وقتی شما یه کار سفارشی انجام میدی باید 200-300 بگیری چون زحمت کشیدی و حق شماست از ما گفتن بود حالا هرکی یه نظری داره بعد برای اینکه قیمتت خیلی پرت نباشه تعرفه خدماتی شورای عالی انفورماتیک نگاه کن تا بتونی بهتر قیمت بدی و حقت ضایع نشه...!
این قالب برای من حدود 4-5 ساعت زمان برده و طراحی منم متوسط هست، شاید بهتر بتونید قیمت بدید...!

Net So
شنبه 19 فروردین 1391, 13:01 عصر
من هم با اجازه صاحب ترد ، یه سوال بپرسم. به نظرتون برای Style زدن ( یعنی تبدیل PSD به htm/css/js ) هر صفحه چه مبلغی باید پرداخت بشه ؟

cyrusthegreat
شنبه 19 فروردین 1391, 13:49 عصر
دوست عزیز

این قیمتی که بنده گفتم، با دو تا شرطه: 1. پایین صفحه کپی رایت طراح وجود داشته باشه. توی HTML تگ meta author طراح وجود داشته باشه. کلیه فایل های CSS و JS کپی رایت طراح رو داشته باشه. 2. قالب اختصاصی نباشه.یعنی طراح هروقت خواست و برای هر وبسایتی که خواست بتونه استفاده کنه.

اگر قالب تمام اختصاصی باشه و بدون کپی رایت، بین 300 تا 400 و با کپی رایت 200 تا 300.

اون تبدیل PSD به قالب هم فرقی نمی کنه. همین قیمت ها باید گرفته بشه.

hamid_shrk
شنبه 19 فروردین 1391, 20:41 عصر
با عرض سلام.
هزینه کار حرفه ای در تهران (کد html استاندارد + cross brows + seo) چنانچه قالب رو خودتون بگید (نمونه بدید و بگید همچین چیزی میخواید) هر صفحه 300 هزار تومان می باشد.
چنانچه قالب هم خود شخص بخواد ارائه بده معمولا 400 هزار تومان میره رو هزینه.
برای کار حرفه ای باید هزینه حرفه ای کرد.(این امری ثابت شدست)
مشکل ما اینه که تعدادی دانشجو و تازه کار ریختن تو بازار و همینجور واسه خودشون قیمت میدن و ارزش کار رو میارن پایین.
اما هنوز هم کار حرفه ای خواهان داره.

sylverstar
شنبه 19 فروردین 1391, 21:18 عصر
دوست عزیز

این قیمتی که بنده گفتم، با دو تا شرطه: 1. پایین صفحه کپی رایت طراح وجود داشته باشه. توی HTML تگ meta author طراح وجود داشته باشه. کلیه فایل های CSS و JS کپی رایت طراح رو داشته باشه. 2. قالب اختصاصی نباشه.یعنی طراح هروقت خواست و برای هر وبسایتی که خواست بتونه استفاده کنه.

اگر قالب تمام اختصاصی باشه و بدون کپی رایت، بین 300 تا 400 و با کپی رایت 200 تا 300.

سلام. لطفا در مورد کپی رایت قالب و فایل های css یه توضیحی بدید.
کپی رایت چگونه اعمال میشه؟ چه فایده ای داره؟ نقض اون را بکجا شکایت کنیم و ...
ممنون

cyrusthegreat
شنبه 19 فروردین 1391, 22:20 عصر
دوست عزیز

کپی رایت موجود در CSS و JS، یه سری کامنت هست که برای مثال اینجوریه و به اول سند اضافه می شه:

/*============== ParsAndis Co Template & Theme Design Group =======================
Template Name: Sample Template
Create Date: 06/04/2012
last Update: 06/04/2012
File Name: Main.css
File Description: Main Styles
Pars Andis Co: ParsAndis.com
Designer: Cyrusthegreat | cyrusthegreatking@gmail.com
Copyright: © 2005 2012 - All rights are reserved for ParsAndis Co
================================================== ================================*/

فایده اش اینه که هم یکجور تبلیغه برای شما، و هم اگر مشتری اون رو پاک کرد می تونی شکایت کنی. برای شکایت هم، شما باید با مشتری، قراردادی منعقد کنی، که وجود و پاک نکردن این کدها، جزو بندهاش باشه. تا اگه مشتری پاکشون کرد و یا تغییرشون داد، بتونی ازش شکایت کنی. اگر هم در ایران قانون کپی رایت وجود داشت، با این کپی رایت، اگر کسی از روی قالب شما کپی برداری کرده بود، می تونستی ازش شکایت کنی که این مورد در ایران وجود نداره :دی.

khanlo.javid
دوشنبه 21 فروردین 1391, 20:38 عصر
دوست عزیز بستگی به طراحیتون داره... مثلا گرافیک،فناوری و خیلی چیز های دیگه.

موفق باشید