ورود

View Full Version : خطای پایگاه داده بعد از ساخت نصب برنامه

mahdiazizi20
شنبه 19 فروردین 1391, 20:23 عصر
سلام دوستان. من یه برنامه دیکشنری با #C و SQL نوشتم و یه برنامه نصب هم براش درست کردم و میخوام بدم کاربرهای عادی نصبش کنند و استفاده کنند. مثل babylon. ولی وقتی این برنامه تو یه سیستم دیگه نصب میشه و یک فایل exe. به کاربر عادی میده و این کاربر وقتی اجراش میکنه و لغت مورد نظرش رو وارد میکنه و دکمه سرچ رو میزنه خطای دیتابیس میده و میگه باید SQL نصب باشه و دیتابیس Attach بشه. حالا من چیکار کنم که برنامه هایی رو که نوشتم رو به همه بدم و اونا(که چیزی از برنامه نویسی نمیدونن) استفاده کنن. من تو connectionstring . و 127.0.0.0 هم گذاشتم ولی مشکل حل نشد. خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید...

mahdiazizi20
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 11:27 صبح
دوستان کمک کنید... یعنی کسی نیست...

مهدی هادیان2
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 12:33 عصر
سلام دوستان. من یه برنامه دیکشنری با #C و SQL نوشتم و یه برنامه نصب هم براش درست کردم و میخوام بدم کاربرهای عادی نصبش کنند و استفاده کنند. مثل babylon. ولی وقتی این برنامه تو یه سیستم دیگه نصب میشه و یک فایل exe. به کاربر عادی میده و این کاربر وقتی اجراش میکنه و لغت مورد نظرش رو وارد میکنه و دکمه سرچ رو میزنه خطای دیتابیس میده و میگه باید SQL نصب باشه و دیتابیس Attach بشه. حالا من چیکار کنم که برنامه هایی رو که نوشتم رو به همه بدم و اونا(که چیزی از برنامه نویسی نمیدونن) استفاده کنن. من تو connectionstring . و 127.0.0.0 هم گذاشتم ولی مشکل حل نشد. خیلی خیلی ممنون میشم کمکم کنید...
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام
برای اینکه بشه از برنامه تون استفاده کرد باید بانک رو اضافه می کردید. از روش هایی که وجود داره بانک رو هم اتچ کنید
موفق باشید

mahdiazizi20
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 00:40 صبح
مرسی دوست عزیز. ولی مثل اینکه تاپیک رو درست نخوندی...:خجالت:

mohammadsepehri
چهارشنبه 24 خرداد 1391, 10:35 صبح
با سلام دوست عزیز به نظر من شما باید یه فایل نصب سایلنت (غیر محسوس) برای Sql ایجاد کنید این کار با استفاده از فایل Configuration.ini قابل انجام هست .