ورود

View Full Version : سوال: چگونه روی پوشه ها رمزگذاری کنیم؟

بهروز عباسی
یک شنبه 20 فروردین 1391, 11:55 صبح
درود به همه برنامه نویس های گل:لبخند:
میخواستم بدونم چطوری باید با دلفی کدی نوشت که روی پوشه ها رمز گذاری کنه و کار بر فقط با دادن پسورد بتونه پوشه رو باز کنه

Mask
یک شنبه 20 فروردین 1391, 12:23 عصر
اینجا هم باید هوک انجام بدی.
به قول مجتبی :لبخند: جوونیام اینو برا ویندوز Xp نوشتم.
ببین خوبه.
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی. یه منو به راست کلیکت اضافه میشه. و میتونی هر شاخه ای رو خواستی قلف کنی.
اینو قدیما واسه اینکه اطلاعاتم ویروسی نشه نوشتم.

zidane
یک شنبه 20 فروردین 1391, 13:44 عصر
برنامه جالبی بود.
با چه روشی جلوی دسترسی به فولدر رو می گیره؟

بهروز عباسی
یک شنبه 20 فروردین 1391, 14:31 عصر
اینجا هم باید هوک انجام بدی.
به قول مجتبی :لبخند: جوونیام اینو برا ویندوز Xp نوشتم.
ببین خوبه.
بعد از اینکه برنامه رو نصب کردی. یه منو به راست کلیکت اضافه میشه. و میتونی هر شاخه ای رو خواستی قلف کنی.
اینو قدیما واسه اینکه اطلاعاتم ویروسی نشه نوشتم.

ممنون از کمک از کمک

راهی نیست که حتی اگه برنامه از روی سیستم پاک شد بازم نشه به اون فولدر دسترسی داشت من الان این برنامه رو تست نکردم اما از جای که شما گفتی باید هوک کنیم معلوم میشه باید برنامه تمام مدت برای محافظت در حال اجرا باشه

ممنون از همه برای کمک

Mask
یک شنبه 20 فروردین 1391, 15:53 عصر
با چه روشی جلوی دسترسی به فولدر رو می گیره؟
از طریق تغییر نام به اسامی استثنا در ویندوز.

اهی نیست که حتی اگه برنامه از روی سیستم پاک شد بازم نشه به اون فولدر دسترسی داشت من الان این برنامه رو تست نکردم اما از جای که شما گفتی باید هوک کنیم معلوم میشه باید برنامه تمام مدت برای محافظت در حال اجرا باشه
برنامه ای که در ضمیمه هست از هوک استفاده نمیکنه. و نیاز به اجرا بودن تمام وقت نیست.
در مورد سوالتون : اینم راه داره.
دستوراتت رو در dll بزار و dll رو اینجکت کن. اینجوری دیگه نیاز به برنامه مادر هم نیست.:چشمک:

Valadi
یک شنبه 20 فروردین 1391, 20:29 عصر

برنامه ای که در ضمیمه هست از هوک استفاده نمیکنه. و نیاز به اجرا بودن تمام وقت نیست.
در مورد سوالتون : اینم راه داره.
دستوراتت رو در dll بزار و dll رو اینجکت کن. اینجوری دیگه نیاز به برنامه مادر هم نیست.:چشمک:

با سلام بیشتر در موارد ذیل توضیح بدید
1- دستوراتت رو در dll بزار و dll رو اینجکت کن - dll کجاست و پارامترها ورودی و خروجی ؟؟؟؟
2- از طریق تغییر نام به اسامی استثنا در ویندوز.

با تشکر

mbshareat
یک شنبه 20 فروردین 1391, 23:24 عصر
سلام
به نظر من هم برنامه جالبی بود.
آیا راه استفاده از این برنامه اینه که SetUp رو اجرا کنیم و بعد آیکن شاخه رو روی نام فایل Lock-UnLock.exe درگ کنیم؟ چون من اینطور تونستم با این برنامه شاخه رو قفل و باز کنم؟

Mask
دوشنبه 21 فروردین 1391, 11:06 صبح
سلام
به نظر من هم برنامه جالبی بود.
آیا راه استفاده از این برنامه اینه که SetUp رو اجرا کنیم و بعد آیکن شاخه رو روی نام فایل Lock-UnLock.exe درگ کنیم؟ چون من اینطور تونستم با این برنامه شاخه رو قفل و باز کنم؟

این یه راهشه.
یه راهه دیگش هم همونه که گفتم. در راست کلیک شاختون یه آیتم اضافه میشه.
البته این برنامه رو فقط رو xp تست کردم.
در ضمن : بنا رو بر این گذاشتم که که درایو ویندوز c باشه.

Felony
سه شنبه 22 فروردین 1391, 22:10 عصر
1- دستوراتت رو در dll بزار و dll رو اینجکت کن - dll کجاست و پارامترها ورودی و خروجی ؟؟؟؟
کدوم DLL کجاست ؟ شما باید کدهای مورد نیاز برای Hook رو داخل DLL بنویسید و DLL رو به یک پروسه در حال اجرا ( پروسه های اصلی سیستم که همیشه در حال اجرا هستند ، مثل svchost) تزریق کنید ؛ به این شیوه Process Injection میگن ؛ در این مورد باید بگم اولا مبحث پیچیده ای هست و با کپی 4 تیکه کد نمیشه این عملیات رو پیاده کرد و دوما در حال حاظر آنتی ویروس ها به شدت روی پروسه های در حال اجرا نظارت دارن و با تمام قوا با Process Injection مقابله میکنن ، پس با این اوصاف علاوه بر اینکه باید از پس نوشتن Process Injector بر بیاید ، باید بتونید Ansti Virus ها رو هم دور بزنید .

2- از طریق تغییر نام به اسامی استثنا در ویندوز.
اسامی و کاراکترهایی هستند که برای ویندوز معانی خاصی دارن و به قولی رزرو شده هستند و ویندوز اجازه نمیده از این اسامی و کاراکترها در اسم پوشه ها استفاده کنی ، مثلا در حالت عادی نمیتونه اسم یه پوشه رو Con یا Prn یا Nul بزاریم ، در صورتی که با روشهایی از طریق CMD میشه همچین کاری کرد : http://www.astahost.com/info/timimd-create-folder-create-folder-named-windows.html

قبلا در این رابطه یک تاپیک زده شده بود که من نمونه کد Delphi هم برای این کار قرار دادم .

Felony
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 13:52 عصر
( یکی از روشها : تزریق dll بوسیله یه سرویس که مجوز سیستم و تحت پروسه winLogon اجرا شده باشه) و ...
نمیدونم با چه آنتی ویروسی کار میکنید ، ولی اگر واقعا این مورد رو نمیتونه تشخیص بده احمق هست ! من تو شرکت با نسخه های سرور Panda و Kaspersky کار کردم ، واقعا در این موارد قوی عمل میکنن ( مخصوصا پاندا ) .

به این شیوه میگن Dll Injection قضیه Process Injection یه چیزه دیگست
بله ، من حواسم به DLL نبود ولی در کل فرقی با هم ندارن ، به تزریق کد باینری به یک پروسه میگن Process Injection و DLL هم یک نوع فایل باینری هست که اجرایی نیست ...

mahdy.asia
جمعه 25 فروردین 1391, 09:08 صبح
من تو دلفی می خوام هر وقت برنامه من اجرا می شه پوشه unlock بشه تا نرم افزار من به محتوای پوشه دسترسی داشته باشه و هر وقت نرم افزار از اجرا در میاد دوباره پوشه lock بشه تا کاربران نتونن به پوشه دسترسی پیدا کنن می تونین این کد رو برای اجرا تو دلفی به من بدین

mahdy.asia
جمعه 25 فروردین 1391, 10:15 صبح
اگر با برنامه شما پوشه lock شود وقتی می خواهیم فایل را بصورت دستی rename کنیم اجازه این کار داده نمی شود در صورتی که شما می گویید برای lock و unlock از دستورات rename و اسامی خاص استفاده کرده اید

Mask
جمعه 25 فروردین 1391, 11:41 صبح
برای lock و unlock از دستورات rename و اسامی خاص استفاده کرده اید
این تغییر نام به صورت دستی و عادی انجام نمیشه. به صورت کد نویسی و استفاده از توابع ویندوز انجام میشه.

من تو دلفی می خوام هر وقت برنامه من اجرا می شه پوشه unlock بشه تا نرم افزار من به محتوای پوشه دسترسی داشته باشه و هر وقت نرم افزار از اجرا در میاد دوباره پوشه lock بشه تا کاربران نتونن به پوشه دسترسی پیدا کنن می تونین این کد رو برای اجرا تو دلفی به من بدین
برای این کار کافیه اسم شاخه مورد نظرتون رو به صورت پارامتر به برنامه ای که نوشتم ارسال کنید.

mahdy.asia
جمعه 25 فروردین 1391, 19:31 عصر
برای این کار کافیه اسم شاخه مورد نظرتون رو به صورت پارامتر به برنامه ای که نوشتم ارسال کنید. برای lock کردن پوشه درست کار می کنه اما برای unlock از طریق پارامتر خطا می دهد و می بایست با کلیک راست ماوس این عملیات را انجام داد
Lock-UnLock.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience
اگه می تونستید سورس دلفی رو برای انجام اینکار بزارید خیلی بهتر بود

بهروز عباسی
دوشنبه 28 فروردین 1391, 11:35 صبح
ممنون میشم سورس بذارید

Mask
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 12:20 عصر
لینک منبع این روش رو پیدا کردم.
گفتم بزارم هر کی خواست استفاده کنه.
http://barnamenevis.org/showthread.php?151333-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D9%86-%D9%8A%D9%83-%D9%81%D9%88%D9%84%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%83%D8%A7%D8%B1%D9%83%D8%AA%D8%B1%D9%87%D8%A7%D 9%8A-%D8%BA%D9%8A%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2/page2&highlight=stream+delphi