PDA

View Full Version : سوال: ويدئو كنفرانس

taknavaz123
دوشنبه 21 فروردین 1391, 21:39 عصر
با سلام.
ما يه دستگاه ويدئو كنفراس گرفتيم.حالا ميخواهيم با شهرهاي ديگه گه ويدئو كنفرانس دارن ارتباط برقرار كنيم.
براي اينكار يه مودم Adsl و يه آي پي استاتيك هم تهيه كرديم.
الان سوال من اينه.براي اينكه بتونم اون ويدئو كنفرانس رو راه بندازم چه تنظيماتي بايد روي مودم adsl ست بشه؟
و
آيا بايد يه سيستم هم داشته باشم و مودم به رو به سيستم وصل كنم؟ يا لزومي به وجود سيستم نيست و ميتونم مستقيما مودم رو به رسيور دستگاه ويدئو كنفرانس وصل كنم؟

mhsaleh
سه شنبه 22 فروردین 1391, 19:15 عصر
اگر شما سرویس ADSL معمولی دارید آدرس IP استاتیک به مودم (روتر) شما اختصاص داده شده و آن را می توانید از توی صفحه Status مودم مشاهده نمایید. اما فرض کنید شما از یک دستگاه ویدئوکنفرانس می خواهید با دیگری ارتباط برقرار کنید وقتی درخواست شما ارسال می شود در واقع مودم آن را دریافت می کند و چون مودم شما دستگاه ویدئوکنفرانس نیست آن را دور می اندازد لذا شما باید توی مودم تعریف کنید که درخواست های مربوط به ویدئوکنفرانس را بفرستد بر روی دستگاه ویدئوکنفرانس این قابلیت در مودم ها تحت عنوان Port Forwarding امکان پذیر است. قبل از هر چیز باید مشخص کنید دستگاه ویدئوکنفرانس شما از چه پروتکلی استفاده می نمایید و آن پروتکل از چه پورتی مثلاً پروتکل H.323 از پورت 1720 استفاده می نماید لذا توی مودم کافیست پورت 1720 را به سمت IP محلی دستگاه ویدئوکنفرانس خود هدایت کنید. توی دستگاه ویدئوکنفرانس هم حتماً باید مشخص کنید که دستگاه پشت NAT قرار دارد و آدرس Public چیست.
اگر مدل دستگاه ویدئوکنفرانس و مودم خود را بفرمایید شاید بتوانم بیشتر راهنمایی کنم.

taknavaz123
سه شنبه 22 فروردین 1391, 19:31 عصر
واقعا ممنون از جوابتون.گرچه يكم بيش از حد تخصصي بود.
مدل دستگاه Sony IPELA.
مودم ما همين مودم معموليه ADSL خواهد بود.هنوز نگرفتيم.ولي از همين معموليهاي سيمي كه تك پورت لن و USB دارن.
يه آي پي استاتيك هم گرفتيم براي خط.
داخل تنظيمات ويدئو كنفرانس هم يه قسمتي هست كه ميتونيم آي پي رو دستي ست كنيم.

راستش من خودم اينجوري فكر ميكردم كه من مودم رو بردارم.وصل كنم به يه سيستم.تنظيماتشو بذارم روي PPPOE.
بعدم از طريق كابل شبكه ، پورت لن مودم رو به پورت لن ويدئو كنفرانس وصل كنم و اينجوري همه چيز اوكي بشه.
آي پي استاتيك هم كه روي خط هست و احتمالا نبايد جايي اون رو ست كنم.

چون خط Adsl چند روز ديگه راه اندازي ميشه هنوز تست نكردم چيزي رو.اما فكر ميكردم كه بايد اينطوري عمل كنم.
آيا اشتباه فكر ميكردم؟
تنظيماته بيشتري احتياج داره؟؟؟ Port forwardig و NAT و از اين چيزها هم ميخواد؟؟

mhsaleh
جمعه 25 فروردین 1391, 11:03 صبح
بله شما باید اکانت PPPoE را روی مودم ست کنید تا به اینترنت متصل شوید و به محض اتصال IP استاتیک به مودم شما که Connection را برقرار کرده اختصاص داده می شود. اما شما باید تنظیمات Portforwarding را در مودم انجام دهید تا درخواست های ارسال شده به IP استاتیک به سمت دستگاه ویدئوکنفرانس هدایت شوند. همچنین چون در ارتباط ویدئوکنفرانس آدرس IP درون پکت های داده به سمت گیرنده ارسال می شود توی خود دستگاه ویدئوکنفرانس هم باید بگویید که دستگاه پشت NAT است و IP آن طرف NAT چیست.

taknavaz123
شنبه 26 فروردین 1391, 08:00 صبح
بازم ممنون از پستتون.
تنظیمات portforwaerding چه جوریه؟ راستی این مودم قراره اختصاصی برای همین ویدئو کنفرانس استفاده بشه و node دیگه ای وجود نداره.آیا با این شرایط هم باز باید portforwarding رو انجام داد؟؟؟

در مورد تنظیمات NAT هم اگه توضیح مختصری بدین ممنون میشم که چه جوری باید تو دستگاه تنظیمش کنم.ممنون میشم

mhsaleh
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 22:16 عصر
بازم ممنون از پستتون.
تنظیمات portforwaerding چه جوریه؟ راستی این مودم قراره اختصاصی برای همین ویدئو کنفرانس استفاده بشه و node دیگه ای وجود نداره.آیا با این شرایط هم باز باید portforwarding رو انجام داد؟؟؟

در مورد تنظیمات NAT هم اگه توضیح مختصری بدین ممنون میشم که چه جوری باید تو دستگاه تنظیمش کنم.ممنون میشم

توی تنظیمات مربوط به پورت فورواردینگ چند پارامتر اصلی وجود دارد که البته بسته به مودم های مختلف ممکن است عناوین متفاوتی داشته باشند.

اولین مورد IP مقصد (سمت LAN) می باشد که در واقع همان IP دستگاه ویدئوکنفرانس شماست.
دومین مورد پورت های سمت LAN می باشد یعنی پکت های دریافتی را به چه پورتی ارسال کن. مثلاً از 1 تا 65535
البته توی مودم های مختلف ممکن است گزینه های بیشتری ببینید. تصویر زیر مربوط به مودم Level 1 میباشد. آدرس سرور من 192.168.0.234 بود و تمام پورت ها را چه TCP و چه UDP به سمت آن فوروارد کردم.

86203
شما در هر صورت باید پورت فورواردینگ را انجام دهید چون IP روی مودم ست شده و مودم کار NAT را برای شما انجام می دهد.

khoffashekhaste
چهارشنبه 20 اسفند 1393, 16:40 عصر
دموی آنلاین VideoConference سیستم کنفرانس تصویری Lync Server مایکروسافت (http://www.palnetgroup.ir/training-it-network-course/2014-12-19-13-41-14/microsoft-lync-server-online-demo.html)