PDA

View Full Version : مشکل با ویندوز 7

ASedJavad
دوشنبه 21 فروردین 1391, 22:14 عصر
سلام
بعضی وقتا وقتی سیستم رو شات داون می کنم (یا وقتی میبرمش به حالت sleep) بعد که روشنش میکنم، میبینم رزولوشن سیستم میره رو 600*800 و دو گزینه اسلیپ و هایبرنتش غیر فعال شده.
البته اگه دوباره خاموش و روشنش کنم (البته فقط بعضی وقتا) دوباره درست میشه.
همچنین بعضی وقتا اگه سیستم رو (وقتی که درسته) ببرم رو حالت sleep، بعد که میخوام دوباره روشنش کنم، سیستم کامل روشن میشه ولی مانیتور هیچ چیز رو نشون نمیده و چراغش همین جور چشمک میزنه (مانیتور رو استندبای میمونه)
بعد که سیستم رو دستی ریست می کنم دوباره همون مشکل زولوشن و ... پیش میاد

سوداگر
شنبه 26 فروردین 1391, 02:35 صبح
فکر کنم کارت گرافیکت جاثمه!

ASedJavad
شنبه 26 فروردین 1391, 06:16 صبح
یعنی چی جاثمه؟

سوداگر
شنبه 26 فروردین 1391, 12:33 عصر
:خجالت:
احتمالا خراب شده یا درایورش مشکل داره مثلا ویندوز 32 بیت نصب کردید ولی سی دی درایورتون 64 بیت رو ساپورت می کنه

ASedJavad
شنبه 26 فروردین 1391, 12:42 عصر
:خجالت:
احتمالا خراب شده یا درایورش مشکل داره مثلا ویندوز 32 بیت نصب کردید ولی سی دی درایورتون 64 بیت رو ساپورت می کنهفکر نمیکنم
اگه اینجوری بود باید همیشه مشکل داشته باشه
نه اینکه بعضی وقتا خوب باشه بعضی وقتا نه
احتمال داره مشکل از پاورش باشه؟
چون بعضی وقتا که سیستم رو ریست میکنم (خصوصا وقتایی که دارم ویندوز نصب میکنم و سیستم چند مرتبه ریست میشه) سیستم کامل ریست نمیشه و یه صفحه خاکستری رنگ باقی می مونه تا وقتی که مجبور میشم دکمه ریست رو از رو کیس بزنم

سوداگر
شنبه 26 فروردین 1391, 14:23 عصر
برای تست ابتدایی پاور، سیم سبز رو با یکی از سیمهای مشکی اتصال می دادیم، اگه فن پاور کار کرد پاور سالم بود و اگر حرکت نکرد مطمئن بودیم که خرابه ولی چون سیستمتون روشن میشه این تست بی فایده است. بهتره با روش ولتاژگیری بفهمید معیوب هست یا نه.

نظر من بیشتر روی کارت گرافیک هست، سیستمتون رو خاموش کنید و پریز برق رو بکشید و کارت گرافیک رو دربیارید. ببینید دوباره با چنین مشکلی برخورد می کنید؟ خرابی هرکدام از قطعات مثل گرافیک، رم و حتی مودم میتونه کار بقیه اعضاء مثل پاور رو مختل کنه
حالا اگه مورد مشابهی (http://forum.thewindowsclub.com/windows-7-management-support/30749-windows-7-display-startup-goes-gray-screen.html) پیدا کردم اطلاع میدم.

ASedJavad
شنبه 26 فروردین 1391, 14:55 عصر
من همیشه برام این سوال بوده چرا این بخش تالار دکمه تشکر نداره؟!ممنون از شما
تست می کنم ببینم چی میشه

نظرتون راجع به این چیه:

"چون بعضی وقتا که سیستم رو ریست میکنم (خصوصا وقتایی که دارم ویندوز نصب میکنم و سیستم چند مرتبه ریست میشه) سیستم کامل ریست نمیشه و یه صفحه خاکستری رنگ باقی می مونه تا وقتی که مجبور میشم دکمه ریست رو از رو کیس بزنم"

ASedJavad
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 00:26 صبح
مشکل ریست نشدن سیستم با یه خورده ور رفتن با کیس (فوت کردن و دو سه تا ضربه ملایم به پاور!) حل شد
ولی اون مشکل قبلی تبدیل شده به یه مشکل جدید تر
وقتی درایور کارت گرافیک رو نصب میکنم، بعد سیستم رو ریست میکنم، وقتی روشن شد، بعد از چند دقیقه، یه لایه صورتی رنگ کل مانیتور رو می پوشونه. و اول صفحه کلید بعدش هم موس قفل میشه و دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.
بعد که دستی سیستم رو ریست میکنم، موقع بالا اومدن ویندوز، تو اون صفحه سیاه اول ویندوز (که لوگوی ویندوز دیده میشه) قفل میکنه و دیگه ویندوز بال نمیاد
مطمئنم اشکال از درایور کارت گرافیک هم نیست (چون رو سیستم ویندوز ایکس پی رو نصب کردم با همون درایوری که سالها باهاش کار کرده بودم، ولی باز همین جوری شد.)

البته تا وقتی درایور کارت گرافیک نصب نشده مشکلی نداره ولی به محض اینکه نصب شد این جوری میشه.
اویندوز سون هم که مشکلش اینه که خودش درایورو شناسایی و نصب میکنه.