ورود

View Full Version : سوال: روش کار فیس بوک در تولید محتوای خودکار (چیزی شبیه rss)

maryam saadat
سه شنبه 22 فروردین 1391, 09:45 صبح
با سلام خدمت دوستان عزیز
من روشیو که سایت هایی مثل فیس بوک یا یوتیوب تو تولید محتوای خودکار دارن میخوام ببینم چه جوریه یعنی از چه دیدگاهی این موضوع رو بررسی کردن و ایدشون چی بوده !
مثلا یه چیزی مثله rss ولی تو فیس بوک روشی که استفاده شده فراتر از اینهاست
خواستم ببینم از مهندسین کسی میدونه چه متدی بکار برده شده؟؟؟ یعنی در واقع روش های پیاده سازیش و تحلیلش به چه صورت بوده؟؟؟
با تشکر

khanlo.javid
سه شنبه 22 فروردین 1391, 10:45 صبح
دوست عزیز منظورتون از محتوای خودکار چیه مگه تا وقتی که پستی یا مطلبی ارسال نشه وب خودش میتونه محتوایی تولید کنه؟؟

maryam saadat
سه شنبه 22 فروردین 1391, 11:53 صبح
حتما سایت هایی که rss داره رو دیدید یه قسمت داره که اونجا جدیدترین اخبار روز و میده در واقع عنوانشونو نمایش میده من میخوام روشی که برای طراحیش بکار بردن بررسی کنم rss هم همین کارو انجام میده ولی ضعیفتر تو سایتایی مثله فیس بوک و یو تیوب و ... این مساله یه خرده پیچیده تر شده که من بحثم سر اونه اگه امکان داره مطلبی یا هر اطلاعاتی راجع به سیستم های تولید محتوای خودکار دارید برای من بذارید ممنون میشم.

بهزاد علی محمدزاده
یک شنبه 27 فروردین 1391, 22:53 عصر
سلام
من مقاله هایی مشابه همین رو در زمینه پیشنهاد محصول دیدم و مطالعه کردم . recommend systems . سیستم های پیشنهادی در وب سایت ها .

مطالبی که در این زمینه ها پیدا کنید معمولا الگوریتم ها و مسائلی مانند اثبات های ریاضی و آماری درشون بحث شده . و باید بتونید اونها رو بخونید . و مسائل پیاده سازی درشون من ندیدم . ( این چند تایی که خوندم ... )

یعنی نمیاد بهت بگه با یه زبان برنامه نویسی فرضا این سیستم چطور پیاده سازی میشه . اونها فقط الگوریتم ها رو بررسی می کنن و فارغ از زبان و تکنولوژی خاصی هستند .

maryam saadat
دوشنبه 28 فروردین 1391, 09:55 صبح
با سلام
دوست عزیز خیلی خوشحالم که حداقل یک نفر تونست تو این زمینه منو راهنمایی کنه اگه امکان داره مفاله رو برای دانلود بذارید راستش من تو اینترنت هر چی سرچ کردم مطلبی در این باره نبود
در واقع من دنبال همین الگوریتم ها هستم یعنی میخوام دیدگاه طراحاشو بررسی کنم که اصلا ایدشون چی بوده برای طراحی این جور سیستما.....
اگه کمکم کنید لطف بزرگی میکنید چون پروژه پایانیمه و من اصلا هیچ اطلاعاتی ندارم :ناراحت:
با تشکر

Beginner2013
دوشنبه 28 فروردین 1391, 10:37 صبح
دوست عزیز منظورتون از محتوای خودکار چیه مگه تا وقتی که پستی یا مطلبی ارسال نشه وب خودش میتونه محتوایی تولید کنه؟؟
منم مثل ایشون فک میکنم و منظور شما رو متوجه نمیشم،یا شما خیلی کم می دونید یا خیلی زیاد.
نکنه منظور شما چیزی مثل برنامه های کراولر هست؟

maryam saadat
دوشنبه 28 فروردین 1391, 10:51 صبح
با سلام

من منظورم سیستمهای خبرخوانه میخوام ببینم این سیستما از چه الگوریتمی برای دانلود جدیدترین اخبار روز استفاده میکنند؟ یعنی در واقع یه جورایی تجزیه و تحلیل طراحان این سیستما رو میخوام بدونم که اصلا دیدگاهشون چه جوریه چون به قول دوستمون از برنامه نویسی خاصی استفاده نمیشه فقط یه سری ایدئولوژی به کار رفته که من اونا رو میخوام.
مثل سایتهایی نظیر پارسیک یا بازنگار و ....

Beginner2013
دوشنبه 28 فروردین 1391, 18:49 عصر
خوب بزارید تصورمو در مورد سایت پارسیک بگم.به نظرمم این سایت یه برنامه سرور داره که هر از یک دقیقه میره و rss چند سایت مشخص رو می خونه و در پایگاه داده موقت ذخیره میکنه.برنامه ی دیگه هم وجود داره که اطلاعات پایگاه داده رو بر حست کلماتی که در عنوان یا متن خبرها وجود داره مرتب میکنه و به چند دسته اخبار جهان،ایران و ... دسته بندی میکنه.خوب وقتی ما به سایت رجوع مکنیم اطلاعات مرتب شده از پایگاه داده خونده میشه و نمایش داده میشه..