ورود

View Full Version : مدرک دانشگاهی

MohsenPy
سه شنبه 22 فروردین 1391, 20:49 عصر
سلام دوستان
به نظر شما یه مدرک لیسانس و فوق لیسانس نرم افزار این قدر ارزش داره ادم به خاطرش عمرشو تو دانشگاه های ایران تلف کنه با توجه به اینکه نرم افزاری که تدریس میکنن چیزی جز وقت تلف کردن نداره؟

kiarashk
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 08:36 صبح
ببخشيد پس شما مي خواي چيكار كني مثلا!؟؟؟
نمي شه انتظار داشت كه توي دانشگاه از سير تا پياز رو بگن خب معلومه نمي شه چطور انتظار داري توي دوره ٤ ساله ليسانس و ٢ ساله فوق همه چي رو بگن !؟؟
اين حرف شما مثل اين مي مونه كه بگيم چون يه فوق تخصص مغز وقتي از دانشگاه تهران فارغ التحصيل مي شه بايد بازم بره دوره اموزشي ببينه و زير دست اين و اون كار كنه پس اصلا دانشگاه رفتش اشتباهه!!!

AMIBCT
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 08:57 صبح
اين حرف شما مثل اين مي مونه كه بگيم چون يه فوق تخصص مغز وقتي از دانشگاه تهران فارغ التحصيل مي شه بايد بازم بره دوره اموزشي ببينه و زير دست اين و اون كار كنه پس اصلا دانشگاه رفتش اشتباهه!!!

این مثال شما مثال خوبی نیست
چیزی که در دانشگاه به یک متخصص مغز یاد می‌دهند خیلی بیشتر از چیزی است که به یک مهندس نرم‌افزار یاد می‌دهند
چیزهایی که در دانشگاه‌های ایران به عنوان نرم‌افزار تدریس می‌شود
تقریبا هیچ کاربردی ندارند
و مفیدترین بخش‌های آن درس‌های کارگاهی است که تعدادش هم کم است

تفاوت یک فرد دانشگاه رفته و نرفته در باز شدن ذهن فرد است
و تغییر دید و آشنا شدن با علوم مختلفی است که خودش می‌تواند دنبال آن برود
و در رفتار و شخصیت فرد هم اثر مثبت دارد

silverfox
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 10:31 صبح
به نظر من یادگیری و برداشت از دانشگاه خیلی به خود طرف بستگی داره. یه نفر می تونه بره کاربرد اون بحث های تئوری رو پیدا کنه پیاده سازیش رو انجام بده 4تا چیز اضافه تر هم یاد بگیره...من به شخصه این 2 سالی که رفتم دانشگاه با اینکه شاید 2 3تا درس درست و حسابی بیشتر نداشتم خیلی چیزا یاد گرفتم که شاید به خودم بود اصلا طرفشون نمی رفتم...Assembly-Data Structures-Algorithm از یه طرف دیگه خود مدرک دانشگاهی هم یه ملاکه شما که از اول سابقه کار نداری همه هم که واسه خودشون کار نمی کنند به هر حال اگه بخوای جایی کار کنی از کسی که دانشگاه نرفته خیلی جلو تری.

Felony
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 11:52 صبح
قرار نیست تو دانشگاه همه چیز به شما آموزش بدن ، قبول دارم که دروس ارائه شده در رشته نرم افزار به روز نیست ولی بعضی از دروس واقعا دید آدم رو باز میکنه و زمینه ساز بسیاری از پیشرفت ها میشه ؛ بیشتر از اینکه به دانشگاه به عنوان محیط آموزشی نگاه کنید ، به عنوان سکوی پرتاب بهش نگاه کنید ، مثلا پیدا کردن چند تا آدم علاقه مند به کار گروهی و متخصص برای آینده ...

وگرنه 100% افراد متخصص ( منجمله جمع کثیری از بچه های این سایت ) عملا دارن وقتشون رو تو دانشگاه هدر میدن !

MohsenPy
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 14:57 عصر
دوستان خیلی ممنون که اومدین و نظرتون رو گفتین.
به نظر من دروسی که تو دانشگاه ارائه میدن رو هم خود فرد میتونه دنبالش بره و یاد بگیره ... بعد میشه بپرسم ذهن ادمو تو چه زمینه هایی باز میکنه؟ اگه از نظر برنامه نویسی میگین که به نظر من اصلا اینطور نیست.
به نظر من اگه ادم میخواد بره دنبال کار های دولتی و استخدامی در ادارات همون مدرک دانشگاهی به دردش میخوره و شایدم بیشتر از از این نمیکشیده که بخواد خودش بره دنبال تخصصش.
شما تو کدوم اگهی استخدامی یدن که مثلا نوشته باشه "استخدام برنامه نویس C# , ASP.NET با مدرک مهندسی نرم افزار!!".
در دانشگاه های ما انقدر دروس چرته قرن بوقی درس میدن که همون بهتر مغزت باهاشون باز نشه! که از اون ورم بخواد وقتت تلف بشه , وقتی که خودت میتونی بری دنبال تخصصت همچنین یاد اوری کنم که موفق ترین ادم های دنیا تحصیلات دانشگاهی نداشتن که نیاز به نام بردنشون هم نیست. :دی
موفق باشید.

returnx
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 16:20 عصر
شما دانشگاه رو با مدرسه اشتباه نگیرید ، در دانشگاه قرار نیست همه چیز رو یاد بدند،در دانشگاه فقط سر نخ میدن بقیه به عهده دانشجو هست...
ولی با این حرف هم موافقم که بعضی از دروس در دانشگاه های ما کلا مشکل داره...
مثلا در بعضی از دانشگاه های در درس گرافیگ کامپیوتری بجای پیاده سازی گرافیک با زبان برنامه نویسی فتو شاپ یاد میدن!!(واقعا مزخرف هست)
یا مثلا در درس محیط های چند رسانه ای بجای ساخت و طراحی یک محیط چند رسانه ای توسط دانشجو میان Multi MediaBuilder رو یاد میدن...
یا مثلا در درس مباحث ویژه میان C#‎ یاد میدن ، حالا کجای C#‎ ویژه هست ، الله اعلم ، بجای اینکار میتونند مباحث ویژه مثل Multi Threading یا... رو به کمک C#‎ یاد بدن...

kiarashk
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 10:59 صبح
این مثال شما مثال خوبی نیست
چیزی که در دانشگاه به یک متخصص مغز یاد می‌دهند خیلی بیشتر از چیزی است که به یک مهندس نرم‌افزار یاد می‌دهند
چیزهایی که در دانشگاه‌های ایران به عنوان نرم‌افزار تدریس می‌شود
تقریبا هیچ کاربردی ندارند
و مفیدترین بخش‌های آن درس‌های کارگاهی است که تعدادش هم کم است

تفاوت یک فرد دانشگاه رفته و نرفته در باز شدن ذهن فرد است
و تغییر دید و آشنا شدن با علوم مختلفی است که خودش می‌تواند دنبال آن برود
و در رفتار و شخصیت فرد هم اثر مثبت دارد

منظور من اين بود كه يك فارغ التحصيل تا بخواد وارد بازار كار بشه بايد مراحل ديگه اي رو هم طي كنه و اين براي همه رشته ها هست حالا توي پزشكي يكي از اين مراحل مي تونه تجربه كاري باشه ولي توي نرم افزار حالا بعد از اينكه تو دانشگاه اومدن به شما سي پلاس پلاس اموزش دادن شما بايد خودت مرحله يادگيري فريم ورك رو طي كني و من از مطلب دوستمون اينطور برداشت كردم كه چرا بعد از فارغ التحصيل شدن توي رشته نرم افزار تازه بايد بريم مطالب ديگه رو هم ياد بگيريم

amir-yeketaz
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 13:09 عصر
قرار نیست تو دانشگاه همه چیز به شما آموزش بدن ، قبول دارم که دروس ارائه شده در رشته نرم افزار به روز نیست ولی بعضی از دروس واقعا دید آدم رو باز میکنه و زمینه ساز بسیاری از پیشرفت ها میشه ؛ بیشتر از اینکه به دانشگاه به عنوان محیط آموزشی نگاه کنید ، به عنوان سکوی پرتاب بهش نگاه کنید ، مثلا پیدا کردن چند تا آدم علاقه مند به کار گروهی و متخصص برای آینده ...

وگرنه 100% افراد متخصص ( منجمله جمع کثیری از بچه های این سایت ) عملا دارن وقتشون رو تو دانشگاه هدر میدن !
طرز تفکرت دقیقا مثه منه! ولی یه چیزیو میبینی؟ => همیشه یه جای کار میلنگه! ... خودمونیمم نمیدونیم آخرش باس چیکار کرد؟ و در نهایت به این نتیجه میرسیم که باید بذاریم دنیا ما رو بچرخونه!

MohsenPy
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 13:20 عصر
کلا حرف منو چپه گرفتی :دی
من کی گفتم چرا بعد از فارغ التحصیل شدن بیام مطالب جدید یاد بگیریم؟؟؟:لبخند: اصلا کسی که در دنیای کامپیوتر قدم گذاشته همیشه باید دانش خودشو بروز نگه داره و در پی یادگیری باشه.
اقا من میگم علوم کامپیوتری مثل پزشکی , عمران و ... نیست که حتما برای یادگیریش به استاد و دانشگاه نیاز باشه و همچنین مدرکش مهم باشه.
من میگم اگه میخوای برنامه نویس بشی خب خودت برو دنبالش اگه میتونی ... چرا منتظری حتما بهت یاد بدن؟؟؟
من حرفم اینه اقا بجای اینکه الکی وقتمونو تو دانشگاها تلف کنیم خودمون دنبال هر تخصصی که تو علوم کامپیوتری میخوایم بهش برسیم بریم. همینه دیگه یارو بعد از کلی بدبختی پشت کنکور میره یه دانشگاه غیر انتفاعی چیزی بعد همینجوری درسارو پاس میکنه و هیچی دیگه هیچی هم نه از برنامه نویسی نه درس های دیگه بارشه بعد هم دیگه بزور مدرک فوق لیسانسی چیزی میگیره اسم خودشم میزاره مهندس بعد هم میره دنبال کار , و کار هم واسه اینجور ادم ها هم که نیست دیگه! بعد میگن تو جامعه کار نیست دیگه حتی واسه مهندساش!!! نمیگن خب اون بیچارهای که اسم خودشو مهندس نرم افزار گذاشته روال پاس کردن درسارو که تو مدرسه داشته تو دانشگاه هم داشته بعد , بعد از فارق التحصیل شدن انتظارم داره قشنگ یه جای خوب استخدام بشه با حقوق عالی!... من حرفم اینه بعد شما میای میگی من میگم چرا بعد از دانشگاه , بریم باز خودمون چیز یاد بگیریم؟؟؟!!!:قهقهه:

kiarashk
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 14:42 عصر
اقا من میگم علوم کامپیوتری مثل پزشکی , عمران و ... نیست که حتما برای یادگیریش به استاد و دانشگاه نیاز باشه و همچنین مدرکش مهم باشه.
من میگم اگه میخوای برنامه نویس بشی خب خودت برو دنبالش اگه میتونی ... چرا منتظری حتما بهت یاد بدن؟؟؟
اولا كه مدركش مهمه كي گفته مهم نيست!؟ اگه كار دولتي بخواي انجام بدي حتما ازت مدرك مي خوان اگرم كار خصوصي مي خواي انجام بدي در مورد بقييه رشته هام هم همينطوره مدرك انچناني احتياج نيست حداقل من مهندس عمران ديدم كه كار خصوصي مي كنه ولي دانشگاه رو وسطش ول كرده مدرك هم نداره!
قبلا خدمتتون عرض كردم كه دانشگاه و استاد ديد و جهت گيري صحيح رو به شما مي ده اما چون گستردگي علوم كامپيوتر شايد بيشتر از رشته هاي ديگه هست اين طور به نظر مي اد كه از بيخ و بن بدرد نخور هست! شما در دانشگاه مفهوم طراحي يك الگوريتم رو ياد مي گيريد اين در حالي كه اگه به شخصه بخوايد اقدام كنيد بايد مدت زمان زيادي رو صرف مطالعه كتاب هاي مختلف كنيد تازه اگه گمراه تر نشيد!

بزور مدرک فوق لیسانسی چیزی میگیره اسم خودشم میزاره مهندس بعد هم میره دنبال کار , و کار هم واسه اینجور ادم ها هم که نیست دیگه!
به نظر شما يه همچين دانشجويي با همچين شرايطي مثلا توي رشته مهندسي عمران موفق هست!!؟؟ اگه نيست كه پس دليل شما قانع كنتده نيست اما اگه از نظر شما موفق هست اون بحثش جداست اما بگيد تا راجع به اون هم بحث كنيم

نمیگن خب اون بیچارهای که اسم خودشو مهندس نرم افزار گذاشته روال پاس کردن درسارو که تو مدرسه داشته تو دانشگاه هم داشته

يا من منظورم رو بد گفتم يا شما منظورت رو بد مي گي؟ اين جمله "روال پاس كردن درس ها كه تو مدرسه ..." اين جور ميشه ازش استنباط كرد كه "دانشجو بايد حتما خودش به شخصه مطالعه كنه و صرفا مطالعه درس هايي كه استاد مي ده كافي نيست" و با اين وجود كه درس هايي كه استاد مي ده كافي نيست پس دانشگاه رفتن كار بيهوده اي است. حالا من بد برداشت كردم يا شما؟

يكي ديگه از مشكلاتي كه باعث مي شه دانشجو نتونه از دانشگاه استفاده كنه و بعد نتونه وارد بازار بشه اينه كه موقع انتخاب رشته رشته مورد علاقش رو انتخاب نكرده و حالا هم علاقه اي به ادامه دادنش نداره و خب نبود علاقه در اكثر مواقع = شكست هست.
پ.ن: من مهندسي عمران رو مثال زدم چون پدرم مهندس عمران بود و در مورد اين رشته و بازار كارش اطلاع داشتم.

MohsenPy
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 15:45 عصر
به نظر شما يه همچين دانشجويي با همچين شرايطي مثلا توي رشته مهندسي عمران موفق هست!!؟؟ اگه نيست كه پس دليل شما قانع كنتده نيست اما اگه از نظر شما موفق هست اون بحثش جداست اما بگيد تا راجع به اون هم بحث كنيم

من منظورم اینه که واسه موفقیت واسه کار و... مدرک مهم نیست و موفق ترین ادم های دنیا تحصیلات و مدرک دانشگاهی نداشتن!

يكي ديگه از مشكلاتي كه باعث مي شه دانشجو نتونه از دانشگاه استفاده كنه و بعد نتونه وارد بازار بشه اينه كه موقع انتخاب رشته رشته مورد علاقش رو انتخاب نكرده و حالا هم علاقه اي به ادامه دادنش نداره و خب نبود علاقه در اكثر مواقع = شكست هست.

من اون مثالی که در مورد اون دانشجو زدم واقعا خودم دیدم. از رو هوا حرف نزدم
اقا ببین من حرفم اینه سافتی که تو ایران درس میدن اصلا ارزش این همه وقت گذاشتن نداره اونم اگه بخوای صرفا مدرک بگیری.
شما اگه میخوای برنامه نویسی کنی خب بسم الله اول قوی شدن در طراحی الگوریتم و فلوچارت بعد انتخاب حوزه برنامه نویسی (Web,Desktop,Game) و بعد بسته به نیار حوزه انتخاب یه زبان برنامه نویسی (C#, C++
و...) و ادامش... .
اگر هم میخواین تو زمینه شبکه کار کنید هم به همین ترتیب.

به نظر من اگه کسی توانایی رفتن دنبال تخصص خودش رو داره بهتره بیخیال دانشگاه شه چون فقط مدرکش یکمی مهمه اونم فقط واسه کسانی که میخوان در کار های دولتی مشغول شوند.
خودم میشناسم همچین ادم های موفق در اطرافم رو که مثلا یکی از دوستانم علاقه به برنامه نویسی وب داشته و کارشو تو این حوزه شروع کرده بود و دانشگاه هم در رشته نرم افزار قبول شده بود وی بعد از خوندن دو سه ترم انصراف داد و الانم فکر کنم یا یه شرکت زده یا در یه شرکتی مشغول به کاره ( دقیقا اطلاع ندارم) ولی درامد خوبی داره.

حالا شما در کل بگو با حرفام موافقی یا نه؟

MohsenPy
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 16:03 عصر
يا من منظورم رو بد گفتم يا شما منظورت رو بد مي گي؟ اين جمله "روال پاس كردن درس ها كه تو مدرسه ..." اين جور ميشه ازش استنباط كرد كه "دانشجو بايد حتما خودش به شخصه مطالعه كنه و صرفا مطالعه درس هايي كه استاد مي ده كافي نيست" و با اين وجود كه درس هايي كه استاد مي ده كافي نيست پس دانشگاه رفتن كار بيهوده اي است. حالا من بد برداشت كردم يا شما؟

نه من منظورمو بد گفتم :لبخند:
منظورم از اون حرف این بود که صرفا درسارو حالا هرجوری که هست پاس میکنه بره یعنی خودش که حالا اهل مطالعه غیر درسیش نیست از دروسش هم حتی استفاده ای نمیبره و چیزی یاد نمیگیره.

kiarashk
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:43 عصر
حالا شما در کل بگو با حرفام موافقی یا نه؟
هم نه هم اره!
موافق نيستم چون قبلا هم گفتم كه اگه به كار خصوصي و غير دولتي باشه اين مورد رو در رشته هاي ديگه ديدم
و
تعريف هر كس از موفقيت فرق مي كنه شايد يكي كار تو يه شركت ايراني بسنده كنه شايد نه يكي مي خواد تو اون زمينه بيشتر پيش بره مثلا توي IEEE مقاله بده پس اول بگو تعريفت از موفقيت چيه اگه كار توي يه شركت ايراني كه معمولا كارشون هم دزديدن نرم افزاره بعد با اسم خودشون چاپ مي كنن تمامي حقوق اين محصول مال اين شركته بله احتياجي به دانشگاه نيست !
اما يه نكته مهم شما اشاره كردي به "سافتي كه توي ايران درس مي دن..." شما از سطح دروسي كه در دانشگاه خارج درس مي دن اطلاعي داري؟ چون من درمود برق اطلاع دارم اما در مورد كامپيوتر خير والبته اين رو هم اطلاع دارم كه معمولا تو كشور هايي مثل امريكا كمتر رشته مهندسي نرم افزار هست بيشتر رشته علوم كامپيوتر وجود داره اما مثلا كتاب ديتل كه دانشگاه تهران تدريس مي شه يكي از مشهور ترين ها براي سي هست

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 25 فروردین 1391, 14:01 عصر
سلام
دانشگاه خیلی از درسهاش مشکل داره و می تونه بهتر از اینی که هست باشه . اما ...

ما یه سری مقایسه ها انجام میدیم که درست نیست . فرضا مقایسه می کنیم دانشجوی دانشگاه و با کسی که خودش علاقه مند بوده و رفته دنبال یه زبان برنامه نویسی . یعنی داریم یه آدم علاقه مند درس مرتبط نخونده رو با یه شخصی که علاقه مند نیست و درس مرتبط خونده مقایسه می کنیم !!!

من گاهی این مقایسه رو می بینم . برای اثبات برتری دانشگاه رفته و نرفته . شما باید دو شخص رو انتخاب کنید که هر دو علاقه مند هستند . و هر دو فرضا سی شارپ کار می کنن . اما یکی از اینها چند سال حضور در دانشگاه پشتش هست و اون یکی نیست . به نظرتون کدامیک از اینها برتر هستند ؟

باز هم فرض می کنیم که دانشگاه نرفته علاقه مند بوده و خودش رفته دنبال یه سری علوم . قبول . ولی مگر چند درصد از اینها بدون کمک دانشگاه می تونن خودشون تو خونه فرضا طراحی الگوریتم بخونن ؟

آخه کی تو خونه میاد اثبات معادلات بازگشتی همگن رو می خونه ؟!

مگر یه سری دانشجویان برق و الکترونیک و ریاضی که زمینه های درسی خوبی دارند و می تونن اینها رو بخونن . و گرنه ما بقی خیال می کنن که خودشون دنبال این مسائل رفتند . اون سی شارپ خونده خیال می کنه همین کفایت می کنه .

اگر قرار شد در یه پروژه ایی زمان اجرای یه الگوریتم حساس رو محاسبه کنه و بطور قطع بگه که این الگوریتم فرضا در بد ترین حالت سه ثانیه اجرا میشه . می تونه انجام بده ؟ ( مثال هایی در کتاب های الگوریتم هست مثل تاسسیات هسته ایی و ... ) .

پس تا الان دو تا علاقه مند داریم . ولی یکی دانشگاه رفته . به این نتیجه رسیدیم که دانشگاه نرفته هر درسی رو خودش نمی تونه بره دنبالش . ( مگر استثنا ها ) . و مابقی که کار کردن فقط در حد زبان های برنامه نویسی پیش رفتند . ( قطعا هستند کسانی که خیلی هم پیشرفته هستند در علوم کامپیوتر و شامل حرفهای ما هم نیستند . اما ما داریم برای عموم نسخه می پیچیم و میگیم دو دانشجوی علاقه مند درس خوانده اش بهتر از نخوانده اش است . و کاری به اون متخصص ها نداریم و برای ما الگو نیستند که چون فلانی نخونده منم نخونم !!! )

درسته ما از دانشگاه گلایه می کنیم ولی برخی ( در بعضی دانشگاه ها خیلی ) از درسهامون و پیش برترین اساتید کشوری می خونیم که پروژه های در سطح ملی انجام دادن . شما گاهی می بیند دوستان می گن فرضا جاوا رو پیش دکتر فلانی . شی گرایی رو پیش دکتر فلانی و ... مثلا پاس کردیم . یعنی اینها ارزششون به اندازه چند تا ویدیو که تو خونه از youtube می گیریم و می بینیم نیست !!!!!!

مساله بعدی این سی شارپه که هر جا سخن از نرم افزار و یا علوم کامپوتر هست نخود هر آش میشه . سی شارپ بخشی از این دنیاست . پس کی بره رو الگوریتم های ژنتیک کار کنه ؟

منظورم اینه که دنیای کامپیوتر فقط سی شارپ و وب نیست . و معمولا آدم ها تو خونه خودشون سراغ وب معنایی نمیرند . اینها تو دانشگاه توسط اساتید هدایت میشن که میره سراغ وب معنایی پردازش تصویر طراحی الگوریتم و ...

پروژه های متعدد درسی باعث میشه تو مجبور باشی با وجود سخت بودن رو موضوعات کار کنی و گرنه انسان راحت طلبه شما تو خونه یه ذره درس سخت بخونی ببینی نمی فهمی قیدش و میزنی میری سراغ همون سی شاااااارپ ...

kiarashk
جمعه 25 فروردین 1391, 14:42 عصر
سلام
دانشگاه خیلی از درسهاش مشکل داره و می تونه بهتر از اینی که هست باشه . اما ...

ما یه سری مقایسه ها انجام میدیم که درست نیست . فرضا مقایسه می کنیم دانشجوی دانشگاه و با کسی که خودش علاقه مند بوده و رفته دنبال یه زبان برنامه نویسی . یعنی داریم یه آدم علاقه مند درس مرتبط نخونده رو با یه شخصی که علاقه مند نیست و درس مرتبط خونده مقایسه می کنیم !!!

من گاهی این مقایسه رو می بینم . برای اثبات برتری دانشگاه رفته و نرفته . شما باید دو شخص رو انتخاب کنید که هر دو علاقه مند هستند . و هر دو فرضا سی شارپ کار می کنن . اما یکی از اینها چند سال حضور در دانشگاه پشتش هست و اون یکی نیست . به نظرتون کدامیک از اینها برتر هستند ؟

باز هم فرض می کنیم که دانشگاه نرفته علاقه مند بوده و خودش رفته دنبال یه سری علوم . قبول . ولی مگر چند درصد از اینها بدون کمک دانشگاه می تونن خودشون تو خونه فرضا طراحی الگوریتم بخونن ؟

آخه کی تو خونه میاد اثبات معادلات بازگشتی همگن رو می خونه ؟!

مگر یه سری دانشجویان برق و الکترونیک و ریاضی که زمینه های درسی خوبی دارند و می تونن اینها رو بخونن . و گرنه ما بقی خیال می کنن که خودشون دنبال این مسائل رفتند . اون سی شارپ خونده خیال می کنه همین کفایت می کنه .

اگر قرار شد در یه پروژه ایی زمان اجرای یه الگوریتم حساس رو محاسبه کنه و بطور قطع بگه که این الگوریتم فرضا در بد ترین حالت سه ثانیه اجرا میشه . می تونه انجام بده ؟ ( مثال هایی در کتاب های الگوریتم هست مثل تاسسیات هسته ایی و ... ) .

پس تا الان دو تا علاقه مند داریم . ولی یکی دانشگاه رفته . به این نتیجه رسیدیم که دانشگاه نرفته هر درسی رو خودش نمی تونه بره دنبالش . ( مگر استثنا ها ) . و مابقی که کار کردن فقط در حد زبان های برنامه نویسی پیش رفتند . ( قطعا هستند کسانی که خیلی هم پیشرفته هستند در علوم کامپیوتر و شامل حرفهای ما هم نیستند . اما ما داریم برای عموم نسخه می پیچیم و میگیم دو دانشجوی علاقه مند درس خوانده اش بهتر از نخوانده اش است . و کاری به اون متخصص ها نداریم و برای ما الگو نیستند که چون فلانی نخونده منم نخونم !!! )

درسته ما از دانشگاه گلایه می کنیم ولی برخی ( در بعضی دانشگاه ها خیلی ) از درسهامون و پیش برترین اساتید کشوری می خونیم که پروژه های در سطح ملی انجام دادن . شما گاهی می بیند دوستان می گن فرضا جاوا رو پیش دکتر فلانی . شی گرایی رو پیش دکتر فلانی و ... مثلا پاس کردیم . یعنی اینها ارزششون به اندازه چند تا ویدیو که تو خونه از youtube می گیریم و می بینیم نیست !!!!!!

مساله بعدی این سی شارپه که هر جا سخن از نرم افزار و یا علوم کامپوتر هست نخود هر آش میشه . سی شارپ بخشی از این دنیاست . پس کی بره رو الگوریتم های ژنتیک کار کنه ؟

منظورم اینه که دنیای کامپیوتر فقط سی شارپ و وب نیست . و معمولا آدم ها تو خونه خودشون سراغ وب معنایی نمیرند . اینها تو دانشگاه توسط اساتید هدایت میشن که میره سراغ وب معنایی پردازش تصویر طراحی الگوریتم و ...

پروژه های متعدد درسی باعث میشه تو مجبور باشی با وجود سخت بودن رو موضوعات کار کنی و گرنه انسان راحت طلبه شما تو خونه یه ذره درس سخت بخونی ببینی نمی فهمی قیدش و میزنی میری سراغ همون سی شاااااارپ ...

کاملا موافقم.

JaVa
جمعه 25 فروردین 1391, 20:26 عصر
با سلام به شما...

دوستان شما فرض رو بر این بگیرید که یه فردی دوران تحیصلات دانشگاه رو با موفقیت بگذورونه و مثلا بعد از فارغ التحصیل شدن بخواد وارد کار برنامه نویسی بشه .

شما اگه جای این فرد باشید برای بازاریابی چیکار می کردید؟

با تشکر از شما.

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 25 فروردین 1391, 22:56 عصر
اینجا (http://aftab.cc/article/963-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84%D8%9F)مطالب خوبی در این زمینه ها پیدا می کنید .

چرا دانشجویان ایرانی باید در پروژه های متن باز شرکت کنند . و مقاله هایی در این زمینه ها . لینک (http://www.businessofsoftware.ir/78/foss-projects-iranian-students/)

کار نیمه وقت . ( خودم هنوز نخوندمش ... ) لینک (http://farasun.wordpress.com/2008/10/25/how-to-find-a-half-time-job-for-software-students-part-one/)

مجانی کار کنید تا پولدار شوید . لینک (http://hamid.aftab.cc/1387/10/%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%D9%88%D9%84%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF/)

توصیه هایی به دانشجویان کامپیوتر . این و حتما بخونید ... لینک (http://aftab.cc/article/877-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D8%AC%D9%88%DB%8C%D8%A7%D 9%86-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)

کدام زبان برنامه نویسی را یاد بگیریم ؟ ... لینک (http://aftab.cc/article/994)

کدام دانشگاه برویم ؟ آزاد دولتی علمی کاربردی ... لینک (http://aftab.cc/article/932-%DA%A9%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%88%D9%85%D8%9F-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA%DB%8C%D8%9F-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF%D8%9F-%D8%B9%D9%84%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%9F-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AA%D9%81%D8%A7%D 8%B9%DB%8C%D8%9F)

سوداگر
جمعه 25 فروردین 1391, 23:00 عصر
بحث بازاریابی کار یک مهندس نرم افزار نیست و این دوتا رو قاطی نکنید
============================================
به نظر من دانشگاه رفتن اگه دولتی، یا یه دانشگاه معتبر دیگه (مثل آزاد قزوین یا جهاد دانشگاهی) باشه یقینا ارزشش رو داره، شک نکنید ولی متاسفانه توی دانشگاه چون جزو علوم مهندسی هست، دانشجو باید یکسری دروس تحمیلی مثل فیزیک 1و2، آزمایشگاه فیزیک 1و2 ، آمار احتمالات مهندسی و ... که اتلاف عمر و رکود معدل:گریه:رو در پی خواهد داشت رو بگذرونه. درس سیستم عامل هم که با 10 سال پیش فرقی نکرده (ولی تو همونم موندیم) ذخیره بازیابی رو که نفهمیدیم واسه چی پیش نیاز پایگاه داده است. بگذریم!

در آخر هم با حرفهای iAmBehzad و ms2222 موافقم (دکمه تشکری نبود)

بهزاد علی محمدزاده
جمعه 25 فروردین 1391, 23:35 عصر
کسی که تجربه دارد برتر است یا کسی که علم دارد؟

من شدیداً معتقد به تحصیلات علمی و دانشگاهی هستم. یعنی معتقدم اگر مثلاً کسی بگوید من بدون گذراندن دروس دانشگاهی در بحث شبکه یا پایگاه داده و غیره هر سیستمی که بخواهید ارائه می‌کنم، من به هیچ وجه به کار او اعتماد ندارم. تفاوت بین کسی که کاری را بلد است و تحصیلات دانشگاهی ندارد و کسی که کاری را بلد است و تحصیلات دانشگاهی دارد، از زمین تا آسمان است! گول افرادی که به دانشگاه نرفته‌اند و می‌گویند در دانشگاه چیزی یاد نمی‌گیری را نخورید!
مثال می‌زنم: شاید یک نفر به صورت تجربی یاد گرفته باشد که کابل شبکه را سوکت بزند و می‌زند و شبکه هم برقرار است، اما اگر کسی تحصیلات دانشگاهی داشته باشد و دروس شبکه و کابل‌کشی ساخت‌یافته و ... را پاس کرده باشد، بسیار اصولی‌تر سوکت می‌زند. همین بحث سوکت زدن کابل آنقدر نکته دارد که از نگاه شبکه‌کارهای تجربی همیشه مخفی است.

مقاله کامل ... لینک (http://aftab.cc/article/963-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%DB%8C%D8%A7-%DA%A9%D8%B3%D8%A8-%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%B9%D8%AF%D9%84%D8%9F)

MohsenPy
شنبه 26 فروردین 1391, 13:21 عصر
منم دقیقا حرفام سر همین دروسش بود که کار رو سخت میکنه وگرنه درسته یه دانشگاه معتبر ارزش رفتن رو به نظر منم داره.