View Full Version : مبتدی: راهنمایی در اجرای پروژه
caspianhero
سه شنبه 22 فروردین 1391, 21:58 عصر
با سلام بر دوستان عزیز
من یک پروژه برای انبارداری که بانک اطلاعاتی اکسس ارتباط داره را دانلود کردم و هر چی الام میخوانم اجراش کنم و ویرایش کنم نمیتونم(خیلی ارور میده)!!! و من زیاد برنامه نویسی ام خوب نیست !! در ضمن من این ترم پروژه ی برنامه نویسی هم دارم و خرداد ماه باید درستش کنم!! به نظر شما دوستان باید چه کار کنم!!! ایا کتابی در این زمینه وجود دارد که در مورد پروژه اماده ویژوال بیسیک توضیح داده باشه!!! منظورم طریقه ی فهمیدن مفهوم پروژه هست!!؟؟؟ باید چطوری عیب یابی اش کنم!!؟؟
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
سپاس
رامین مرادی
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 11:10 صبح
خوب برنامه شما داری بانک هست اگه به صورت استاتیک مسیر دهی شده باید برنامت رو به محلی که تعریف شده بزاری . اگه برنامت داره از کامپوننت استفاده می کنه برنامه رو که باز کردی یه بار کامپوننت ها رو به برنامه معرفی کن و بدون ذخیره باز کن اگه دوباره به برنامه وارد بشی دیگه خطا نمی گیره ولی بهتره یه بار برنامه رو بزاری تا راهنمایی کامل بشه :متفکر:
caspianhero
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 11:50 صبح
متشکر دوست عزیز: من اگه برنامه بزارم(اپلود کنم) میتونید من را راهنمایی کنید!!!
بشتر ارور هاش در مورد ocx و log و....... هست!!!! من زیاد سر درنمیارم!!!
این مثلا یک نوع برنامه در مورد بیمارستان هست!!! که خیلی ارور میده!!!
لطفا راهنمایی کنید؟؟
سپاس
caspianhero
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 14:40 عصر
راستی دوستان کسی اگر یک کتاب ویژوال بیسیک 6 خوب سراغ داره لطفا معرفی کنید؟؟؟
caspianhero
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 16:41 عصر
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
رامین مرادی
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 18:32 عصر
خوب خطای شما هم درمورد کامپوننت هست یه فیلم آموزشی برات می زارم . در مورد کتاب هم من خودم کتابهای دایتل رو دوست دارم فکر کنم اگه بگردی ترجمش رو بهرامی انجام داده البته نوع نوشته کتاب کمی گیج کننده است ولی یک کتاب تقریبا" کامل و مفید در مورد وی بی هست
caspianhero
جمعه 25 فروردین 1391, 16:30 عصر
متشکر دوست عزیز: لطفا لینک فیلم اموزشی که گفتید بدهید!!!:قلب:
سپاس
caspianhero
شنبه 26 فروردین 1391, 09:47 صبح
لطفا کمک کنید؟؟؟
راستی کتاب دایتل برای کدام انتشارات هست!!؟؟؟
سپاس
رامین مرادی
یک شنبه 27 فروردین 1391, 18:02 عصر
شما در این قسمت از منوی پروجکت گزینه کامپوننت رو می زنی بعد که صفحه ای ظاهر شد با دکمه براوز دنبال کامپوننتی که استفاده شده بگرد بعد از پیدا کردن اونو تایید کن و پروژه رو بدون ذخیره کردن ببند در دفعه بعد که باز می کنی دیگه مشکل کامپوننت نداری در ضمن نتونستم فایلو اینجا آپلود کنم سرعتت اینترنتم هم کمه از خونه هم نتونستم یه جا دیگه آپلود کنم در کل روش بالا جواب میده
caspianhero
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 09:53 صبح
متشکر دوست عزیز: ولی از کجا باید بفهمیم که ان ارور مربوط به کدام کامپوننت هست!!؟؟؟
سپاس
رامین مرادی
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:16 صبح
معمولا وقتی برنامه رو باز می کنی یه خطا می یاد و می که که فایل لوق درست نیست و بعد از اون یه خطای دیگه می آد و میگه که این اسم که مثلا"button.ocx یا button.dll پیدا نشد .
برنامه بیمارستان رو یه کم روش کار کردم اگه کامل شد برات می زارم . ببخش که دیر جواب می دم آخه رو چند تا پروژه درگیرم:چشمک:
caspianhero
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 19:00 عصر
متشکر دوست عزیز از راهنمایی تان: هدف من از سئوال کردن در مورد ارور ها یاد گیری بود:لبخند: لطفا وقت شریفتان را روی اون پروژه هدر ندهید!!! چون من اون پروژه را برای مثال به شما نشان دادم!!! من یک پروژه دیگه مد نظر دارم(سیستم انتخاب واحد دانشجویی+) که خوشبختانه کار میکنه!!!! راستی این |روژه برای درس پروژه اردانی میخوام به نظر شما چی انتخاب کنم که خز نباشه ودر عین حال ساده هم باشه!!!(بشه تجزیه و تحلیلش کرد!!) چون باید در مرود کد ها توضیح داد!!!
سپاس
رامین مرادی
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 20:05 عصر
سیستم انتخاب واحد خودش خوبه منم تو کاردانی اونو دادم هم پایگاه دادش رو تحلیل و هم کدنویسی و ... انفرادی انجام دادم اگه وقتشو داری خوبه می تونی کارهای خلاقانه تر هم انجام بدی مثلا" کارت دانشجویی رو که چاپ می کنی بارکد هم براش درست کنی و ...
caspianhero
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 22:18 عصر
متشکر دوست عزیز: من هم خودم همین سیستم انتخاب واحد دانشجویی را انتخاب کردم ولی بستگی داره که تایید بشه!!! ولی من اون سیستمی گفتید بلد نیستم (چاپ کارت دانشجویی+ بارکد)یعنی زیاد برنامه نویسی بلد نیستم!!
ایا جایی را میشناسید که در موردش توضیح داده باشد!!!؟؟؟ لطفا بگید وکمک کنید؟؟
سپاس فراوان:قلب:
رامین مرادی
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:21 صبح
من قبلا" تو همین سایت برنامه ای رو گذاشته بودم که بارکد تولید میکرد عنوان تایپیک هم اگه اشتباه نکنم تبدیل این کد به کامپوننت بود تو تایپیک هایی که زدم سرچ کن می تونی از اون برنامه استفاده کنی برنامه واضحی هست.
تو چاپ کارت و بارکد هم اگه مشکل داشتی در خدمتم اگه شروع کنی بهت کمک می کنم
رامین مرادی
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:39 صبح
http://barnamenevis.org/showthread.php?278779-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D9%8A%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%83%D8%AF
caspianhero
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 12:18 عصر
با سلام و تشکر از شما دوست عزیز: با استادم صحبت کردم و موضوعش رو تائید نکرد(انتخاب واحد دانشجویی)!!! ولی در عوض سیستم مدیریت کتابخانه را تائید کرد!! که گفته با sql server 2008 وado.net باید ارتباط داشته باشه!! ado.net دیگه گه صیغه ای هست!!! راستی گفته خودت باید بنویسی و از اینترنت نگیر وگرنه.................
حالا من موندم چه کار کنم!!؟؟؟ ایا نوشتنش سخت هست با توجه به ابن که زیاد وقت ندارم!!!؟؟؟
:گریه:
سپاس
caspianhero
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 14:06 عصر
لطفا راهنمایی کنید؟؟؟:متعجب:
رامین مرادی
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 12:27 عصر
اگه ادو دات نت پس شد ویژوال استادیو که با وی بی دات نت و یا سی شارپ کار کن من خودم کار با ویژوال استدیو رو دوست ندارم مسائل رو خیلی پیچیده می کنه برو تو بخش دات نت مطرح کن اگه کار با اونو بلد نیستی فکر کنم نتونی یکی دو ماهه راه بیفتی
caspianhero
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 13:33 عصر
متشکر دوست عزیز: یک سئوال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید!!!
سئوال من این هست ایا میشه visual basic 6 را به sql server 2005 اتصال داد یا فقط با sql server 2000 کار میکنه!!!
سپاس
caspianhero
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 15:12 عصر
کسی نمیدونه من یکم عجله دارم!!؟؟؟
رامین مرادی
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 17:45 عصر
بله به 2005 وصل میشه بدون هیچ مشکلی کار می کنه مطمئن باش
caspianhero
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 20:17 عصر
چی : شما مطمئنی!!!!
استاد من که می گفت به sql server 2000 فقط وصل میشه!!!!
اگه اموزش تصویری در مورد اتصال sql server 2005 به vb6 هست لطفا لینک بدهید؟؟؟
سپاس
رامین مرادی
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 19:32 عصر
دوست عزیز مشکلی در ارتباط وی بی با 2005 وجود نداره باشه اگه امکانش بود برات می زارم در ضمن شما وقتی بانک رو به ادو وصل می کنی نام سرورتو می دی و بعد نام بانکتو
caspianhero
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 20:50 عصر
وست عزیز مشکلی در ارتباط وی بی با 2005 وجود نداره باشه اگه امکانش بود برات می زارم در ضمن شما وقتی بانک رو به ادو وصل می کنی نام سرورتو می دی و بعد نام بانکتو سلام دوست عزیز:و متشکر از شما
چند سوئال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید!!!
ایا vb6 با accees 2007 و access 2010 در ارتباط با بانک اطلاعاتی اش مشکل داره؟؟؟؟
و ایا به sql server 2008 هم نصب میشه؟؟؟
سپاس
رامین مرادی
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 12:43 عصر
من تا حالا به اکثر نسخه هاش تونستم وصل بشم مشکلی نیست
caspianhero
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 12:59 عصر
هنگ نکرد وسط کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.