View Full Version : گفتگو: رفتار حرفه ای و نحوه تعامل در سایت های تخصصی و فروم ها
gwbasic
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 14:31 عصر
سلام دوستان برنامه نویس من
جدای از قوانینی که در هر سایتی مشخص می شه یک سری رفتارهایی به صورت عرف وجود داره (اگه قانون نگم) که معمولا در سایتهای تخصصی مذکور رعایت می شه. مایلم نظر شما رو با توجه به تجربیاتی که از طریق تعامل با سایتهای داخلی و خارجی در این زمینه داشتین رو بدونم.
لطفا در صورت تمایل به پاسخ به موارد زیر اشاره کنید
1- تبلیغ کردن در سایتهای مذکور مجاز هست
2- چه مطالبی باید بیان شود - چگونه سوال پرسیده شود و چگونه پاسخ داده شود آیا بطور مثال اشاره کردن به تواناییهای شخصی (من چنینم و چنانم ...) از نظر شما پسندیده هست؟
3- افرادی رو که در این سایت نحوه مناسبی در این زمینه داشتن و می تونن الگو باشند رو همراه با دلیل معرفی کنید
لطفا نظر شخصی خودتون رو مطرح کنید چه چیزی خوب است چه چیزی بد
به طور خلاصه نظر من این است:
تبلیغ کردن به نظر من جالب نیست و بیان توانایی های شخصی در پاسخ رو نمی پسندم و در مورد افرادی که می تونن الگو باشن میتونم به آقای مهدی موسوی اشاره کنم به این دلیل که پاسخ هاشون کامل وجامع به همراه مثل هستند.
البته امیدوارم جواب شما کاملتر باشه ...
Sirwan Afifi
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 15:19 عصر
1-به نظر من هم تبلیغ توی اینجور سایت ها اصلا چیز جالبی نیست و در نگاه اول و از دید یه کاربر جدید بیشتر به جای یه فروم و مرجع برنامه نویسی تبدیل به یه سایت و یا پورتال نیازی مندی میشه،
2-؟
3-واقعا جناب موسوی رو به عنوان یک الگو قبول دارم بزرگترین حسنش اینه که به آدم نشون میده چطور فکر کنه و مفاهیم رو به شکل صحیح یاد بگیره،..............
سوداگر
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 15:50 عصر
1) فکر نکنم کسی باشه که به اعتبار www.codeproject.com شک داشته باشه ولی با این حال تبلیغ هم میکنه.
2) چگونه بپرسیم (http://barnamenevis.org/showthread.php?43163-%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%BE%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%9F)
3) با توجه به بخشهای مختلف تفاوت دارد مثلا
مجتبی تاجیک در بخش دلفی || بسیار فعال و اطلاعات به روز
آقای کمالان (hesamy2004) در بخش برنامه نویسی اندروید || بسیار فعال و خوش برخورد (http://www.kamalan.com)
مدیریت، آقای کشاورز || خوش برخورد، اطلاعات به روز
mmd2009 در بخش C# || پیگیری شبانه روزی تاپیکها (البته قبل از مدیریت بهتر بود:لبخند:)
و ...
آقای موسوی رو تقریبا همه می شناسند
gwbasic
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 16:20 عصر
مرسی از توجهتون
در مورد تبلیغ منظورم تبلیغ کاربران است به فرض من برنامه ای نوشتم فرضا در بخش سی شارپ میام درموردش توضیح می دم که چنین است و چنان است و به نوعی اون رو تبلیغ می کنم و هیچ هدف آموزشی رو ندارم (نه تبلیغی که مسئولین سایت دارن)
در مورد دوم بیشتر منظورم این است که چه چیزهایی منه کاربر در پست ها دیدم که خوب است و چه چیزهایی بد است مثلا سوال به این شکل مطرح شود : استادم گیر داده می گه باید یه کلاس DataAccess بنویسم . و یا کمک فوری و... که بیان آنها می تونه کمک کنه که خوبها بکار گرفته شوند و بد ها نه
در مورد کاربرهایی که می تونن الگو باشن هم اگه دلیلش عنوان بشه می تونه خیلی خوب باشه
Mahmoud Zaad
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 17:42 عصر
1- معمولا توی سایتهای این شکلی که به صورت فروم هستند یه قسمت هم برای تبلیغات رایگان در نظر گرفته میشه، اما متاسفانه بعضی از افراد اقدام به درج تبلیغ توی سایر بخش ها که بعضا پر بازدیدتر هم هستند، می کنند این کار به نظر من اصلا کار جالبی نیست و من جایی که تشخیص بدم اون لینک یا پست تبلیغ هست سعی میکنم ازش استفاده نکنم. این موضوع جایی ناراحت کننده تر میشه که طرف به شعور خواننده هم توهین میکنه و مثلا به دفعات میگه "یه سایتی هست به اسم ... که مطالب خوبی داره" خب این مشخصه که سایت مال خودشه و ...
2-متاسفانه بعضی از دوستان برخورد طلبکارانه دارن! و فکر میکنن وقتی سوال رو پرسیدن باید خیلی سریع جواب رو دریافت کنن و در صورت تاخیر کلی هم بد و بیراه نثار اعضا میکنن، برخی هم با کلی خواهش و التماس سوالشون رو مطرح میکنن و وقتی وقت میذاری و جواب رو مثلا در قالب یه نمونه بهشون میدی حتی یه تشکر هم نمیکنن چه بسا (خیلی معذرت میخوام) اون شعار معروف ما که رفتیم آسیا ... رو هم سر بدن (هر چند من خودم توقعی از کسی ندارم ولی خب آدم یه مقدار دلسرد میشه) ولی در عوض بعضی از دوستان پیام خصوصی تشکر هم میدن.
یه نکته ی دیگه ای که هست نحوه پاسخگویی به سوالها هست یه موقع سوال خوب پرسیده نشده خب پست می زنیم که آیا منظور اینه یا نه؟ که بعد تاپیک ادامه پیدا میکنه تا شخص قانع بشه!!! اما بعضی از دوستان یه چیزایی شنیدن ولی اصل مطلب رو نمیدونن حالا سوال کننده هی میگه آقای فلانی یه مقدار بیشتر راهنمایی کنید ایشون هم که بلد نیست و تاپیک بی جواب میمونه در کل منظورم اینه که تا زمانیکه جواب سوالات رو کامل نمی دونیم بهتره که پست ندیم(اول خودمو میگم)!
3- در این مورد آقای solhkhah در تالار سی شارپ خوب هستند چون هم با معلومات هستن و هم قوانین سایت رو رعایت میکنند.
mehdi.mousavi
شنبه 26 فروردین 1391, 14:34 عصر
سلام دوستان برنامه نویس من جدای از قوانینی که در هر سایتی مشخص می شه یک سری رفتارهایی به صورت عرف وجود داره (اگه قانون نگم) که معمولا در سایتهای تخصصی مذکور رعایت می شه. مایلم نظر شما رو با توجه به تجربیاتی که از طریق تعامل با سایتهای داخلی و خارجی در این زمینه داشتین رو بدونم.
سلام.
متاسفم که اونطوریکه شایسته بود، به این تاپیک توجهی نشد! من دلیل مطرح کردن این سوالات از جانب شما رو میدونم و بنده هم مثل شما انتظار داشتم این مساله تلنگری باشه برای افرادیکه بی پروا مطالب خودشون رو در جای جای این سایت مطرح می کنن، بدون اینکه توجهی به حقوق دیگران داشته باشن. طبیعتا اکثر بچه های سایت با سایت های خارجی سر و کار داشته اند و میدونن اونجا این قوانین نانوشته، اگرچه نانوشته هستش، اما بهش بها داده میشه (و در بسیاری موارد، جزء بدیهیات تصور میشه). شما تو StackOverflow اگر سوالی رو تکراری مطرح کنید، ممکنه با نوشتن دو تا عبارت، اینقدر شرمنده اتون کنن که دیگه هرگز اینکارو تکرار نکنید. همینطور هستش ایجاد Account تکراری و ... دیگه بماند که بخواهید از اون Platform برای تبلیغ محصولات خودتون (بدین شکلی که در این سایت هر از گاهی شاهد اون هستیم) استفاده کنید.
تبلیغ باید معنا دار باشه، نه اینکه هر سوالی اینجا مطرح شد، پاسخش رو در سایت خودمون بنویسیم، بعد خودمون رو بی خبر از همه جا نشون بدیم و در پاسخ به سوال مربوطه بنویسیم: "من داشتم فلان مطلب رو جستجو می کردم، بطور اتفاقی به این لینک برخوردم، نگاه کن شاید بدردت بخوره". این کار برای یک بار اشکالی نداره، اما اینکه مدام تکرار بشه تا حدی که به شعور دیگران توهین بشه، پر واضحه که خلاف انسانیت هستش (قوانین و ... از نظر من در رده های بعدی قرار میگیرن).
اشاره به توانایی های شخصی بد نیست، اما بشرطیکه بار فنی پاسخ رو بالا ببره، اما متاسفانه در اغلب موارد، ما وقتی به تواناییهای شخصی خودمون اشاره می کنیم که بهمون فشار میاد. من فلانم، تو فلانی، من N ساله کارم اینه، تو باید بری رشته ... فعالیت کنی و ... طبیعتا چنین اشاراتی هرگز بار فنی پاسخی رو اضافه نخواهد کرد.
بنظرم باید الگوهای فنی رو از الگوهای رفتاری جدا کنیم. چه بسا افرادی در این سایت بوده اند (هستند، یا خواهند بود) که میتونستن الگوی فنی خوبی برای دیگران باشن، اما هنگام برخورد با دیگران، طرز برخورد مناسبی نداشته اند و ... (یا بالعکس). لزوما وجود یکی، تاییدی بر وجود دیگری نیست. بطور کلی اگر این سایت رو از خودمون بدونیم، اونوقت رفتارمون رو هم متناسب با این دونستن تغییر میدیم و اگر اینطور ندونیم، هزار تا تاپیک دیگه هم بزنیم که فلان کتاب رو بخونید، فلان جور رفتار کنید، تو امضاء خودتون فلان مطالب رو ننویسید، وقتی میخواهید پاسخ بدید طرف مقابل رو تحقیر نکنید و ... سودی در پی نخواهد داشت.
ممنون و موفق باشید.
پاورقی: از شما و دیگر دوستانی که از بنده نام بردن تشکر می کنم و امیدوارم حقیقتا لایق این تعاریف بوده باشم.
toytown
پنج شنبه 29 مرداد 1394, 01:53 صبح
سلام
رفتاری که من بسیار مشاهده کردم اینه که گاهی یه فرد مبتدی میاد سوالی میپرسه شاید یه سری اشکالات هم داشته باشه بعد کسیکه میخواد جوابشو بده صرفا به خاطر اینکه طرف یه مقدار علمش تو یه زمینه خاص از پاسخ دهنده کمتره یا یه اصطلاح خاص رو اشتباه گفته یا سوالش خیلی ساده و ابتدایی هست سوال کننده رو مورد تمسخر قرار میدن و کاری میکنن طرف جرات نکنه دیگه سوالی بپرسه در کنار هر علمی کمی اخلاقیات هم آموزش داده بشه خوبه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.