View Full Version : سوال: نحوه نوشتن دستورات اس کیو ال در سوکت پروگرمینگ
ardeshir1365
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 15:40 عصر
سلام دوستان
من از برنامه نویسی سوکت اصلا چیزی نمیدونم لطفا به طور دقیق کمک بفرمائید
من یه سرور دارم و 40 تا کلاینت حالا میخوام این کلاینتها با سرور تبادل اطلاعات داشته باشن و از دستورات (select - update - insert - delete) استفاده میکنم حالا برنامه رو باید چطوری شروع به نوشتن کنم
لطفا کمکم کنید
نکته: احتمال اینکه در یک ثانیه 10 کلاینت همزمان با هم با سرور ارتباط داشته باشن نیز هست
ardeshir1365
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 12:17 عصر
من قطعه کدی که اطلاعات رو از رو کلاینت به سرور میفرسته رو میخوام ، بذارین بیشتر توضیح بدم
کلاینت اطلاعات رو از کابر میگیره و برای سرور میفرسته و سرور بر روی پایگاه داده درخواستهایی که کاربر خواسته رو انجام میده و نهایتا جواب رو برای سرور ارسال و باز از طریق سرور به کلاینت همان جوابی که از بانک به سرور داده شده رو به کلاینت ارسال کند. حالا از شما دوستان درخواست دارم نحوه ارتباط کلاینت با سرور و بلعکس رو به من بگید
میلاد رئیسی
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:09 عصر
سلام هم استانی عزیز
ببینید شما باید برای sql server که در روی کامپیوتر سرورتوت نصبه پورت تعریف کنید و برای متصل کردن کلاینت ها به سرور در قسمت server name به صورت IP,Port نام سرور رو وارد میکنیم . در این قسمت ما حتما باید برای هر کلاینت یک یوزر بسازیم .
تنها کاری که باید انجام بدیم همینه و کد نویسی (select - update - insert - delete) در حالت سرور و کلاینت هیچ فرقی نداره .
ardeshir1365
شنبه 26 فروردین 1391, 10:31 صبح
سلام هم استانی عزیز
ببینید شما باید برای sql server که در روی کامپیوتر سرورتوت نصبه پورت تعریف کنید و برای متصل کردن کلاینت ها به سرور در قسمت server name به صورت IP,Port نام سرور رو وارد میکنیم . در این قسمت ما حتما باید برای هر کلاینت یک یوزر بسازیم .
تنها کاری که باید انجام بدیم همینه و کد نویسی (select - update - insert - delete) در حالت سرور و کلاینت هیچ فرقی نداره .
حرف شما درسته من قبلا همین طوری که شما گفتین کد زدم نمونه اش رو در پایین پست قرار میدم ولی توی این نوع کد نویسی امنیت خیلی پایین میاد و اگز کاربر یه کم به خودش زحمت بده و دیتایی رو که روی کارت شبکه رد و بدل میشه رو گوش بده راحت میتونه پسورد بانک رو بدست بیاره و در برنامه نویسی سوکت این مشکل حل میشه و پسورد بانک توی شبکه رد وبدل نمیشه
SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=192.168.110.89,1433;Network Library=DBMSSOCN;Initial Catalog=test;User ID=sa;Password=pass_server");
ایمان اختیاری
شنبه 26 فروردین 1391, 11:19 صبح
شما به نظرم بهتره از وب سرویس یا wcf استفاده کنید .
توی سوکت پراگرمنیگ باید روی سرور مدیریت ترد ها رو هم داشته باشید و استخر ترد ایجاد کنید که وقت می بره
ولی توی web service و wcf شما به مرحله جلوترید
ardeshir1365
یک شنبه 27 فروردین 1391, 12:03 عصر
سلام ایمان جان ممنون از پاسخت
شما قرار بود فایل آموزش web service و wcf رو برای من ارسال کنی پس چی شد؟؟؟؟؟؟
ardeshir1365
دوشنبه 28 فروردین 1391, 12:41 عصر
سلام
دوستان حداقل یه سایتی که در مورد برنامه نویسی سوکت پروگرمینگ - کلاینت سروری که با بانک اس کیو ال باشه معرفی کنین البته سایت فارسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.