ورود

View Full Version : سوال: مشکل در نصب کامپایلر سی ++ (جی سی سی)

saeid6366
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 16:44 عصر
با سلام خدمت دوستان.
من وقتی میخام جی سی سی رو از سورس نصب کنم با مشکل مواجه میشم
برای کانفیگ مشکل ندارم و میک فایل رو میسازه اما وقتی میک می زنم توی یک سیکل می افته و اصلا متوقف نمیشه نمیدونم مشکل از چیه
حتی با نسخه های مختلف برنامه امتحان کردم همین اتفاق افتاد
لطفا کمکم کنید:گریه:

pswin.pooya
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 21:49 عصر
برای کانفیگ مشکل ندارم و میک فایل رو میسازه اما وقتی میک می زنم توی یک سیکل می افته و اصلا متوقف نمیشه نمیدونم مشکل از چیه

معمولا فرآيند كامپايل طول ميكشه مثلا من هسته لينوكس رو 6 ساعته كامپايل مي كنم.

saeid6366
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 21:54 عصر
آخه نوشته هایی که نشون میده تکراریه و من تا نیم ساعت هم صبر کردم ولی متوقف نشد

Open-Source
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 00:44 صبح

درسته معمولا فرآیند کامپایل GCC طول میکشه.

اگه با ماکسیمم ماژول ها هم کامپایل کنی فکر نکنم به یه ساعت برسه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:متعجب:
مگه از چه CPU ی استفاده میکنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (فک کنم 8086 هم از این زودتر کامپایل کنه):متعجب:
برا من کامپایل کرنل ، ۱۰-۱۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه . (cpu هم یه دو هسته ای معمولی مدل:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz)

saeid6366
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 09:55 صبح
درسته معمولا فرآیند کامپایل GCC طول میکشه.

اگه با ماکسیمم ماژول ها هم کامپایل کنی فکر نکنم به یه ساعت برسه.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!:متعجب:
مگه از چه CPU ی استفاده میکنی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (فک کنم 8086 هم از این زودتر کامپایل کنه):متعجب:
برا من کامپایل کرنل ، ۱۰-۱۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه . (cpu هم یه دو هسته ای معمولی مدل:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz)

بابا من تا 1 ساعت هم صبر کردم cpu من هم دو هسته ای 2.6 intel هست. آخه همه‏ی کداش تکراریه انگار تو لوپ افتاده من چی کار کنم:گیج:
حالا اومدم یه ورژن دیگه رو باز پیدا کردم نصب کردم gcc4.6.2 اونم خطای زیر رو موقع make میده:

,In file included from /usr/include/stdio.h:28:0
,from /home/hallaji/gcc-4.6.2/libgcc/../gcc/tsystem.h:87

:from /home/hallaji/gcc-4.6.2/libgcc/../gcc/libgcc2.c:29
/usr/include/features.h:323:26: fatal error: bits/predefs.h: No such file or directory
compilation terminated.

make[3]: *** [_muldi3.o] Error 1
make[3]: Leaving directory `/home/hallaji/gcc/i686-pc-linux-gnu/libgcc'

make[2]: *** [all-stage1-target-libgcc] Error 2
make[2]: Leaving directory `/home/hallaji/gcc'

make[1]: *** [stage1-bubble] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/hallaji/gcc'
make: *** [all] Error 2

saeid6366
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 13:16 عصر
تو رو خدا یکی کمکم کنه هرکاری میکنم درست نمیشه:افسرده:

pswin.pooya
جمعه 25 فروردین 1391, 00:19 صبح
برا من کامپایل کرنل ، ۱۰-۱۵ دقیقه بیشتر طول نمیکشه . (cpu هم یه دو هسته ای معمولی مدل:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz)بستگی به این داره که بار چندمتون باشه که هسته رو کامپایل می کنید. چون فایلهای .o باقی می مونن و خود Make تشخیص میده (که اگر تغییر نکرده باشن.) نیازی به کامپایل مجدد ندارن. اما من تقریبا مطمئن هستم که همیشه چند ساعت طول میکشه. این مساله به شدت به قدرت پردازنده و تعداد ماژولها و ... بستگی داره.

در مورد دوستمون. فکر نمی کنم که فرایند کامپایل توی حلقه بی افته. من پیشنهاد میکنم که چند ساعتی صبر کنن.

Open-Source
جمعه 25 فروردین 1391, 00:31 صبح
بستگی به این داره که بار چندمتون باشه که هسته رو کامپایل می کنید. چون فایلهای .o باقی می مونن و خود Make تشخیص میده (که اگر تغییر نکرده باشن.) نیازی به کامپایل مجدد ندارن. اما من تقریبا مطمئن هستم که همیشه چند ساعت طول میکشه. این مساله به شدت به قدرت پردازنده و تعداد ماژولها و ... بستگی داره.

در مورد دوستمون. فکر نمی کنم که فرایند کامپایل توی حلقه بی افته. من پیشنهاد میکنم که چند ساعتی صبر کنن.

حرف شما کاملا درسته.
ولی من زمان بار اول رو که کرنل رو کامپایل میکنم گفتم. (دفعات بعد چون ماژول ها رو بصورت اکسترنال لینک میکنم ۲-۳ دقیقه بیشتر وقت نمیگیره ).
اینکه میگید چند ساعت طول میکشه من تعجب کردم.:متفکر: