ورود

View Full Version : سوال: فرق بیت برنامه نویسی شبکه و سوکت

پروگرامنویس
چهارشنبه 23 فروردین 1391, 18:10 عصر
سلام دوستان
راستش من میخوام برنامه نویسی شبکه یاد بگیرم،اول اینکه فرق بین برنامه نویسی شبکه و برنامه نویسی سوکت چیه ؟اصلا فرقی بینشون هست یا جفتشون یه چیزن .چون میخوام بدونم کدومشون برام جذابتره که برم یادش بگیرم اصلا کدومشو اول یادبگیرم بهتره!بعدش اینکه من به زبان سی شارپ تقریبا مسلطم و سی ++ هم کمی بلدم حالا با کدوم یکی از این زبان ها کار کنم بهتره؟و درخواست آخر اگه کتابی فیلمی در این مورد دارید ممنون میشم اینجا قرار بدید اگه فارسی باشه خیلی بهتره. بازم ممنون

aram_2
شنبه 26 فروردین 1391, 11:08 صبح
برنامه نویسی سوکت یکی از کارهایی است که زیر شاخه برنامه نویسی شبکه میشه.خب شما می تونید برای شروع از همین نوع استفاده کنی.شما کارهای دیگه بجز این می تونید انجام بدید که زیر شاخه شبکه است.اما خب برای ارتباط بین عناصر موجود در شبکه بایستی از یه طریق انجام بدید.که سوکت پراگرمینگ تو این فیلده.
برای زبان هم خب بسته به کاره خودتون داره.اما برای درک خوب می تونید با سی ++ کار کنید.

manvaputra
یک شنبه 27 فروردین 1391, 12:11 عصر
من برای برنامه نویسی شبکه بهتون جاوا رو پیشنهاد می کنم ، آموزش سوکت پروگرامینگ رو توی بخش جاوا در قالب یک برنامه چت گذاشتم که می تونه کمکتون کنه

جوان ایرانی
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 23:03 عصر
سلام
من توجای دیگه ای خوندم که برنامه نویسی شبکه وسوکت یه چیزن منظورتون از این که میگید
برنامه نویسی سوکت یکی از کارهایی است که زیر شاخه برنامه نویسی شبکه میشه چیه؟

boysilent
جمعه 22 دی 1391, 19:26 عصر
من برای برنامه نویسی شبکه بهتون جاوا رو پیشنهاد می کنم ، آموزش سوکت پروگرامینگ رو توی بخش جاوا در قالب یک برنامه چت گذاشتم که می تونه کمکتون کنه
پیداش نیس که؟؟؟؟

manvaputra
یک شنبه 24 دی 1391, 07:03 صبح
پیداش نیس که؟؟؟؟

ارتباط TCP در جاوا (http://barnamenevis.org/showthread.php?119875-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-TCP-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7)