View Full Version : سوال: ازتباط با پایگاه sql در اینترنت
mamad174
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 00:49 صبح
با سلام خدمت همه دوستان من در حال نوشنت برنامه ای هستم که نیار داره با دیتابیس خود در وب سایت ارتباط برقرار کنه حالا می خوام بدونم رشته اتصال برای بانک در اینترنت چه تفاوتی با ویندوز داره کلا اتصال چطور میشه در ضمن وب سایت من با asp نوشته شده اگر دوستان بتونن نمونه برنامه ای قرار بدن واقعا ممنون می شم
30yamand
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 15:36 عصر
سلام دوست عزیز فرق زیادی با هم ندارند البته اگه با کد نویسی بانکت رو به برنامه معرفی کنی
خوب کار کردن با بانک اطلاعاتی ابتدا بانک مورد نظرت رو درست میکنی سپس توسط دو مرحله کد نویسی استفاده از این دیتابیس رو میسر می کنییم .
مرحله اول بر قراری ارتباط با بانک اطلاعاتی
مرحله دوم نوشتن پرس و جو از آن بانک
نکته برای برقراری ارتباط با یک بانک اطلاعاتی از طریق یک صفحه asp حتما باید از ado ااستفاده کرد این کامپونیت تعدادی object برای برقراری ارتباط در اختیار ما می گذارد.
اطلاعات بیشتری خواستی می تونی از طریق سایتم با من در ارتباط باشی .
www.proje4all.ir (http://www.proje4all.ir)
mamad174
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 20:16 عصر
از شما دوست عزیز تشکر می کنم که لطف کردید اما این جواب من نیست سوال من دقیقا به رشته اتصال بر میگرده یعنی می خوام بدونم وقتی که بانکم توی وب سایت قرار داره رشته اتصال چطور باید به وب اشاره کنه آیا آدرس سایت رو می خواد یا نه ؟ و اینکه باید سایت من ]ی پی استاتیک باشه ؟ لطفا کسانی که می تونن کمک کنن تا یر در گم نشم متشکرم
virus41
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:50 عصر
cn.Open "DRIVER={MySQL ODBC 5.1 Driver};Server=" & Server & ";UID=" & User & ";PWD=" & Password & ";Database=" & Database & ";charset="
البته برای اتصال باید MySQL ODBC 5.1 رو نصب کنی اگه تو گوگل سرچ کنی پیدا می شه
server = آی پی سرور
user = نام کاربری mysql که معمولا root
pass = رمز عبور mysql
database= نام دیتابیس
30yamand
سه شنبه 27 تیر 1391, 17:39 عصر
از شما دوست عزیز تشکر می کنم که لطف کردید اما این جواب من نیست سوال من دقیقا به رشته اتصال بر میگرده یعنی می خوام بدونم وقتی که بانکم توی وب سایت قرار داره رشته اتصال چطور باید به وب اشاره کنه آیا آدرس سایت رو می خواد یا نه ؟ و اینکه باید سایت من ]ی پی استاتیک باشه ؟ لطفا کسانی که می تونن کمک کنن تا یر در گم نشم متشکرم
شرمنده دوست عزیز mamad174 (http://barnamenevis.org/member.php?u=140789) که دیر جواب میدم
در پاسخ به قسمت اول سوالت بگم که نه آدرس سایت رو نمیخواد فقط باید آدرس بانک اطلاعاتی رو بهش بدی جواب میده
قسمت دوم سوالت هم بگم که نه لازم نیست آی پی استاتیک باشه اصلا لازم به این کار نیست آی پی ایستا فقط برای امنیت بیشتر سایت میباشه .
حالا یه مثال بزنم امیدوارم بهتر درک میکنی
creat.object("adodb.connection")
objectn.connection string="driver microsoft SQL Server driver(*.mdb) & dbg= adrese banke etelaati
حالا مطالب بالا برای asp بکار میره در طراحی سایت با php نیازی به این کارا نیست فقط دو فایل config مشخصات بانکت رو که ساختی رو میدی .
امیدوارم مورد پسند دوستان واقع بشه .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.