View Full Version : حرفه ای: شناسایی سخت افزار های داخل یک شبکه از روی سرور بدون نیاز به نصب نرم افزار روی کلاینت
mit.gamini
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 11:07 صبح
NET SCANNING.
سلام دوستان خیلی ممنون میشم اگر کسی بتونه به من راهنمایی بده:
من میخوام بتونم نرم افزاری بنویسم که از روی سرور کلیه سخت افزار های روی شبکه را اعم از سوچ، روتر، کامپیوتر، پرینتر، اسکنر و ... را شناسایی کنه. ممنون میشم بتونید در این زمینه به من راهنمایی بدید.
Felony
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 12:11 عصر
با توجه به اینکه نمیخواین برنامه ای روی کلاینت ها نصب بشه تنها راهتون استفاده از WMI به صورت Remote هست ؛ در مورد WMI بارها تو همین بخش و بخش مباحث عمومی توضیح دادم و نمونه کدهایی هم قرار دادم و در مورد استفاده از اون به صورت Remote و اطلاعات بیشتر به MSDN مراجعه کنید .
mit.gamini
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 13:43 عصر
آیا WMI میتونه سویچ ها و روتر ها و پرینتر ها و ... را شناسایی کنه و مدل و .... را بدهد یا خیر.
در مورد رایانه ها WMI میتونه مفید باشه ولی در مورد سخت افزار های شبکه چطور؟
ممنون از پاسخ سریع شما!!!
Felony
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 15:56 عصر
آیا WMI میتونه سویچ ها و روتر ها و پرینتر ها و ... را شناسایی کنه و مدل و .... را بدهد یا خیر.
در مورد روتر و سوئیچ خیر ، WMI یک رابط هست که ویندوز برای ارتباط با خودش در اختیار شما قرار میده ، پس تنها گزارشاتی رو میتونه به شما بده که به نوعی در ویندوز موجود باشند ، با این اوصاف دستگاه هایی که درایوری روی ویندوز ندارند پس برای ویندوز جزئی از سیستم به حساب نمیاند و نمیتونه ازشون گزارشی به شما تحویل بده ، ولی در مورد پرینتر چون درایورش روی سیستم نصب میشه ، میشه اطلاعاتش رو با WMI واکشی کرد .
mit.gamini
جمعه 25 فروردین 1391, 13:45 عصر
راهنمایی شما هنوز نتونسته کمکی به من بکنه من یک فکری دارم اگر بتونم mac addrees را پیداکنم میتونم از آدرسش مشخصات دستگاه را در بیارم ولی برای این موضوع کتابخانه ای موجود است یا سورس آماده ای؟
Felony
جمعه 25 فروردین 1391, 14:48 عصر
توسط کلاس Win32_NetworkAdapter میتونید اطلاعات مورد نیاز در مورد کارت شبکه منجمله Mac Address رو به دست بیارید .
Mask
شنبه 26 فروردین 1391, 13:46 عصر
برای کار با wmi میتونید از نمونه زیر کمک بگیرید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.