ورود

View Full Version : خبر: انتقاد به مدیران و کاربران فعال تالار

ardeshir1365
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 12:40 عصر
سلام به تمام اساتید بزرگ و معظم
قبل از انتقاد از تمام مدیران و کاربران دائمی تشکر و قدردانی میکنم به خاطر تمام زحماتی که برای ما میکشن و به سوالات ما پاسخ میدهند.
یه چند وقته سوالاتی که دوستان میپرسن رو پاسخ نمیدین و یا یه پاسخ کلی به سوالاتشون میدیدن که به نتیجه ای نمیرسن
ما توی این سایت انتظار داریم به سوالاتمون پاسخ بدین و مطالبی رو از شما اساتید عالی قدر یاد بگیریم
البته منظورم تنها با مدیران تالار نیست و کلیه دوستانی که کاربر دائمی و کلیه کسانی که سطح علمی در زمینه سی شارپ بالایی دارن هم هست
باز در پایان از تمام اساتید و دوستان کمال تشکر را دارم

zayens
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 15:40 عصر
یه زمانی کاربرانی بس بزرگ همه مشکلات فروم را حل میکردن و برای همه وقت میذاشتن که اگر ازشون یاد کنم ممکنه در حق کساییکه از قلم بیفتن اجهاف بشه
اما الان دیگه اونها رفتن سر خونه و زندگیشون و دارن از مهارتی که داشتند بهره میبرن
و حالا هم سر ما بی کلاه مونده

مدیران هم که بیشتر فعالیتشون در بدو ورودشون بوده و فعالیت چشمگیری جدیدا انجام نمیدن و بیشتر، پیگیره پروژه ها و کلاسهاشون هستند
البته خدا را شکر انقدر پست های مفید توی سایت وجود داره که اکثر کاربران با جستجو میتونن مشکلشون را حل کنن

اما در هر صورت باید به عرض مدیران این سایت برسونم که با این وضعیت فاتحه سایت خوندس و کاربرا مجبورن دوباره برگردن به سایتهای خارجی
آقایون مدیر خودتون بهتره یه فکری بکنین و یا حدقل هر روز نفری یه تاپیک را جواب بدین!!

hakim22
جمعه 25 فروردین 1391, 00:00 صبح
هیچکس که مادرزاد استاد برنامه نویسی نمیشه.
اگر کسی هم چیزی میدونه بخاطر زحمت و تلاش و مطالعه ی زیادشه.
من احساس می کنم اینجا جو جوری شده که یکی یک پروژه ای شروع کرده و هیچی نه در مورد برنامه نویسی نه در مورد موضوع مورد سوالش نمیدونه و با طرح سوال میخواد دیگران براش قسمتهای کد برنامشو بنویسند.
وقتی سوال قشنگ و جالبی مطرح میشه همه دوست دارند جوابشو پیدا کنند. اصلا بهترین راه یاد گرفتن همینجاست.
ولی وقت سوال خیلی ابتداییه و میشه تو هر کتاب برنامه نویسی جوابشو پیدا کرد ارزش اینکه در یک فروم وقت بزاری و توضیح بدی خود بخود نخواهد داشت. بعضی وقتها هم سوالات خیلی کلیه و جواب دادن بهش خیلی طول میکشه که در حوصله و وقت هیچکس نیست . (دقت کنید که اصولا در اینترنت هیچکس حوصله نداره !)
دوستان باید سعی کنند دانش رو از جای دیگه کسب کنند و در اینجا مشکلات رو حل کنند و نه اینکه کل پروژرو تبدیل کنند به یک سوال بزرگ و در اینجا مطرح کنند.

ذکات علم هم نشر آن است ! (به اون دوستانی که بلدند و به ما یاد نمیدن !)

اوبالیت به بو
جمعه 25 فروردین 1391, 00:44 صبح
دوستان باید سعی کنند دانش رو از جای دیگه کسب کنند و در اینجا مشکلات رو حل کنند و نه اینکه کل پروژرو تبدیل کنند به یک سوال بزرگ و در اینجا مطرح کنند.

درود بر شما

با قسمت دوم صحبت شما کاملا موافقم اما با قسمت اول خیر. یک دانشگاه هرچقدر هم در سطح بالایی باشه بازهم باید به سوالات ابتدایی دانشجو پاسخ و توضیح بده. هرچقدر هم دانشجو ضعیف باشد استاد باید پاسخ مناسب ارائه دهد حتی اگر ساعت ها بگذرد. اینجا هم همینطور اما مساله اینجاست که باید روشن بشه آیا مدیر وظیفه پاسخگویی دارد؟

سوداگر
جمعه 25 فروردین 1391, 02:12 صبح
درود بر شما

آخه مشکل اینجاست که بعضی سوال و جوابها مثل گفتگوی انیشتین و رفیق کورش هست:

انیشتین: می خواهم یک لیوان شیر سفارش بدهم
مرد کور: شیر یعنی چه؟
انیشتین: مایعی سفید رنگ است!
مرد کور: مایع را می دانم ولی سفید یعنی چه؟
انیشتین:رنگ پرهای قو!
مرد کور: پر را می شناسم، قو یعنی چه؟
انیشتین: پرنده ای با گردن خمیده!
مرد کور: گردن را میدانم ولی خمیده یعنی چه؟
در اینجا انیشتین دستش را گرفت و کشید، گفت این راست است، بعد آنرا خم کرد و گفت این هم خمیده!
مرد کور: حالا فهمیدم شیر یعنی چه!!!

به نظر من سیستم جستجوی سایت، کارایی لازم رو نداره.
مثلا کلمه ی "چت" رو جستجو کردم، هیچ موردی یافت نشد. حالا هی تاپیک تکراری در مورد برنامه چت می بینیم.

آیا مدیر وظیفه پاسخگویی دارد؟
اینجا بحث حق و تکلیف وسط میاد که بحثش طولانیه

Veteran
جمعه 25 فروردین 1391, 12:05 عصر
مرد کور: حالا فهمیدم شیر یعنی چه!!!
هیچوقت نفهمید شیر چیه.

اوبالیت به بو
جمعه 25 فروردین 1391, 20:38 عصر
اینجا بحث حق و تکلیف وسط میاد که بحثش طولانیه
درود

بحث هم همین هست. موضوع دیگه ای مورد بحث نیست. آیا مدیر وظیفه پاسخ گویی دارد یا ندارد؟ من به شخصه نمی دونم که مدیران سایت برنامه نویس وظیفه اصلیشون چه کاری هست.

hakim22
جمعه 25 فروردین 1391, 22:35 عصر
به نظر من همین که یک بستری فراهم شده که برنامه نویسان بدون هیچ هزینه ای بتوانند سوالاتشان مطرح کرده و مشکلاتشان را حل کنند خیلی هم خوب است.
اگر همین امروز این سایت تعطیل شود شما برای حل مشکلات به کجا مراجعه می کنید !!!؟
مدیریت چنین سایتی با این همه قابلیت که اجازه آپلود و دانلود را درون خودش میدهد و ... خیلی هم آسان نیست.
فروم یک کار اشتراکی است. اینجا یک معلم و هزار شاگرد نیست.
همه هم معلم هستند و هم شاگرد. اگر هرکسی هر دانشی دارد به اشتراک بزارد همیشه ممکن است راه حل پیدا شود.
واقعا خواند کدهای دیگران و بعد پیدا کردن ایرادش و بعد نشان دادن حل آن خیلی حوصله می خواهد.
از خودتان نپرسید این سایت برای شما چه کرده !!! از خود بپرسید شما برای این سایت چه کاری کرده اید !!!؟
امشب قبل از خواب از خود بپرسید که سهم شما از آموزش به دیگرانی که ندیده اید و نخواهید شناخت چقدر است !؟
چند نفر از شما حاضرید بنشید و در روز چند ساعت رایگان وقت خود را در اختیار دیگرانی قرار دهید که هرگز نخواهید دید و خیلی هایشان هم یک تشکر خشک و خالی هم نصارتان نمی کنند !

خیلی از پستها جوابی ندارد چون حتی اگر بلد باشیم هم زحمت تایپ کردن آن چند خط را به خود نمی دهیم. تنها وقتی جواب یک سوال برایمان مهم است که سوال از ما باشد !!!
آن وقت روزی دوبار به پستمان سر زده و چند یاد آوری زیرش اضافه می کنیم تا یکی جواب دهد !!!

حمیدرضاصادقیان
شنبه 26 فروردین 1391, 09:47 صبح
سلام.

من به شخصه نمی دونم که مدیران سایت برنامه نویس وظیفه اصلیشون چه کاری هست.
وظیفه مدیران سرو سامان دادن به تالارهایی هست که مدیریت آنرا به عهده گرفتن.وظیفه مدیران نیست بشینن تمام سوالات رو از مبتدی تا حرفه ای پاسخ بدن. خداروشکر الان درصد سوالات حرفه ای به کمتر از یک درصد رسیده.مدیران این سایت بابت وقتی که میذارند هیچ پولی دریافت نمیکنند پس نمیشه انتظار داشت از مدیران که کارو زندگی خودشونو تعطیل کنند بیان اینجا تمام سوالات رو جواب بدن.
من شخصا سوالاتی که بی جواب میمونه رو حتی المقدور سعی میکنم پاسخ بدم ولی وقتی میبینم برای سوالات مختلف کاربران زحمت کشیدن و جواب دادن دیگه لزومی نداره منم بیام یک جواب تکراری براش بنویسم مگر اینکه مطلبی داشته باشم که تو هیچ کدوم از این جوابها نباشه.
خیلی از مطالب با یک مقدار گشتن کوچیک تو اینترنت پیدا میشه. فروم برای این هست که یک مطلبی رو میخواهیم راهکارهای مختلفش رو بررسی کنیم ، نظرات مختلف رو بدونیم ، با دیدگاههای مختلف آشنا بشیم. وگرنه اینکه چطوری ساختار یک جدول رو تغییر بدیم یک روش بیشتر نداره !! نیازی نیست هردفعه این سوال تکراری توی تالار پرسیده بشه و وقتی هم کاربری به خودش زحمت نمیده بدون جستجو کردن سوالات تکراری میپرسه اینجا نقش مدیر روشنتر میشه و جهت جلوگیری از ازدیاد تاپیکهای تکراری ، اون پست رو حذف میکنه و اگر نیاز باشه به کاربر تذکر میده. یا نمونش در مورد بحثهای مختلف که در فروم میشه. متاسفانه بعضی مواقع مشاهده شده بعضی از کابران اصلا نوع صحبت در یک فروم تخصصی رو رعایت نمیکنند و سریع میخوان با تند حرف زدن و توهین به دیگران بگن که ما خیلی بلدیم. که اینجا باز ما مدیران وارد میدان میشیم و جلوی بحث و دعوا رو میگیریم.
اینجا یک سایت علمی دسته جمعی هست. همه باید تلاش کنیم تا سایت رو به بهبود بره نه اینکه 200000 نفر بخوان بیان سوال کنن فقط 20 تامدیر یا نهایتا 1000 کاربر فعال بخوان جواب بدن.
اگر هرکدوممون سعی کنیم برای سوالات دیگران دنبال جواب بریم(در صورتی که وقتشو داشته باشیم) این باعث پیشرفت علمی خودمون هم میشه.

موفق باشید.

Sirwan Afifi
شنبه 26 فروردین 1391, 11:44 صبح
سلام بنده یه پیشنهاد داشتم،
زمانیکه کاربر می خواهد سوال بپرسه در حین تایپ عنوان سوال لیست سوال های مرتبط رو در اون لحظه نشون بده به عبارتی یه نوع جستجوه،دقیقا مثل سایت StackOverFlow :

85732

البته فکر کنم چنین سیستمی جستجویی در ورژن جدیدتر VbBulltin تعبیه شده باشه چون من چندین جا دیدم مثلا اینجا :

85733

توسط این روش احساس می کنم مطرح کردن سوالات تکراری کمتر بشه،چون برای خودم پیش اومده زمانی که مثلا در همین سایت StackOverFlow سوالی رو مطرح می کنم به محض تایپ سوال جوابمو در همین موضوعات مشابه پیدا می کنم.

سوداگر
شنبه 26 فروردین 1391, 13:08 عصر
سلام.

وظیفه مدیران سرو سامان دادن به تالارهایی هست که مدیریت آنرا به عهده گرفتن.وظیفه مدیران نیست بشینن تمام سوالات رو از مبتدی تا حرفه ای پاسخ بدن.
من شخصا سوالاتی که بی جواب میمونه رو حتی المقدور سعی میکنم پاسخ بدم ولی وقتی میبینم برای سوالات مختلف کاربران زحمت کشیدن و جواب دادن دیگه لزومی نداره منم بیام یک جواب تکراری براش بنویسم مگر اینکه مطلبی داشته باشم که تو هیچ کدوم از این جوابها نباشه.
خیلی از مطالب با یک مقدار گشتن کوچیک تو اینترنت پیدا میشه. فروم برای این هست که یک مطلبی رو میخواهیم راهکارهای مختلفش رو بررسی کنیم ، نظرات مختلف رو بدونیم ، با دیدگاههای مختلف آشنا بشیم. وگرنه اینکه چطوری ساختار یک جدول رو تغییر بدیم یک روش بیشتر نداره !! نیازی نیست هردفعه این سوال تکراری توی تالار پرسیده بشه و وقتی هم کاربری به خودش زحمت نمیده بدون جستجو کردن سوالات تکراری میپرسه اینجا نقش مدیر روشنتر میشه و جهت جلوگیری از ازدیاد تاپیکهای تکراری ، اون پست رو حذف میکنه و اگر نیاز باشه به کاربر تذکر میده. یا نمونش در مورد بحثهای مختلف که در فروم میشه. متاسفانه بعضی مواقع مشاهده شده بعضی از کابران اصلا نوع صحبت در یک فروم تخصصی رو رعایت نمیکنند و سریع میخوان با تند حرف زدن و توهین به دیگران بگن که ما خیلی بلدیم. که اینجا باز ما مدیران وارد میدان میشیم و جلوی بحث و دعوا رو میگیریم.
اینجا یک سایت علمی دسته جمعی هست. همه باید تلاش کنیم تا سایت رو به بهبود بره نه اینکه 200000 نفر بخوان بیان سوال کنن فقط 20 تامدیر یا نهایتا 1000 کاربر فعال بخوان جواب بدن.
اگر هرکدوممون سعی کنیم برای سوالات دیگران دنبال جواب بریم(در صورتی که وقتشو داشته باشیم) این باعث پیشرفت علمی خودمون هم میشه.

موفق باشید.

با این قسمت موافق بودم

خداروشکر الان درصد سوالات حرفه ای به کمتر از یک درصد رسیده.مدیران این سایت بابت وقتی که میذارند هیچ پولی دریافت نمیکنند پس نمیشه انتظار داشت از مدیران که کارو زندگی خودشونو تعطیل کنند بیان اینجا تمام سوالات رو جواب بدن.

با این قسمت کاملا مخالفم!
شما خدا رو شکر می کنید که سوالهای آبکی زیاد بشه و سوالات مشکلتر، کم؟! آخه چرا؟ مگه چیز خوبیه؟ من که می گم اصلا چیز خوبی نیست که سطح سوالات، پایین بیاد. به نظرم پایین اومدن سطح سوالات، زنگ خطریه برای همه.
قرار نیست که مدیرها کار و زندگی خودشون رو تعطیل کنند، اونها هم یه روزی جزء کاربران عادی سایت بودند و به خاطر فعالیت زیاد و استعداد برجسته شون به عنوان مدیر انتخاب شدند تا اون مسئولیتی را که خودتون درست تعریفش کردید رو انجام بدهند. لااقل انتظار داریم که به اندازه قبل از مدیریتشون، فعال باشند. البته فعالیت رو با تعداد پست ارسال شده نمی سنجیم. اما باید جوری باشد که کاربران اون تالار احساس نکنند که تالار، یتیم و بی سرپرست است. الان برای خودم سوالاتی در مورد جاوا 3D مطرح می شود، سوالم رو مطرح نمی کنم چون واقعا وقتی تالار جاوا رو می بینم، احساس می کنم کسی اون رو اداره نمی کنه. گرچه آقایان موسوی و مداح، پستها را کنترل می کنند ولی کسی جواب پخته به آدم نمیدهد. امیدوارم منظورم رو درست گفته باشم. راجع به بحث پول گرفتن بابت اینکه کیفیت بیشتر، تضمین بشه من اعتقادی به این مورد ندارم.
با تشکر.

Felony
شنبه 26 فروردین 1391, 13:43 عصر
شما خدا رو شکر می کنید که سوالهای آبکی زیاد بشه و سوالات مشکلتر، کم؟! آخه چرا؟ مگه چیز خوبیه؟ من که می گم اصلا چیز خوبی نیست که سطح سوالات، پایین بیاد. به نظرم پایین اومدن سطح سوالات، زنگ خطریه برای همه.
یعنی واقعا فکر کردید که منظور آقای صادقیان این بوده ؟!

سوداگر
شنبه 26 فروردین 1391, 13:51 عصر
یعنی واقعا فکر کردید که منظور آقای صادقیان این بوده ؟!
سلام

آره. اگه فکر دیگه ای میشه کرد لطفا بگید؟

returnx
شنبه 26 فروردین 1391, 14:28 عصر
سلام بنده یه پیشنهاد داشتم،
زمانیکه کاربر می خواهد سوال بپرسه در حین تایپ عنوان سوال لیست سوال های مرتبط رو در اون لحظه نشون بده به عبارتی یه نوع جستجوه،دقیقا مثل سایت StackOverFlow :

85732

البته فکر کنم چنین سیستمی جستجویی در ورژن جدیدتر VbBulltin تعبیه شده باشه چون من چندین جا دیدم مثلا اینجا :

85733

توسط این روش احساس می کنم مطرح کردن سوالات تکراری کمتر بشه،چون برای خودم پیش اومده زمانی که مثلا در همین سایت StackOverFlow سوالی رو مطرح می کنم به محض تایپ سوال جوابمو در همین موضوعات مشابه پیدا می کنم.
پیشنهاد خیلی جالبی بود ، ولی فکر کنم پست شما در این تاپیک خیلی دیده نشه ، مخصوصا توسط مدیران ، به نظر من شما اگر این پیشنهادتون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید بهتر باشه...

Felony
شنبه 26 فروردین 1391, 14:33 عصر
سلام

آره. اگه فکر دیگه ای میشه کرد لطفا بگید؟
همیشه حرفی رو که میشنوید یا میخونید همونطور تحلیل نکنید ، ببینید کی این حرف رو زده ، مخاطبش کی بوده و در چه شرایطی اون حرف رو زده ...

آقای صادقیان با اون حرف از دوستانی که نسبت به سایت کم لطفی میکنن و هر سوالی ( در هر سطحی ،حتی خیلی خیلی ابتدایی ) رو بدون هیچ جست و جو و تلاشی در سایت مطرح میکنن گلگی کرده ، وگرنه هیچ یک از اعضاء سایت علاقه ای به پائین اومدن سطح علمی سایت ندارن ...

حمیدرضاصادقیان
شنبه 26 فروردین 1391, 15:25 عصر
خداروشکر الان درصد سوالات حرفه ای به کمتر از یک درصد رسیده.

در ادبیات فارسی ما موضوعی به نام کنایه داریم...
موفق باشید.