View Full Version : گفتگو: Crystal Report یکی از بدترین و بدقلق ترین ابزارهای گزارش سازی!
hosseinmghi
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 21:08 عصر
دوستان،من بعد از مدت ها کار با کریستال ریپورت به این نتیجه رسیدم که کریستال بدترین و بدقلق ترین و آزار دهنده ترین ابزار گزارش سازیه!
شما هم مثل من فکر می کنید!!!!؟؟؟
ali190
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 22:47 عصر
سلام
میشه دلایلتون رو بفرمائید
البته من تا حدودی باشما موافقم
یاعلی
PetekDincos
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 23:08 عصر
با سلام
يكي از دلايلش بارگذاري سنگين موقع فراخواني گزارشه و به نظر من همين كافيه و خيلي ايرادات ديگه اي نيز داره و نمي دونم مايكروسافت به چي اين گزارش ساز علاقه داره گزارش ساز هاي بهتري مثل Fast Report و يا خود همين Stimul Report (در آينده فكر كنم بهترين بشه بين همشون) وجود داره با تشكر
habil_57
سه شنبه 02 خرداد 1391, 21:38 عصر
تقریبا هیچ گزارشی نیست که نشه با کریستال ریپورت ساختش اما!!!!!!!!!
1- بد قلقی کریستال ریپورت فقط در برخی از انواع گزارشات پیچیده دیده میشه و در سایر موارد به راحتی و سهولت میشه ازش استفاده کرد.
2-مشکل کریستال ریپورت قبل از بد قلقی یا هر چیز دیگه متاسفانه سرعت پائین اون در بارگزاری گزارشات سنگین با محاسبات و رکوردها و نمودارهای زیاد هست.
3- کریستال ریپورت هر چند با محصولات مایکروسافت علی الخصوص دات متچ هست اما خیلی ناراحت کننده هست که اکثر کامپوننت های کتابخانه (dll و ocx) و اینها رو ساپورت نمیکنه و باید توابع رو دوباره باز نویسی کرد حتی با اون رابط dll مسخره و روش عجیب CRUFL و همه این به اصطلاح دنگ و فنگهاش.
4- برای کار با گرافیک و تصویر که دیگه وضعش معلومه !
5- روش های بکارگیری کد برای ساخت گزارشات پویا در اون اصلا منطقی بنظر نمیرسه و کلا در کد نویسی مسیر های اضافی شبه اسپاگتی در اون دیده میشه !
مثلا برای دادن رشته اتصال از طریق کد به پایگاه و جداول نگاه کنید روش اتصال به منبع داد ها در ADO و مقایسه اون با روش اتصال پایگاه به کریستال ریپورت . از این نا هماهمنگی ها در اون دیده زیاد دیده میشه
6- اصرار عجیب کریستال ریپورت برای انجام یک کار از چند روش نه تنها خوب نیست بلکه کی از دلایل کندی و پردازش سنگین در اون محسوب میشه !
7-
8-
9-
اما با همه این اوضاع و احوال سالهاست که به من و شما داره به قول خودمون جواب میده
NasimBamdad
پنج شنبه 04 خرداد 1391, 14:16 عصر
خوبی که StimulReport نسبت به بقیه داره
1- سرعت
2- قدرت و انعطاف پذیری بالا
3- ساخت انواع گزارش
4- کمترین میزان کد نویسی !
madrid-poorya
جمعه 05 خرداد 1391, 22:28 عصر
من با کریستال کار کردم چند ساله.
این چیزایی که میگید درسته. ولی کار آدم رو راه میندازه
من که هرچی ازش خواستم کم نیاورده و همه چیز داشته
اگه چیزی بیاد که امکاناتش بهتر از کریستال باشه من از اون استفاده میکنم
andaron
جمعه 12 خرداد 1391, 10:38 صبح
سلام دوستان
راستش من خیلی از نظر گزارش گیری مبتدی هستم ولی
من حالم میگیره وقتی باهاش کار می کنم
چون که اصلا ظاهرش رو بخواهی درست کنی بد ترین اتفاق ها برات میفته
من که تا حالا نتونستم یک گزارش گیری را با دو تا جدول پر کنم
و خیلی موارد دیگه حالا به نظرتون
یه گزارش گیری دیگه می تونید معرفی کنیم
مثلا گزراش گیری telerik به نظتون خوبه چون کار نکردم
h03yn_ht
چهارشنبه 27 دی 1391, 09:33 صبح
نمي دونم مايكروسافت به چي اين گزارش ساز علاقه داره
مایکروسافت که خیلی وقته دیگه گذاشتتش کنار Reporting Service خود مایکروسافت خیلی قویه ولی نه به اندازه Crystal
mc_laren
دوشنبه 02 بهمن 1391, 21:36 عصر
من که چندین ساله که ازش استفاده می کنم و در کل ازش راضیم
به نظر من مشکل سرعت بارگزاری اولیه مربوط به این می باشد که ما داریم از نسخه اکسپرس و رایگانش استفاده می کنیم
مهمترین نقطه قوت کریستال ریپورت قدرت بالای اون توی فرمول نویسی هستش که این امکان رو به طراح می ده بتونه برای تمامی قسمت های گزارشش فرمول بنویسه تا اونجایی پیش رفته که طراح می تونه برای تعداد عدد پشت ممیز هم فرمول بنویسه
اما خیلی ناراحت کننده هست که اکثر کامپوننت های کتابخانه (dll و ocx) و اینها رو ساپورت نمیکنه و باید توابع رو دوباره باز نویسی کرد حتی با اون رابط dll مسخره و روش عجیب CRUFL و همه این به اصطلاح دنگ و فنگهاش.
توی این مورد حق با شماست، من خودم امروز یکی از کلاس هامو با هزار دردسر تبدیل به dll کردم و به کریستال اضافه کردم اما آخرش چون خروجی تابع کلاسم فارسی بود نمی تونست نوشن بده و انگار هیچ ...
مثلا برای دادن رشته اتصال از طریق کد به پایگاه و جداول نگاه کنید روش اتصال به منبع داد ها در ADO و مقایسه اون با روش اتصال پایگاه به کریستال ریپورت . از این نا هماهمنگی ها در اون دیده زیاد دیده میشه
برای بارگزاری گزارشات کریستال نیازی به دادن رشته اتصال نیست فقط کافیه یک ِDataSet و یا DateTable رو به کریستال بدین تا داده هاتون رو از این دو تا بخونه فقط به این نکته توجه داشته باشین که اسم جدولتون درون DataSet و یا DateTable باید با اسم جدول در گزارش کریستال یکی باشه
در ضمن بوسیله یک DataSet که با چندتا جدول پر شده باشه می تونین یک گزارش چند جدوله یا یک گزارش که دارای SubReport باشه بسازید
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.