View Full Version : چگونگی ایجاد انیمیشنی مانند فرم لاگین BusinessApplication
mohsen_zelzela00
پنج شنبه 24 فروردین 1391, 22:29 عصر
با سلام خدمت اساتید محترم
من به تازگی کار با SL رو شروع کردم.زمانی که یک پروژه از نوع BusinessApplication درست می کنم دارای یک فرم لاگین هست که زمانی که کاربر نام کاربری و رمز عبور نداشته باشد بر روی ثبت نام کلیک می کند اون فرم به حالت انیمیشن عوض میشه می خواست بپرسم این حالت انیمیشن رو چگونه می تونم توی فرم های خودم ایجاد کنم؟؟؟ ممنون میشم اساتید محترم راهنمایی کنند.
d_derakhshani
جمعه 25 فروردین 1391, 22:30 عصر
چیزهایی که شما دیدید مربوط به کنترل های خود silverlight بود که به این صورت عمل می کنند. اما اگه می خواهید با انیمیشن ها کار کنید:
باید از storyboard استفاده کنید. هر story board شامل چند انیمیشن میشه. انواع انیمیشن ها:
DoubleAnimation: برای انیمیت کردن ویژگی هایی که نوع آنها double است
ColorAnimation: برای انیمیت کردن ویژگی هایی از نوع color
و....
هر انیمشن یک کنترل هدف و یک خصوصیت هدف دارد که مشخص می کند تغییر باید به کجا اعمال بشه.
مثال، محو کردن کنترل از نوع canvas :
<Storyboard x:Name="sbCheckServer">
<DoubleAnimation Storyboard.TargetName="canvas1" Storyboard.TargetProperty="Opacity"
From="1" To="0" SpeedRatio="0.3"/>
</Storyboard>
mohsen_zelzela00
جمعه 25 فروردین 1391, 23:04 عصر
چیزهایی که شما دیدید مربوط به کنترل های خود silverlight بود که به این صورت عمل می کنند. اما اگه می خواهید با انیمیشن ها کار کنید:
باید از storyboard استفاده کنید. هر story board شامل چند انیمیشن میشه. انواع انیمیشن ها:
DoubleAnimation: برای انیمیت کردن ویژگی هایی که نوع آنها double است
ColorAnimation: برای انیمیت کردن ویژگی هایی از نوع color
و....
هر انیمشن یک کنترل هدف و یک خصوصیت هدف دارد که مشخص می کند تغییر باید به کجا اعمال بشه.
مثال، محو کردن کنترل از نوع canvas :
<Storyboard x:Name="sbCheckServer">
<DoubleAnimation Storyboard.TargetName="canvas1" Storyboard.TargetProperty="Opacity"
From="1" To="0" SpeedRatio="0.3"/>
</Storyboard>
دوست عزیز ممنون فقط من اگه بخوام از همون کنترل ها که می گید مال خود SL هست استفاده کنم باید از کدام کنترل استفاده کنم؟؟؟ یعنی اسم اون کنترل چی هست چون من خیلی گشتم ولی چیزی پیدا نکردم. ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.