ورود

View Full Version : سوال: استفاده از ocx كنار برنامه

ebrahimv
جمعه 25 فروردین 1391, 09:45 صبح
من يه برنامه نوشتم كه از يك ocx استفاده شده براي اين كه برنامم بايد قابل حمل باشه نميتونم براش ستاپ بسازم حالا براي اين كه بتونم از اين ocx استفاده كنم چيكار بايد بكنم؟

ho3ein.3ven
جمعه 25 فروردین 1391, 10:01 صبح
سلام . یه ماژول هست که خودش تمام ocx ها رو رجیستر می کنه می تونی تو سایت جستجو کنی . البته می تونی به صورت دستی هم رجیستر کنی.
shell "regsvr32 /s" & app.path & "/name component.ocx",vbnormalfocus

محسن واژدی
جمعه 25 فروردین 1391, 10:53 صبح
سلام
با استفاده از برنامه "Package & Deployment Wizard" که همراه وی بی نصب میشود هم میتوانید کامپوننت های مورد استفاده برنامه را با برنامه setup و منتشر کنید، البته برنامه های پیشرفته تر دیگری هم برای اینکار وجود دارند مانند Install-Wise و Install-Shield و... که قبلا" درموردشون مباحث زیادی در تالار مطرح شده

راهنمایی های بیشتر در مورد installer ها را هم میتوانید در تالار زیر مطرح کنید:
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?123-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-Setup-%D9%88-Install

موفق باشید

ho3ein.3ven
جمعه 25 فروردین 1391, 13:12 عصر
سلام. آقا محسن فک کنم ایشون گفتن که نمی تونم برای برنامم ستاپ بسازم و می خوان که برنامشون قابل حمل باشه. منم برای همین اونو براشون توضیح دادم.

بهروز عباسی
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 01:52 صبح
من يه برنامه نوشتم كه از يك ocx استفاده شده براي اين كه برنامم بايد قابل حمل باشه نميتونم براش ستاپ بسازم حالا براي اين كه بتونم از اين ocx استفاده كنم چيكار بايد بكنم؟

اگه لازم نیست برنامه حتماً یک فایل اجرایی باشه میتونی برنامه اصلی و تمام کامپوننت های که ازشون در برنامه استفاده کردی رو با ریسورس به یه برنامه دیگه که فقط وظیفه اجرای برنامه اصلی رو داره الحاق کنی تا با اجرای برنامه دوم

برنامه اصلی در محلی تعیین شده به همراه کامپوننت ها اجرا شود.

موفق باشی اگه در این باره نمونه خواستی یا اینجا یا با پیام بگو در خدمتیم