ورود

View Full Version : سوال: اتصال به اراکل

felfely
دوشنبه 28 فروردین 1391, 23:24 عصر
سلام.

برای اتصال به اراکل باید از کدی مثل کد زیر استفاده کنیم.

string connString = "Provider= ------ ;Data Source= ----------;User Id= -------- ;Password= -------0

میخواستم بدونم تو هر قسمتش چه چیزی باید بنویسیم؟

و یه سوال دیگه، اگه اراکلو تو درایوی غیر از C (مثلا E) نصب کرده باشیم، باید تو کد بالا آدرس خاصی نوشته بشه؟

ممنون

iran_sky
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 01:36 صبح
برای اتصال به اراکل باید از کدی مثل کد زیر استفاده کنیم.

string connString = "Provider= ------ ;Data Source= ----------;User Id= -------- ;Password= -------0

میخواستم بدونم تو هر قسمتش چه چیزی باید بنویسیم؟

دوست عزیز
شما به خاطر اینکه تمام این جای خالی هارو پیدا کنید میتونید از طریق ویزارد datagridview استفاده کنی
موفق باشی

felfely
جمعه 15 اردیبهشت 1391, 15:35 عصر
دوست عزیز
شما به خاطر اینکه تمام این جای خالی هارو پیدا کنید میتونید از طریق ویزارد datagridview استفاده کنی
موفق باشی

از طریق ویزارد اقدام می کنم ارور زیر رو میده:

ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified

نمیدونم دلیلش چیه؟!

احمد غلامی
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 23:48 عصر
از طریق ویزارد اقدام می کنم ارور زیر رو میده:

ORA-12154: TNS:could not resolve the connect identifier specified

نمیدونم دلیلش چیه؟!

شما باید تنظیمات tns تون رو انجام بدید برای اینکاربرید ابتدا به مسیری که اراکل نصب شده : G:\nasb\oracle\app\oracle\product\11.2.0\server\ne twork\ADMIN وازاین قسمت فایل tnsnames.ora روبازکنید و تغییرات زیر رو اعمال کنید دقت کنید فقط دراین قسمت از فایل تغییرات رو اعمال کنیدوبقیه قسمت ها رو دست نخورده باقی بزارید XE = (DESCRIPTION = (ADDRESS = (PROTOCOL = TCP)(HOST = sabalan)(PORT = 1521)) (CONNECT_DATA = (SERVER = DEDICATED) (SERVICE_NAME = XE) xe:نام دیتابیس شما هرچی که هست اسم دیتا بیس من xe هست به عنوان نمونه host:اسم کلاینت شما به عنوان نمونه اسم کلاینت من sabalanهست service_name: هم باید اسم دیتا بیس باشه درضمن برای ارتباط با سی شارپ به نظر من از ابزاری به اسم odp یا odac هم گفته میشه استفاده کنید که مال خود ماکروسافته خیلی ارتباط با دات نت رو راحت تر میکنه درضمن نصبش البته یه سری تنظیمات داره