ورود

View Full Version : سوال: چرا عبارتی مثل "22 بهمن" به شکل "بهمن 22" نمایش داده میشود ؟

elham1611
سه شنبه 29 فروردین 1391, 12:44 عصر
با سلام
من مشکلی به ظاهر ساده دارم اونم اینه که چه در واکشی اطلاعات از بانک چه در ثبت اطلاعات در بانک وقتی در قسمت textbox عبارتی شامل عدد و حرف (با عدد شروع بشه ) رو به کار میگیرم عدد به آخر میره.

مثلا عبارت 22 بهمن به بهمن 22 تغییر پیدا میکنه.
چی کار کنم؟

cyrusthegreat
سه شنبه 29 فروردین 1391, 13:07 عصر
دوست عزیز

این بدلیل راست به چپ بودن متنت هست. شما تنها راهی که داری، و عملی هم هست و من خودم از این روش استفاده می کنم، این هست که این اعداد رو تشخصی بدی، بعد دور اونها یه span بزاری و بهش یه کلاس بدی. بعد تو CSS برای اون کلاس این دو مقدار رو مشخص کنی:

display: inline-block;
direction: ltr;

نکته: منظور از دور اونها، فقط عدد نیست. باید اولین کلمه بعدیش رو هم جزوش بیاری. با Javascript هم می شه که قبل از ریختن تو دیتابیش انجامش بدی.

Beginner2013
سه شنبه 29 فروردین 1391, 22:35 عصر
ببخشید نقش خط زیر در کد شما چیه؟

mamali-mohammad
سه شنبه 29 فروردین 1391, 22:54 عصر
به نظرم این نیاز نیست :

cyrusthegreat
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 01:37 صبح
به نظرم این نیاز نیست :

ما فرضمون بر این هست که عنصرمون inline هست. یعنی داخل یه متن. وقتی عنصر inline باشه، و به اون direction بدیم، بدلیل اینکه از direction اولین والدی که Block هست تبعیت می کنه، در نتیجه این دادن direction تاثیری نداره و همون راست به چپ اعمال می شه. یعنی المنت inline نمی تونه مقدار direction بگیره.

برای حل این مشکل که هم المنت ما inline باقی بمونه و هم باهاش به شکل یه عنصر block برخورد بشه تا بشه بهش direction داد، باید از مقدار display: inline-block استفاده کرد.

ببخشید نقش خط زیر در کد شما چیه؟

این بخش می گه که ما این عنصر رو یه block در نظر می گیریم که بصورت inline قرار می گیره. تفاوت inline و block رو می تونید در تفاوتی که بین تگ div و span هست مشاهده کنید. div یک المنت block و span یه المنت inline هستش.

mamali-mohammad
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 10:55 صبح
ممنون توضیح دادی
اما بازم نیازی نیست ازش استفاده کرد
حداقل توی این مورد

cyrusthegreat
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 11:57 صبح
ممنون توضیح دادی
اما بازم نیازی نیست ازش استفاده کرد
حداقل توی این مورد

دوست عزیز

برای این مورد، به نظر می رسه که نیازی نیست. ولی خب، من از این راهکار برای درست کردن عبارات انگلیسی که شامل عدد و علامت در عبارات فارسی استفاده می کنم. برای مثال ++VS که اگر عادی بزاری می شه VS++ ولی با این راهکار می شه ++VS.

یکم تحقیق می کنم، خدمتتون عرض می کنم.

mamali-mohammad
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 22:19 عصر
خب اگه شما direction:rtl بزاری درست مینویسه ++VS
بازم نیاز به block-inline نداره

cyrusthegreat
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 00:00 صبح
دوست عزیز

شما اینجارو یه نگاهی بنداز: http://jsfiddle.net/mVqwT/

elham1611
جمعه 01 اردیبهشت 1391, 02:22 صبح
دوستان من با asp.net کار میکنم و داده ها رو با گرید ویو واکشی میکنم. حالا توس ستون مربوطه از گرید ویو که نمیتونم از خصوصیتهای html استفاده کنم چی کار باید کنم؟
یعنی داده ام در هنگام نمایش به صورت "بهمن 22 " در میاد .:اشتباه:

elham1611
جمعه 30 فروردین 1392, 12:10 عصر
پاسخش dir="rtl" بود که میشه در قسمت body یا تک تک گزینه ها مثل label قرار داد