ورود

View Full Version : پیشنهاد های برای بهتر شدن سایت

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 17:47 عصر
سلام
امیدوارم خسته نباشید
چند تا پیشنهاد داشتم
1- لطفا قالب انجمن رو عوض کنید تا زیباتر بشه
2- و بعضی از امکانات جدید رو هم بزارید تا کار کردن با انجمن راحت تر بشه مثل تایپک های جدید و .......
3- و ...........

واقعا حیفه بهترین انجمن برنامه نویسی ایران ظاهرش اینجوری باشه به سایت های دیگه نگاه بندازید میبینید درصورتی که انجمنشون هیچی نیست ولی ظاهرش رو اینقدر زیبا میکنن
امیدوارم از این حرفام نارحت نشید چون هدف من گسترش این انجمنه و نه چیز دیگه ای

silverfox
سه شنبه 29 فروردین 1391, 18:24 عصر
فکر کنم دوستان کلی زحمت کشیدن که این theme رو برای این ورژن vb درست کنن به نظر من که برای خوندن متن، فونت و رنگ ها و کلا همه چیزش مناسبه

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 18:37 عصر
دوست عزیز این قالب اختصصاصی نیست این قالب پیشفرض vb است

en-keramat
سه شنبه 29 فروردین 1391, 19:15 عصر
دوست عزیز این قالب اختصصاصی نیست این قالب پیشفرض vb است

به نظر من قالب سایت خوب هستش ، داشتن زیبایی ، یعنی بالا بودن گرافیک سایت که باعث به وجود آمدن مشکل مثل کاهش سرعت بارگذاری سایت ، مشکلات احتمالی با بعضی از مرور گرها و.... در بعضی مواقع سادگی محیط هم حسن محسوب میشه .

silverfox
سه شنبه 29 فروردین 1391, 19:25 عصر
درست یادم نیست ولی اگر اشتباه نکنم این theme پیشفرض vb قدیمی بود که وقتی آپدیت شد همه صداشون درومد که چرا آپدیت کردین قالب جدید افتضاحه قبلی خوبه و ازین حرفا شاید قضیه مال چند ورژن قبل تره نمیدونم :دی

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 19:31 عصر
قالب های زیادی هستند که هم با مرورگر ها سازگارند هم زیبا هستند و هم سرعت باگذاری سایت پایین نمیاد

امیدوارم مدیر این سایت یه فکری برای قالب بکنه

باز هم ممنون

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 20:40 عصر
خسته نمیشید از این که پست های کاربرها رو حذف میکنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?337124-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B6%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C&p=1487116#post1487116

واقعا جای تاسف داره - مدیران این سایت به جز حذف پست های کاربران هیچ کار دیگه ای بلد نیستند

واقعا به اینجا میگن انجمن برنامه نویسی ؟ نمیدونم اگه اسمش اینه پس چرا پست ها رو حذف میکنید

اون برنامه ای که من گفتم یه برنامه خیلی ساده بود فقط من چون اون قضیه رو نمیدونستم اینجا ارسال کردم - یه استاد احمق ریاضی به من تمرین برنامه نویسی میگه

بهتره که یه تجدید نظری در مورد سیاست هاتون بکنید

MohammadGh2011
سه شنبه 29 فروردین 1391, 21:56 عصر
خسته نمیشید از این که پست های کاربرها رو حذف میکنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?337124-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D8%B6%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%82%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%A7%D9%86%DB%8C&p=1487116#post1487116
واقعا جای تاسف داره - مدیران این سایت به جز حذف پست های کاربران هیچ کار دیگه ای بلد نیستند
واقعا به اینجا میگن انجمن برنامه نویسی ؟ نمیدونم اگه اسمش اینه پس چرا پست ها رو حذف میکنید
اون برنامه ای که من گفتم یه برنامه خیلی ساده بود فقط من چون اون قضیه رو نمیدونستم اینجا ارسال کردم - یه استاد احمق ریاضی به من تمرین برنامه نویسی میگه
بهتره که یه تجدید نظری در مورد سیاست هاتون بکنید
سلام عليکم به شما دوست گرامي
دوست عزيز ببينيد مديران اين سايت يک سري قوانيني براي کاربران که ميخواند تو سايت فعاليت کنند قرار دادند.
حتما شما خلاف قوانين عمل کرديد که تاپيکتون حذف شده.
همين الان هم شما اين پست رو اشتباه داديد،فکر ميکنيد اينجا جاشه؟بيايد و وسط تاپيک هايي که دوستان ايجاد کردند پست بديد که اصلا موضوع مطلب شما با اين تاپيک ارتباط نداره.

در هر صورت شما يک بار قوانين سايت رو مطالعه بفرماييد،البته اگه ميخوايد تو اين سايت فعاليت داشته باشيد و نميخوايد ديگه تاپيکتون حذف شه.

موفق باشيد

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 22:16 عصر
مگه اینجا قسمت پیشنهادات و انتقادات نیست؟ من هم انتقاد کردم

من یه پست دادم تا منو راهنمای کنید ولی شما تایپک منو حذف کردید
اونی که من گفتم در حد پروژه نیست فقط یه تمرین معمولیه ولی برای اینکه من استفاده از قضیه مقدار میانی رو بلد نبودم درخواست راهنمایی کردم ولی شما تایپک منو قفل کردید

وقتی که یه سایت برنامه نویسی ساخته میشه برای اینه که کاربران رو راهنمایی کنه ولی من هر پستی که اینجا ارسال کردم حذف شده ولی اگه من یه برنامه نوشته بودم و اینجا میزاشتم ملی پیام تشکر رو می فرستادید این سایت فقط برای استفاده شما ساخته شده و در عمل استفاده ای برای کاربران نداره

آقای مدیر کل سایت یه تحولی در ساییتتون بدید

MohammadGh2011
سه شنبه 29 فروردین 1391, 22:37 عصر
سلام

مگه اینجا قسمت پیشنهادات و انتقادات نیست؟ من هم انتقاد کردم
بله هست ولي شما داخل يه تاپيک پست زديد و تاپيک جديدي با عنوان خودتون ايجاد نکرديد.درسته؟!

من یه پست دادم تا منو راهنمای کنید ولی شما تایپک منو حذف کردید
اونی که من گفتم در حد پروژه نیست فقط یه تمرین معمولیه ولی برای اینکه من استفاده از قضیه مقدار میانی رو بلد نبودم درخواست راهنمایی کردم ولی شما تایپک منو قفل کردید
شما در کدوم قسمت انجمن تاپيک ايجاد کرديد؟
و متن و عنوان تاپيک شما چي بود؟
اين سوال ها رو پرسيدم تا اگه درست پاسخ داده بشه،بگم کجاش خلاف قوانين بود.و براي چي تاپيکتون حذف شد.

sherzad2
سه شنبه 29 فروردین 1391, 23:23 عصر
شما اگه به پست اول برید میفهمید که من اولین پست رو ایجاد کردم
و چند پست پایین تر از اون لینکی که حذف کردید رو قرار دادم

ولی باز هم لینک رو قرار میدم

مسیر :
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?45-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-C-%D9%88-C

عنوان:
برنامه ای با استفاده از قضیه مقدار میانی
که توسط حامد مصافی حذف شد

برنامه درخواستی
با استفاده از قضیه مقدار میانی برنامه ای بنویسید که ریشه تابع را با یک تقریب مناسب حساب کند؟

من تا الان مدیر چندین سایت بودم با انواع انجمن ها کار کردم ولی تا به حال سایتی مثل شما ندیدم که مدیر هاش بدون اخطار یه پست رو حذف کنند
اگه نمیخواست راهنمایی کنه چرا پست رو حذف میکنه؟

شما این سایت رو برای راهنمایی کاربران ساختید ولی اگه راهنمایی نکنید در عمل وبسایتتون بدون استفاده و بیهوده میشه

MohammadGh2011
سه شنبه 29 فروردین 1391, 23:41 عصر
شما اگه به پست اول برید میفهمید که من اولین پست رو ایجاد کردم
و چند پست پایین تر از اون لینکی که حذف کردید رو قرار دادم

ولی باز هم لینک رو قرار میدم

مسیر :
http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?45-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-C-%D9%88-C

عنوان:
برنامه ای با استفاده از قضیه مقدار میانی

که توسط حامد مصافی حذف شد

برنامه درخواستی
با استفاده از قضیه مقدار میانی برنامه ای بنویسید که ریشه تابع را با یک تقریب مناسب حساب کند؟[/FONT]

من تا الان مدیر چندین سایت بودم با انواع انجمن ها کار کردم ولی تا به حال سایتی مثل شما ندیدم که مدیر هاش بدون اخطار یه پست رو حذف کنند
شما این سایت رو برای راهنمایی کاربران ساختید ولی اگه راهنمایی نکنید در عمل وبسایتتون بدون استفاده و بیهوده میشه

دوباره سلام به شما دوست گرامي

شما اگه به پست اول برید میفهمید که من اولین پست رو ایجاد کردمشما در مورد قالب سايت حرف زديد بعد اومديد در پست 7 در مورد حذف تاپيکتون صحبت کرديد،خوب اين درسته؟

همون طور که جناب حامد مصافی دليل حذف تاپيک رو فرمودند " درخواست پروژه "،در خواست دادن در اين سايت ممنوع ميباشد.

برنامه درخواستی
با استفاده از قضیه مقدار میانی برنامه ای بنویسید که ریشه تابع را با یک تقریب مناسب حساب کند؟
شما هم در خواست کرديد و فرموديد که برنامه اي بنويسيد که...
خب شما اول بايد يک قدمي برداريد و خودتون تا يه جاش رو بنويسيد تا دوستان اونجايي که مشکل داريد رو راهنمايي کنند نه اينکه برنامه رو کامل براتون بنويسند.
و اگه کلا هيچي دربارش نميدونيد بايد تو متن تاپيکتون مينوشتيد که دوستان توضيح بدند.
بارها و بارها شده کسايي ميان اينجا و درخواست پروژه پاياني و... ميدند و خودشون هيچ قدمي بر نميدارند به خاطر همين تاپيکشون حذف ميشه

که مدیر هاش بدون اخطار یه پست رو حذف کنند
خب موقع ثبت نام شما بايد قوانين رو بخونيد اونجا همه ي اينها رو توضيح داده
جناب مصافي هم بي تقصيره ،تنها تاپيک شما نيست که اينطوري حذف ميشه
شما اگه ميخوايد به تاپيکتون پاسخ داده بشه و حذف نشه يک عنوان مناسب انتخاب کن و به جاي استفاده از "درخواست" از "راهنمايي کنيد" يا "توضيح بديد" استفاده کنيد.

خلاصه اميدوارم موفق باشيد و ديگه مشکلي نباشه

M.T.P
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 01:19 صبح
البته تم سایت خیلی خوبه و فکر کنم همون تم پیش فرض vb باشه اما انگار سایه ها رو حذف نمی کردید خیلی زیباتر بود.
همین تم با سایه (https://www.vbulletin.com/forum/)

sherzad2
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 10:19 صبح
اونی که من گفتم برنامه خیلی کوچیکه فقط در حد یه تمرینه

خب شما اول بايد يک قدمي برداريد و خودتون تا يه جاش رو بنويسيد تا دوستان اونجايي که مشکل داريد رو راهنمايي کنند نه اينکه برنامه رو کامل براتون بنويسند.من وقت زیادی نداشتم برای همین از شما درخواست کردم که برام بنویسید

این سایت یکی از بدترین سایت های است که در عمرم دیدم(از لحاظ مدیران)
بهتره به مدیران تذکر داده بشه

خب موقع ثبت نام شما بايد قوانين رو بخونيد اونجا همه ي اينها رو توضيح داده
پس قوانین تون مشکل داره قبل از حذف هر پست باید به کاربر اخطار داده بشه

اگه کسی درخواست برنامه بکنه باید به اون کاربر اخطار بده و در همون پست یه راهنمایی های بکنه تا خودش مشکلش رو حل کنه نه اینکه تا امروز وقت منو بگیرید

سوداگر
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 15:31 عصر
پس قوانین تون مشکل داره قبل از حذف هر پست باید به کاربر اخطار داده بشه
اگه کسی درخواست برنامه بکنه باید به اون کاربر اخطار بده و در همون پست یه راهنمایی های بکنه تا خودش مشکلش رو حل کنه نه اینکه تا امروز وقت منو بگیرید

یاد فیلمهای پلیسی هندی افتادم که 3 بار باید بگن ایییییست! اییییییست! اییییییست! بعد از این سه بار شلیک کنن.
فرض کنیم مدیری به کاربر اخطار داد، آیا باید صبر کنیم تا کاربر اجازه بدهد یا نه! اونوقت تا بعد از چند روز پستش رو ویرایش بکنه یا نکنه! اون کاربر، وقت ما رو حروم کرده نه اینکه ما وقت اون رو حروم کرده باشیم. تازه طلبکار هم هستید. درخواست پروژه در سایتهای پونیشا، برنامه جو، پارس کدرز و ... انجام میشه. انجمنهای اینچنینی محل گفتگو و رفع ابهامات، ترجمه گروهی یک کتاب یا مقاله و .... برای یک جامعه هستند نه به کار گرفتن دیگران برای اهداف شخصی.

hamed_hossani
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 17:49 عصر
سلام
می خواستم بگم اگه یه ایکن وجود داشته باشه
که وقتی پستی به جواب نهایی رسید
ایجاد کننده پست روش کلیک کنه و نمایش داده شه
که عزیزانی که قصد پاسخ دادن دارن بدونن و ...

syntiberium
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 20:34 عصر
پس قوانین تون مشکل داره ...
از نظر من قوانین مشکل ندارند اما طرز بیانشون توی تمام فروم ها از جمله سایت برنامه نویس مشکل داره . از نظر من در قسمت ایجاد تاپیک جدید برای کاربران تازه وارد که مثلا تعداد پست هایشان زیر 25 تا هست تعدادی از قوانین که بیشتر از بقیه قوانین در آن تخلف صورت می گیرد را باید با فونت بزرگ نوشت چون خیلی از کاربران فقط ثبت نام می کنند تا مشکل خودشون را هر چه سریع تر حل کنند و اصلا هیچ نگاهی به قوانین نمی اندازند و بعدا وقتی پست یا تاپیکشان حذف می شه اینجوری شاکی می شن که با توجه به دلایلی که گفتم یکمی باید بهشون حق بدید .

حمیدرضاصادقیان
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 09:40 صبح
من وقت زیادی نداشتم برای همین از شما درخواست کردم که برام بنویسید

سلام.
خوبه حالا حامد فقط پست شما رو حذف کرد اگر من بودم هم به شما اخطار میدادم هم پستتو حذف میکنم.
اینجور درخواستها جایگاهش اینجا نیست. مدیران و کاربران اینجا هم بیکار نیستند برای شما بشینن برنامه بنویسن. دوست عزیز شما که یک برنامه ساده با یک قضیه ساده رو نمیتونی خودت بنویسی بهتره دور برنامه نویسی رو خط بکشی.
اینجا کسی از کسی طلبکار نیست. اگر دوست دارید اینجا فعالیت کنید باید قوانین رو مطالعه کنید و قوانین رو برنامه این نذاشتیم که تیک آخرشو بزنید وسریع ثبت نام کنیدو درخواست پروژه کنید.
شما وقتی برای دیگران احترام قائل نیستید و بدون رعایت کردن قوانین سعی میکنید مشکلتون رو حل کنید بعد هم که حل نمیشه دادتون در میاد توقع نداشته باشید که مدیران اینجا هم از شما خواهش کنند که قوانین رو رعایت کنید. برای بهتر شدن سایت اول باید قوانین رعایت بشه تا به ظاهرش برسه. مشکل اکثر ماها شده که به ظاهر همه چیز کار داریم ولی دیگه کاری نداریم باطنش چی میگذره.
برای فعالیت در این سایت لطفا قوانین رو مطالعه بفرمائید. برای حل اینجور مسائل میتونید یک حل المسائل بخرید و مشکلتون رو حل کنید.
وقت بخیر.

neda555
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 15:47 عصر
سلام وقت بخیر
به نظر بنده این سایت برنامه نویسی ربات را کم داره :لبخندساده:
سوداگر
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 23:00 عصر
سلام وقت بخیر
به نظر بنده این سایت برنامه نویسی ربات را کم داره :لبخندساده:
http://barnamenevis.org/image.php?u=1&dateline=1149329924
روبوت ناظر سایت (http://barnamenevis.org/member.php?1):لبخند:
البته نمیدونم کارش چیه که پست نداده 3 بار تشکر شده

Amir Oveisi
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 12:06 عصر
ربات هم کارهای مربوط به خودش رو داره انجام میده :چشمک:
بدبخت ادعایی هم نداره

xxxxx_xxxxx
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391, 17:17 عصر
ربات هم کارهای مربوط به خودش رو داره انجام میده :چشمک:
بدبخت ادعایی هم نداره

مطمئنی؟
بدبخت دو ساله سکته کرده هیچ کس نگفت کجا رفت این بنده انسان :قهقهه:

پ.ن: فعلا که کاربران بنفش نقش ربات رو ایفا میکنند!

Amir Oveisi
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 09:29 صبح
چرا مگه IP های تکراری رو شناسایی نمی کنه؟