View Full Version : مشکل با ویبی و کریستال 10
Milad Mohseny
شنبه 12 آذر 1384, 23:42 عصر
با سلام
من با ویبی یک برنامه نوشتم که گزارش ایجاد شده بویسیله کریستال 10 را نمایش میدهد که البته کد آن را از همین سایت یاد گرفتم
مشکل من این است که وقتی برای برنامه Setup درست میکنم البته بوسیله
Package & Deployment Wizard
و میخواهم آن را در کامپیوتر مقصد نصب کنم با خطاهایی که عکس آنها را گذاشته ام مواجه میشوم
من از CrystalActiveXReportViewer
و از Crystal Report Activex Designer run time Library
در برنامه استفاده میکنم و از کد زیر
Private Sub Command1_Click()
Dim CrtApp As New CRAXDRT.Application
Dim CrtRep As New CRAXDRT.Report
Set CrtRep = CrtApp.OpenReport(App.Path & "\Report1.rpt")
CrystalActiveXReportViewer1.ReportSource = CrtRep
CrystalActiveXReportViewer1.ViewReport
Set CrtApp = Nothing
Set CrtRep = Nothing
End Sub
البته فکرکردم ویندوز و برنامه هایم خراب شده و آنها را دوباره نصب کردم ولی درست نشد
لطفاً من را راهنمایی کنید
addmean
یک شنبه 13 آذر 1384, 12:26 عصر
این کارایی که شما کردین رو من بیل میرم
من یه جور دیگه استفاده میکنم
یه کنترل CRViewer1 میندازی رو فرمت
در عین حال از طریق رایت کلیک روی پروجکت برنامه، یه فرم کریستال ریپورت به پروجکتت اضافه میکنی و اونو از نظر شکل ظاهری و فیلد هایی که باید نشون داده بشه و احیانا فرمول هایی که باید تعریف بشه آمادش میکنی.
بعد برای یه کلید با عنوان مثلا گزارش کد زیر رو بزار :
Private Sub Command1_Click()
Report1.RecordSelectionFormula = در صورت نیاز ........
Screen.MousePointer = vbHourglass
CRViewer1.ReportSource = Report1
Report1.ReadRecords
CRViewer1.Refresh
CRViewer1.ViewReport
Screen.MousePointer = vbDefault
End Sub
Milad Mohseny
یک شنبه 13 آذر 1384, 22:54 عصر
با سلام و خسته نباشید .
از پاسخ شما خیلی ممنونم ولی این راه شما برای زمانی که بخواهم از داخل برنامه و از طریق کد نویسی به بانک وصل شوم و پس از جستجو گزارش را که برای حالت های خاص محدود شده نمایش دهم کاربرد ندارد و بعلاوه من میخواهم از طریق کد نویسی عکس هایی را هم که در مسیر خاصی ذخیره کرده ام را لود کرده ودر گزارش نمایش دهم که البته راه حل کار هایی را که گفتم بلدم فقط مشکلم با این error که عکسشان را گذاشتم . ممنون میشوم اگر کسی راه حلی دارد در اختیارم بگذارد .
احمد رایان
سه شنبه 15 آذر 1384, 03:33 صبح
چرا عکسهات اینقدر کوچک بود ند من که نتونستم بخونمشون
Milad Mohseny
سه شنبه 15 آذر 1384, 15:26 عصر
با سلام خدمت آقای احمد رایان .
اگر روی عکس ها کلیک کنید آنها را به صورت بزرگ نمایش میدهد . من همین حالا آنها را امتحان کردم .
Milad Mohseny
پنج شنبه 17 آذر 1384, 00:51 صبح
یعنی هیچ کس راه حل این مشکل را نمیداند ؟
احمد رایان
پنج شنبه 17 آذر 1384, 03:38 صبح
سلام
خطایی که توی عکسهای اول و سوم (از راست) نشون داده شده با زدنIgnore و بعد yes حل میشه اما سومی رو نمی دونم چرا ایجاد شده حتما کریستالی که نصب کردی یک نقصی داره.
البته کریستال یک سری فایلها می خواد که باید خودت اونها رو بطور دستی به برنامه ات اضافه کنی در غیر اینصورت برنامه ات روی کامپیوتر طرف مقابل جواب نمی ده.
من خودم برای دفعه اول رفتم که نصب کنم دیدم چون نمیشه کریستال رو روی کامپیوتر طرف نصب کردم!!!!
البته طرف من حرفه ای نبود که به این موضوع اعتراض کنه و حرفه ای هم استفاده نمی کرد.
niloufar
پنج شنبه 17 آذر 1384, 09:25 صبح
سلام
انصافا ActiveReports از هر لحاظ بهتر از CrystalReports است (از لحاظ سادگی، قابلیت، سرعت پردازش و ...) فقط یه مشکل گنده داره که عهد دقیانوس که تو این فروم زیاد فعال بودیم گفته بودم که تا اون مشکل حل نشه، با همه قابلیتهاش برای ما ایرونیا به درد نمیخوره. آخر کسی راه حلی برای اون مشکل پیدا نکرد؟
جهت کسب اطلاعات بیشتر (خصوصا برای کسانی که اون موقع جزء فروم نبودند) رک: http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=20844
Milad Mohseny
شنبه 19 آذر 1384, 00:04 صبح
با سلام خدمت آقای احمد رایان و خانم niloufar خیلی خیلی ممنون از پاسخ های شما ولی مشکل من حل نشد.
PalizeSoftware
شنبه 19 آذر 1384, 00:12 صبح
دوست عزیز بعد از نصب یعنی در اجرا خطا میده یا در حین نصب؟
Milad Mohseny
یک شنبه 20 آذر 1384, 23:30 عصر
با سلام خدمت PalizeSoftware
در حال نصب خطاها ظاهر میشوند و با زدن Ignore هم نصب ادامه پیدا میکند ولی بعد از نصب برنامه کار نمیکند .
PalizeSoftware
دوشنبه 21 آذر 1384, 00:09 صبح
چه پیامی در حین نصب داده میشه؟
حامد مصافی
دوشنبه 21 آذر 1384, 00:50 صبح
از اینستالر های حرفه ای تر استفاده کن
نه از این نرم افزار در پیت که همراه وی بی عرضه میشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.