View Full Version : نصب sqlite بر روی ویندوز موبایل
فهیمه ی
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 08:49 صبح
برای نصب و راه اندازی sqlite در ویندوز موبایل باید چی کار کنم؟ آیا نصب اون مثل sql ce با استفاده از فایلهای cab است؟ میشه منو راهنمایی کنید؟ ممنون
Felony
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 09:47 صبح
http://sqlite-wince.sourceforge.net/
saeedversace
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 13:00 عصر
سلام وقتتون بخیر ببخشید امکانش هست با ایمیل من یه تماس بگیرین؟ در مورد یه موضوع کاری باید باهاتون مشورت کنم منتظرم ممنون
champion
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:15 عصر
sqliteنیاز به هیچ نصبی نداره یک فایل dll هست که برای X86 و Arm متفاوت هستش البته هر دو یک نام دارن ولی کاربردشون یکی برای محیط ویندوز و یکی دیگه برای ویندوز موبایل هست و فقط کافیه که کنار برنامه قرار داده بشه یا اگه تو محیط ویندوز 32 بیتی استفاده میکنید تو مسیر windows\system32 کپی بشه البته با این dll شما فقط engine این پایگاه داده رو در اختیار دارین و برای انجام عملیات ساخت بانک اطلاعات و جدول و به طور کلی مدیریت پایگاه داده شما نیاز به یک نرم افزار کمکی دارین که بتونه محیط ویژوالی مثل sqlserver در اختیارتون بذاره این جور برنامه ها رو هم اگه یک جستجو بکنید میتونید پیدا و دانلود کنید . یادم رفت بگم که استفاده از این برنامه های کمکی اجباری نیست و برای سهولت کاربر استفاده میشه و بسته به تجربه تون میتونید از توی برنامه و از طریق اجرای اسکریپت همه این عملیات رو انجام بدین از نمونه های معروف این برنامه ها هم SQLiteDesigner هست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.