View Full Version : ایا امکان افزایش کابل usb وجود داره؟
jafar2012
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 16:30 عصر
hi
می خواستم بدونم امکان افزایش کابل usb تا 10 متر وجود داره یا نه:متفکر:
اگر امکان این کار وجود داره بگید چه طوری چون نیاز شدیدی دارم این کار رو انجام بدم
Felony
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:37 عصر
USB 2 ؟
میتونید از کابل های Active Extension استفاده کنید ؛ این کابل ها در بین مسیر دارای چیپ های الکترونیکی هستند که سیگنال های ارسالی و دریافتی توسط کابل رو بازسازی میکنند تا در مسیرهای طولانی دیتاهای در حال انتقال تخریب نشن ، با این کابل ها میتونید طول کابل USB 2 رو حداکثر تا 30 متر افزایش بدید .
jafar2012
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 23:14 عصر
hi
حاج مجتبی یکم بیشتر توضیح میدی این کابل ها نیاز به اداپتور دارند یا تا به حال قبلا از اون ها استفاده کردی کجا بخرم از اینم کابل ها یه لینکی چیزی از فروشگاه ایرانی این کابل ها رو داری
Felony
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 06:15 صبح
قبلا ازشون برای مسافت 15 متر استفاده کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم ، نیازی هم به آداپتور ندارند ، این کابل ها شبیه کابل های عادی هستند و فقط در بین راه یکسری پلاستیک دارند که داخلشون مدار الکترونیکی تعبیه شده و به راحتی قابل مشاهده هستند ، من از بازار رضا خریدم .
این رو هم تو نت پیدا کردم که یک نوع هاب تک پورت هست و نیاز به آداپتور داره : http://www.irtci.ir/forum/showthread.php?t=7447
jafar2012
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 14:11 عصر
hi
1حاج مجتبی یک کارت شبکه وایرلس هست که با usb ولتاژ مورد نیاز خودش رو تامین میکنه
فکر می کنی جواب بده شما که قبلا کار کردی قیمت این کابل ها چند هست
2هاب اداپتور خور مدل نداری
Felony
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 23:20 عصر
حاج مجتبی یک کارت شبکه وایرلس هست که با usb ولتاژ مورد نیاز خودش رو تامین میکنه
فکر می کنی جواب بده
اینی که گفتی چه ربطی به افزایش طول داشت ؟!
شما که قبلا کار کردی قیمت این کابل ها چند هست
15 متریش حدود 20 هزار تومان باید باشه .
هاب اداپتور خور مدل نداری
چرا ولی قیمت هاب از اون کابل ها گرونتر در میاد و در ضمن باید چند تا هاب بخری ( هر 5 متر یک هاب ) ، هاب D-Link مدل DUB-H4 .
jafar2012
جمعه 01 اردیبهشت 1391, 14:01 عصر
تشکر می کنم از جواب هایی که دادی
در مورد اینکه چه ربطی داری افزایش کابل برای استفاده از کارت شبکه در واقع منظور من این هست که افت ولتاژ ایجاد نمی شه یا به عبارتی دستگاه درست کار می کنه جواب میده
jafar2012
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 21:10 عصر
چرا دوستان جواب نمی دید به قولی جواب بده تا جواب بگیری یا از هر دست بدی از همون دست می گیری
ایا تا به حال از اکتیو کابل usb استفاده کردن یک وقت افت سرعت نداشته یا افت ولتاژ کارم شدیدا گیره جواب بدین ممنون می شم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.