ورود

View Full Version : select tag به صورت ajax

iraniancoder
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:29 عصر
سلام
من یک پیج با ajax البته با jquery نوشتم به این صورت که وقتی از یک تگ select مثلا ایران را انتخاب می کنم از صفحه ajax.phpتمام شهر ها را نمایش می دهد بعد وقتی می خواهم با ajax jquery دوباره بنویسم که مثلا وقتی روی تهران کلیک کرد شهرهای تهران مثل ری،تهران،رباط کریم از این جور حرفها را کلیک کند کار نمی کند و باید ایجکس آن را در همان صفحه ajax.php بنویسم که از اینجا برود به یک صفحه دیگر مثلا other.php بعد از اینجا شهرهای استان تهران نشان دهد
علی ای حال مشکل اینجاست این طوری چندین صفحه بی خود باید بسازم تا فقط برام یک select نشان دهد
آیا راهش همین است یعنی باید برای هر select یک صفحه بنویسم یا می توانم با یک صفحه همه ی این کار ها را کرد
نوشتن کد در یک صفحه که کاری ندارد
مثلا:
if(isset(country)){
my code}
if(isset(city){
my code}

مشکل این هست که من وقتی به همین صورت می نویسم در صفحه جاری تگ select که ظاهر می شود را از dom های خود نمی داند لذا باید ای جکس دوم را در صفحه ای که به ایجکس اول جواب می دهد بنویسم

یا علی

plague
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 13:10 عصر
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه
برای المنت هایی که بعد از لود شدن به صفحه اضافه میشوند شما نمیتونید مثل المنت های عادی رویداد بنویسید
باید از LIVE یا delegate استفاده کنید

معمولی

$('.select').change(function(){
/// do something ....
})

live

$('.select').live('change' , function(){
/// do something ....
})

saina2006
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 20:30 عصر
بهتره از live استفاده نکنی و از همون delegate یا on استفاده کنی
من خیلی وقتها با همشون مشکل داشتم

tux-world
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 20:07 عصر
من از live بیشتر زمانی که یه المنت جدید با ایجکس یا جکوئری ایجاد میکنم که قبلا هنگام رندر وجود نداره