View Full Version : ذخیره کردن تصویر از پایگاه داده
Javad-2010
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:36 عصر
با سلام ؛
من ذخیره کردن تصویر در دیتابیس را بلدم ، حالا میخوام برعکس این کار را انجام دهم ، یعنی تصویری که در دیتابیس ذخیره شده است را میخواهم به صورت یک فایل عکس داشته باشم .
با تشکر
SlowCode
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:42 عصر
خوب کاری نداره که، یه پیکچر باکس روی صفحه بزار بعد فیلدش رو تنظیم کن و این کد رو اجرا کن:
SavePicture Picture1.Picture, "C:\Pic.bmp"
Javad-2010
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 07:51 صبح
قبلا از این روش استفاده کردم و سرعتش خیلی پایینه (حدود 10 الی 15 ثانیه طول میکشه) و من دنبال یک راه سریعتر میگردم.
با تشکر
رامین مرادی
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:39 صبح
فکر کنم این زمانی که گفتید درست نباشه منم تا حالا با این دستو خیلی عکس گرفتم حتی هنگام ارسال فاکتور فروش به پرینتر در بازه زمانی کمتر از یک ثانیه یه نمونه از فاکنور رو تو سیستم ذخیره کردم .مطمئنی اینقدر طول می کشه:متعجب:
Javad-2010
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 17:31 عصر
فکر کنم این زمانی که گفتید درست نباشه منم تا حالا با این دستو خیلی عکس گرفتم حتی هنگام ارسال فاکتور فروش به پرینتر در بازه زمانی کمتر از یک ثانیه یه نمونه از فاکنور رو تو سیستم ذخیره کردم .مطمئنی اینقدر طول می کشه:متعجب:
حدود 10 الی 15 ثانیه طول میکشه
دوست عزیز ؛
من وقت گرفتم و این زمانی که عرض کردم شد.
اگه میتونی یه نمونه برام بذار.
با تشکر
رامین مرادی
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 19:36 عصر
شما کدت رو بزار شاید داری کارهای اضافی می کنی که این زمان برات ایجاد میشه اگه شد اصلاحش کنیم در ضمن من با این روش از صفحه نمایشم عکس می گیرم و ذخیره می کنم بعدش هم با رندر مثل یه فیلم درش می ارم برنامم برای امنیت سیستم خودمه اگه اینقدر طول بکشه که برنامه من به هیچ دردی نمی خوره
Javad-2010
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 08:05 صبح
دوست عزیز ؛
کاری که شما میکنید
من با این روش از صفحه نمایشم عکس می گیرم و ذخیره می کنم
با کاری که من میخوام انجام بدم
تصویری که در دیتابیس ذخیره شده است را میخواهم به صورت یک فایل عکس داشته باشم
فرق میکنه .
شما کدت رو بزار
یه نمونه آماده میکنم و میذارم .
با تشکر
رامین مرادی
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:30 صبح
ببین دوست عزیز کد من به این صورته که تو فرمم یه پیکجر باکس هست وقتی عکس رو می گیرم تو اون لود می کنم بعد از لود شدن اون عکس رو تو سیستم ذخیره می کنم همه این کار ها تو یه تایمر انجام می شه و اینتر ول اون رو 1000 گذاشتم ببینید من تو هر ثانیه این کار رو انجام می دم پس کد من هم عین کد شما اول تو پیکجر باکس لود میشه و بعد با همون تابع ذخیره میشه .در کل این روش رو تو اکثر پروژه هام استفاده کردم.
Javad-2010
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 14:08 عصر
تو فرمم یه پیکجر باکس هست وقتی عکس رو می گیرم تو اون لود می کنم بعد از لود شدن اون عکس رو تو سیستم ذخیره می کنم
پس کد من هم عین کد شما
دوست عزیز ؛ فرق کار من با شما تو همینه که ، شما "از صفحه نمایش عکس میگیری و تو پیکجر باکس لود میکنی" ولی من "عکس رو از دیتابیس میگیرم".
و بعد با همون تابع ذخیره میشه
من با این قسمتش مشکلی ندارم.
اول تو پیکجر باکس لود میشه
این قسمته که حدود 10 الی 15 ثانیه طول میکشه.
با تشکر
رامین مرادی
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 12:23 عصر
اصلا" پایگاه دادت چی هست آخه دوست من تو پروژه هام مثلا" وقتی می خوام کارت یک پرسنل رو چاپ کنم من از این روش استفاده می کنم هنگام لود شدن فرم داده هام رو از بانک می گیرم و تو فرم نمایش می دم و ادامه فرم لود اونو واسه چاپ می فرستم دوستای دیگه تا حالا این مشکلی که دوست عزیزمون جواد 2010 می گن امکان داره اگه اینطوری باشه که دیگه برنامه ها به هیچ دردی نمی خورن پس کدت رو بزار ببینیم چی کارش می کنیم در ضمن هنگام لود تصویر مستقیما" دیتا فیلد پیکجر باکس رو روی فیلد عکس ست کن یا از شی استریم استفاده کن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.