ورود

View Full Version : سوال: انتقال همزمان اطلاعات بین win ce و pc

taninpersian
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 20:18 عصر
:قلب:سلام به همه دوستان . من یک هند هلد دارم که win ce 5 روش نصبه میخواستم برنامه ای در دستگاه و کامپیوتر بنویسم که مثلا عدد 1 در دستگاه زده شد همزمان تابعی یا کدی به برنامه کامپیوترم بده تا عملی را انجام بده . اگر کسی دلش خواست جواب بده لطف کنه و یک راهنمایی هم در مورد اتصال به دستگاه با برنامه خودم هم به من کنه ممنون میشم . همگی موفق باشید:قلب:

powerboy2988
چهارشنبه 30 فروردین 1391, 21:49 عصر
شما هم می تونی از web service استفاده کنی یا SMS

taninpersian
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 11:36 صبح
ممنون از توجه شما دوست عزیز ، میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست که همزمان انتقال بدم اطلاعات خودمو مثل کار با پورت ها و ... در مورد این این دو موضوع هم که فرمودین لطفا بیشتر توضیح بدین:قلب:

champion
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:01 عصر
لام دوست عزیز
بهترین روش ارتباط شما استفاده از اتصال tcp و یا Udp‌هست این روش از طریق ترکیب یک پورت و IP یک ارتباط بین دو دستگاه برقرار میکنه و شما میتونید بین اونها اطلاعات ارسال و دریافت کنید . قطعا یکی از کامپیوترها نقش سرور و اون یکی نقش کلاینت رو بازی میکنه . البته شما نفرمودین از چه پلتفرمی استفاده میکنید ولی اونهایی که من میشناسم مثل جاوا یا دات نت یا لازاروس همشون کامپونتها و یا امکانات قوی برای ارباط tcp‌دارن .
توجه داشته باشید که پروتکل udp دریافت اطلاعات توسط مقصد رو تضمین نمیکنه ولی سرعت بالاتری داره و بیشتر برای انتقال فایل داده های کم اهمیت تر مثل صدا تصویر و ..استفاده میشه