PDA

View Full Version : مشکل با spoon

iranrose63
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 08:29 صبح
من میخوام با spoon برنامم را پرتابل کنم من یه setup از برنامم میسازم نرم افزار spoon را اجرا میکنم Capturebefor را کلیک میکنم بعد از اتمام کار setup برنامم را نصب میکنم دوباره spoon و captureafter بعد از اتمام کار در قسمت runtime دومورد .net4 و slexpress2005 رو کلیک میکنم و بعد هم run .
وقتی برنامه پرتابل شده رو اجرا میکنم با .net مشکلی نداره ولی اطلاعات db منو نشون نمیده و خطای میده که sql درست نصب نشده مشکل کار چیه ممنون میشم کمکم کنید 2 هفته ای میشه گیر این کارم

ROSTAM2
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 08:37 صبح
خوب SQL رو REPAIR کن نشد Sql Runtime رو Repair کن نشد....

iranrose63
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 09:02 صبح
چه جوری repair کنم؟

ROSTAM2
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:14 صبح
منظورم تو ی Add or Remove Program هستش کلید Change یا دوباره برنامه نصب رو اجرا کن

iranrose63
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:20 صبح
دوست عزیز من نوشتم با spoon برنامم رو پرتابل کردم پس اصلا sql رو سیستمی که میخوام برنامه اجرا بشه نصب نیست که من اونو repair کنم مشکل من با spoon نه با sql

ROSTAM2
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:31 صبح
می دونم مشکل شما نیست مشکل از برنامه است راستی این اسپون (spoon) چیه .... اگه پک می کنه که ریفرنس های استفاده شده رو کامل باید وارد بشه
در ضمن اگه تو برنامه از sql کوچکترین استفاده ای کرده باشی sql runtime نیاز مبرم یک سیستمه

iranrose63
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 16:36 عصر
خوب دوستان نظری ندارید تو سایت دیدم خیلی ها با spoon کار کردن همه تونستید دیتابیس add كنيد