View Full Version : سوال: گزارش گیری بر اساس تاریخ
moghadam1372
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:10 صبح
در اکتیو ریپورت چگونه گزارش بر اساس تاریخ ردیف میشود ؟
hrj1981
پنج شنبه 31 فروردین 1391, 10:59 صبح
تویه رویدارد Source آبجکت datacontrol وقتی اطلاعات رو فراخوانی میکنی باید اونجا بهش بگی که گزارش رو برات بر اساس تاریخ سورت کنه
Source="SELECt * FROM table_name ORDER BY Field_Date"
moghadam1372
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 15:04 عصر
با سلام خدمت دوست عزیز
ن کد شما را استفاده کردم ولیجواب نداد
کد ی که من نوشته ام این است جستجو یک کد در بین دو تاریخ مشخص
With dc1
.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\persenel.mdb;"
.Source = "SELECT * FROM vorod"
.Refresh
End With
With dc1
Dim i As String
Dim d1, d2 As String
Dim StrSql As String
d1 = Field22.Text
d2 = Field23.Text
.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\persenel.mdb;"
.Source = "select * from vorod where date between '" & d1 & "' and '" & d2 & "' and Left(cod, " & Len(Field21.Text) & ")='" & Trim(Field21.Text) & "'"
.Refresh
End With
hrj1981
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 16:49 عصر
سلام
دوست عزیز شما تو سوالتون مطرح کردیدن 'چه جوری بر اساس تاریخ ردیف میشه ' و تویه پست خودتون چیز دیگه ای رو مطرح میکنی ، منظور از ردیف کردن اینه که شما میخوای اطلاعات بر اساس تاریخ سورت بشه که روشش رو بهتون گفتم در مورد اینکه اطلاعات بین بازه دو تا تاریخ نمایش داده بشه هم که یه سرچ تو تالار بزنی کلی مطلب پیدا میشه و تکرار مکرراته ، اما اگه میخوای بعد از اینکه اطلاعات رو پس از فراخوانی بین دو تا تاریخ ردیف کنی همون ORDER BY رو باید به انتهای کدت اضاف کنی
moghadam1372
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 08:55 صبح
با سلام
order by date را به اخرکد بالا اضافه کردم ولی جواب نداد . من با کد پست 3اطلاعات را بین دو تاریخ فراخوانی کرده ودر اکتیو ریپورت می خواهم که با تاریخ سورت بشود که با order by date جواب نداد با تشکر
hrj1981
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 12:42 عصر
سلام
اون فيلدي كه تو بانك براي تاريخ گذاشتي اسمش چيه ؟اگه date بهتر اسمشو تغيير بدي بعد چك كن ببين درست ميشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.