ورود

View Full Version : سوال: یاد گیری centos ?

mosi2007
جمعه 01 اردیبهشت 1391, 12:51 عصر
سلام دوستان
برای سایتی که می خاهم بزارم تو vps من باید کار با vps لینوکس رو یاد بگیریم
1=من الا ن یه vmware workstation رو نصب کردم ایا میتونم وقتی توش centos رو نصب کردم محیط vps رو شبیه سازی کنم یا نه ؟؟؟ یعنی همه کارهایی که یه vps انجام میده این شبیه ساز انجام بده ؟؟؟
2= بعد چرا انقدر حجم centos که میخام از اینترنت دانلود کنم با فرمتiso زیاده ایا نسخه کم حجمش هم است یا نه اگه هست دوستان لینک بدن بی زحمت؟؟
3=من اوبنتو را دارم البته یه فولدر است که کلی توش فایله با پسوند های مختلف اینو میتونم تو vmware workstation نصب کنم چون فایل iso نداره؟؟
4= اگه نمیشه تو vmware workstation او بونتو رو نصب کرد ایا میشه ان فایل ها رو تبدیل به isoکرد فایلهای نصبی ubunto رو میگم ؟؟؟

prpe26
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1391, 22:41 عصر
خب برای اینکه بتونید از سنت او اس ؛ یک سرور بسازید ؛ حداقل به بسته های آپاچی ؛ پی اچ پی ؛ پرل ؛ پایتون و مای اس کیو ال نیاز دارید.

این کد رو در ترمینال بزنید ؛ حجمی حدود ۲۰۰ مگ براتون دانلود میکنه ؛ و میتونید به عنوان سرور ازش استفاده کنید:

$sudo yum install -y php5-cli php5-dev php5 python mysql-client mysql-admin wget openssh openssl

باقی بسته های مورد نیاز هم Depend های این سیستم هستند.

سنت او اس ؛ نسخه کم حجم نداره ؛ فکر کنم فقط آرچ و دبیان باشن که نسخه های کم حجم داشته باشند؛ ولی اونها هم همون حجم ۷۰۰ مگابایتی (ولو بیشتر) رو موقع نصب از اینترنت میگیرند.

موفق باشید.