View Full Version : رجیستر کردن دو ورژن متفاوت از یک ocx
Beginner2013
جمعه 01 اردیبهشت 1391, 14:34 عصر
با سلام.
من دوفایل flash.ocx و flash10c.ocx دارم.یکی را رجیستر میکنم ولی وقتی می خوام دومی را رجیستر کنم،قبلی آنرجیستر میشه.چجوری می تونم دومی رو رجیستر کنم به طوری که اولی هم باقی باشه.
با تشکر.
BORHAN TEC
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 00:29 صبح
احتمالاً هر دوی این ها از GUID مشتریکی بهره میبرند. راستی با وجود نسخه جدیدتر دیگه چه نیازی به نسخه قدیمی تر دارید؟
لطفاً هدفتون رو از این کار به صورت واضحتری بیان کنید.
Beginner2013
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 10:28 صبح
احتمالاً هر دوی این ها از GUID مشتریکی بهره میبرند. راستی با وجود نسخه جدیدتر دیگه چه نیازی به نسخه قدیمی تر دارید؟
لطفاً هدفتون رو از این کار به صورت واضحتری بیان کنید.
ممنون آقای عشایری.دارم یه برنامه درست میکنم که برپایه فلشه و حدود 25 تا فلش حرفه ای توش دارم،اما نمی دونم چرا بعضیاشو Flash7 خوب نشون نمیده و بعضیاشو Flash10 و دوتا ورژن دیگم دانلود کردم که اصلا رجیستر نشدن.
BORHAN TEC
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 11:30 صبح
بهتره که از کامپوننت F-In-Box استفاده کنی و یک تابع در برنامت تعریف کنی که در صورت نیاز بتونی به این کامپوننت بگی که از کدوم ocx مربوط به Flash Player استفاده کنه(به عبارتی بین نسخه های مختلف Flash Player سوئیچ کنی). این کار به راحتی با F-In-Box قابل پیاده سازی است چونکه با استفاده از این کامپوننت نیازی به رجیستر کردن Flash Player OCX نیست و فقط باید آدرس فایل ocx مربوطه رو به اون بدی.
siroosss
پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:49 صبح
سلام
تو کامپوننت f in box یه دستور برای flash.ocx هست تا بتونیم از فلش پلیر به صورت embed شده استفاده کنیم
سوالم اینه که واسه کامپوننت پیش فرض خود visual studio منظورم axshokwaveflash هم کد خاصی وجود داره ؟
یا صرفا باید به قسمت رفرنس ، flash.ocx رو اضافه کنم و نیازی به هیچ کدی نیست؟
داستان رجیستر کردنش چیه یعنی ممکنه بعد از ارائه محصول به مشتری مشکلی پیش بیاد که نشه کاری کرد؟ یا میشه این کار رو هم ریشه ای حلش کرد؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.