ورود

View Full Version : مفهوم واژه های truncate و grovety و ...

mmbbar
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 12:50 عصر
سلام کسی میدونه واژه های زیر در sql چه مفهومی دارند ؛ من هر چی گشتم نتونستم مطلبی پیدا کنم:
1) truncate
2) grovety
3) Link server
4) agent

SReza1
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 17:07 عصر
سلام کسی میدونه واژه های زیر در sql چه مفهومی دارند ؛ من هر چی گشتم نتونستم مطلبی پیدا کنم:
1) truncate
2) grovety
3) Link server
4) agent

http://www.codeproject.com/Questions/370673/answer.aspx

انگار يكي اونور دنيا سواله شما را پرسيده! لينك پائينش رو ببين (جواب دوم) و البته پاسخ اولش هم جاي تامل داره!

mmbbar
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 18:25 عصر
با عرض سلام
کسی که اون ور دنیا بوده درسته خوب سوالش رو نپرسیده ولی یه نفر این کلمات رو از من پرسید منم بلد نبودم حالا خواهشا به جای این حرفا اگه جواب رو میدونید منو راهنمایی کنید ، ممکن است لغات رو درست ننوشته باشم شما لطفا درستشو بگید یه توضیحم درموردش بدبد

baktash.n81@gmail.com
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 08:27 صبح
سلام

Truncate table شبیه Delete البته با اندکی تفاوت ... 1) سریعتره 2) اگه از فیلد Identity استفاده کرده باشی اونو Reset می کنه ... دومی رو اصلا نمی دونم ... سومی برای اتصال دوتا Instance مختلف از SQL رو می تونیم باهم مرتبت کنیم ... مثلا شما یه Query بنویسی که یه جدول از یک بانک تو این سرور رو با یه جدول از یه دیتابیس دیگه تو یه سرور دیگه join کنی ... البته زیاد کارآمد نیست ... SQL یک سرویس ویندوزی نصب می کنه به اسم Agent که کارش استارت کردن Job هایی هست که تو SQL ایجاد شده ...

mmbbar
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 23:20 عصر
ممنون از جوابت