View Full Version : گفتگو: جایگاه و ارزش زبان Visual C
ASGGSA
شنبه 02 اردیبهشت 1391, 16:38 عصر
سلام.
ما همه می دانیم زبان ویژوال سی یکی از بهترین ، پر قدرتمندترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی است و از جایگاه و ارزش خوبی برخوردار است به نظر شما این زبان چه ویژگی هایی دارد که این زبان را از دیگر زبانها متمایز میسازد؟
لطفاً نظرتان را درباره ویژگی های نسخه 2010 نیز بدهید.
با تشکر.
ASGGSA
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 11:37 صبح
سلام.
خود من از گذشته با VC6 کار می کردم اما با آمدن نسخه های بعدی مثل 2008 از محیط و کارایی آنها راضی نبودم به همین خاطر از خرید نسخه جدیدتر 2010 صرفه نظر کردم اما وقتی درباره ویژگی های آن جستجو کردم نظرم درباره نسخه ی جدید و همچنین شرکت مایکروسافت عوض شد. می دانم شما دوستان با نسخه 2010 آشنا هستید اما گفتم شاید کسانی هنوز هستند که نظرشان در مورد نسخه های جدید مثل من باشه به همین خاطر خواستم در اینجا از ویژگی های این نسخه و نسخه های بعدی کمی صحبت کرده باشیم.
یکی از ویژگی های نسخه 2010 تغییر Class Wizard آن به نسخه VC6 است که یکی از بهترین تغییرات است.
86114
اگر از دوستان کسی درباره ویژگی های ویژوال سی 2012 که به بازار عرضه خواهد شد اطلاعاتی دارد ما را بی خبر نگذارد.
cpppro
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 21:16 عصر
سلام
آخرین تغییرات در VS 2012 :
http://blogs.msdn.com/b/vcblog/
http://blogs.msdn.com/b/vcblog/archive/2011/08/24/10200097.aspx
noshin156
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 13:25 عصر
سلام
مهمترين ويژگي اين زبان اين است كه سرعت اجراي دستورات در آن نسبت به بقيه ي زبان ها خيلي بالاست به همين دليل براي ساخت روبات ها از اين زبان زياد استفاده مي شود
ASGGSA
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 00:51 صبح
یکی از کاربرد های زبان C و ++C و Visual برای ساخت بازی های رایانه ای و همچنین موتورهای بازی هستش به اینصورت که اکثر بازی ها و موتورهای بازی را با این زبان نوشته اند. یکی از این منابع می تونه پیوند زیر باشه.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_game_engines
ASGGSA
جمعه 22 اردیبهشت 1391, 02:44 صبح
سلام
آخرین تغییرات در VS 2012 :
http://blogs.msdn.com/b/vcblog/
http://blogs.msdn.com/b/vcblog/archive/2011/08/24/10200097.aspx
ممنونم ولی من از این سایت ها زیاد پیدا کردم، می خواستم فارسی باشه.
one hacker alone
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 21:06 عصر
یکی از ویژگی های نسخه 2010 تغییر Class Wizard آن به نسخه VC6 است که یکی از بهترین تغییرات است.
86114
دوست عزیز من با class wizard اشنا نیستم میشه در این زمینه بیشتر توضیح بدین
اینکه مشکل چی بود و چرا تبدیل به vc6 راحتتره؟
ASGGSA
شنبه 30 اردیبهشت 1391, 23:20 عصر
دوست عزیز من با class wizard اشنا نیستم میشه در این زمینه بیشتر توضیح بدین
اینکه مشکل چی بود و چرا تبدیل به vc6 راحتتره؟
سلام.
در VC6 یک پنجره ای به نام Class Wizard (کلاس جادویی) وجود داشت که شما با استفاده از آن می توانستید توابعی که مربوط به کلاس های مختلف بود را به راحتی انتخاب کنید و با زدن یک کلید بدنه این توابع و تعریف آن در کلاس را انجام بدهید. این کار برای صرفه جویی در وقت مناسب بود چون شما نیازی به نوشتن کدی نبودید و ویژوال این کار را برای شما انجام می داد. مثلاً شما به تابع WM_MOUSEMOVE نیاز داشتید، با زدن یک کلید این تابع برای شما نوشته و تعریف می شد. غیر از این شما می توانستید روی یک کنترل روی دیالوگ خود کلید بزنید و با استفاده از کلاس ویزارد تمام توابعی که مربوط به این کنترل را ببینید و انتخاب کنید تا کلاس ویزارد این توابع را برای شما بنویسد. بطور مثال شما روی یک EditBox کلاس ویزارد را اجرا می کردید و می توانستید توابع مربوط به آن را انتخاب کنید یا حتی به آن متغیری نسبت می دادید. اما در نسخه های بعدی مثل 2008 این پنجره وجود نداشت و شما باید خودتان با دانستن فرم توابع، بدنه و تعریف آن را در کلاس و در فایل CPP انجام می دادید و دیگر راحتی نسخه 6 را نداشت. برای همین هست که هنوز می توان نسخه 6 را در بعضی از فروشگاهها یافت در صورتی که در نسخه 2010 دوباره این ویژگی به ویژوال افزوده شد.
موفق باشید.
one hacker alone
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 14:03 عصر
یعنی من میتونستم با دادن توابع سوکت مثل socket,bind,connect,listen,.... کلاس مربوطه رو تولید کنم؟
اگه اینجوری باشه که خیلی نامردیه چون همه چیز کلیلکی شده پس کی کد بنویسم :لبخند:
pe32_64
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 17:30 عصر
سلام.
در VC6 یک پنجره ای به نام Class Wizard (کلاس جادویی) وجود داشت که شما با استفاده از آن می توانستید توابعی که مربوط به کلاس های مختلف بود را به راحتی انتخاب کنید و با زدن یک کلید بدنه این توابع و تعریف آن در کلاس را انجام بدهید. این کار برای صرفه جویی در وقت مناسب بود چون شما نیازی به نوشتن کدی نبودید و ویژوال این کار را برای شما انجام می داد. مثلاً شما به تابع WM_MOUSEMOVE نیاز داشتید، با زدن یک کلید این تابع برای شما نوشته و تعریف می شد. غیر از این شما می توانستید روی یک کنترل روی دیالوگ خود کلید بزنید و با استفاده از کلاس ویزارد تمام توابعی که مربوط به این کنترل را ببینید و انتخاب کنید تا کلاس ویزارد این توابع را برای شما بنویسد. بطور مثال شما روی یک EditBox کلاس ویزارد را اجرا می کردید و می توانستید توابع مربوط به آن را انتخاب کنید یا حتی به آن متغیری نسبت می دادید. اما در نسخه های بعدی مثل 2008 این پنجره وجود نداشت و شما باید خودتان با دانستن فرم توابع، بدنه و تعریف آن را در کلاس و در فایل CPP انجام می دادید و دیگر راحتی نسخه 6 را نداشت. برای همین هست که هنوز می توان نسخه 6 را در بعضی از فروشگاهها یافت در صورتی که در نسخه 2010 دوباره این ویژگی به ویژوال افزوده شد.
موفق باشید.
عزیز ، این مواردی که نام بردید رو من در تمام نسخه های بعد 6 هم استفاده میکردم.
دقیقا مثل 6.البته با کمی تفاوت.(مدلش کمی فرق کرده)
ASGGSA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 18:54 عصر
یعنی من میتونستم با دادن توابع سوکت مثل socket,bind,connect,listen,.... کلاس مربوطه رو تولید کنم؟
در MFC که شامل کلاس های زیادی هست شما به راحتی می توانید هر کلاسی که در MFC باشد را انتخاب کنید و به برنامه ی خود اضافه کنید و از توابع تعریف شده در این کلاس استفاده کنید. بله شما دیگر نیازی به تعریف آن توابع ندارید و آن توابع آماده هستند و شما فقط آنها را فراخوانی می کنید.
ASGGSA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 19:27 عصر
عزیز ، این مواردی که نام بردید رو من در تمام نسخه های بعد 6 هم استفاده میکردم.
دقیقا مثل 6.البته با کمی تفاوت.(مدلش کمی فرق کرده)
بله درسته. در نسخه های بعد این پنجره به پنجره های دیگری تقسیم شد. Add Event Handler و Add Variable و Add Class البته یه تفاوت داشت که دیگر توابع مربوط به رخدادهای ویندوز را باید خودتان تعریف می کردید.
pe32_64
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:22 عصر
بله درسته. در نسخه های بعد این پنجره به پنجره های دیگری تقسیم شد. Add Event Handler و Add Variable و Add Class البته یه تفاوت داشت که دیگر توابع مربوط به رخدادهای ویندوز را باید خودتان تعریف می کردید.
منظورم اینه(ما که می دادیمvc 2008 تعریف کنه،شمارو نمی دونم!!):
87275
ok؟
ASGGSA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:27 عصر
نه نامردی نیست :لبخندساده: همان طور که قبلاً گفتم باعث صرفه جویی در وقت و حتی هزینه در پروژه های بزرگ می شود. شما می توانید بدون نوشتن کدهای اضافی و تکراری که در برنامه هاتون استفاده می کنید به برنامه نویسی ادامه بدهید و فقط تمرکز خود را روی برنامه خود بیاندازید و از این کلاس ها بهره ببرید بدون آنکه هر دفعه بخواهید آن کلاس ها و توابع رو دوباره بازنویسی کنید. توجه کنید که این در یک پروژه بزرگ چقدر موثر است.
ASGGSA
یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:57 عصر
منظورم اینه(ما که می دادیمvc 2008 تعریف کنه،شمارو نمی دونم!!):
ممنونم. شاید باعث تعجب باشه که من این رو نمی دونستم:متعجب: اما خب وقتی درباره کارایی های جدید یک نرم افزار تحقیق نمی کنیم و از کتاب های قدیمی استفاده می کنیم این اتفاقات پیش می آید من هم برای همین این تاپیک رو ایجاد کردم که درباره ویژگی های نسخه های مختلف بخصوص جدیدترین نسخه ها صحبت کنیم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.