ورود

View Full Version : سوال: تبدیل به پروژه visual C++‎‎‎.net ۲۰۰۸

javarmi
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 17:26 عصر
سلام
اگر امکان داره لطفا این دو تا برنامه رو به یک پروژه visual C++‎‎‎‎.net ۲۰۰۸ تبدیل نمایید
با تشکر فراوان

86140

86141

pswin.pooya
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 22:26 عصر
داخل اين فروم كسي اينكار رو انجام نميده. معمولا كسي لقمه براي بقيه آماده نمي كنه.

javarmi
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 02:29 صبح
داخل اين فروم كسي اينكار رو انجام نميده. معمولا كسي لقمه براي بقيه آماده نمي كنه.

ممنونم بالاخره یک نفر پاسخ داد
این فروم اگر جهت راهنمایی هست که راهنمایی بفرمائید اگر هم برای خدماتش هزینه دریافت میکنه! بفرمائید هزینه ش رو هم خدمتتون پرداخت می‌کنیم

pswin.pooya
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 22:10 عصر
ین فروم اگر جهت راهنمایی هست که راهنمایی بفرمائید
جهت راهنمايي هست منتها براي كسايي كه واقعا دنبال راهنمايي هستن و نه لقمه آماده. اينكاري كه شما دنبالش هستي در حد يك كليك هست و كار بيشتري نداره. فقط كافيه كه با ويژوال استاديو جديد فايل پروژه رو باز كني تا خودش كار تبديل رو انجام بده.

javarmi
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 22:13 عصر
جهت راهنمايي هست منتها براي كسايي كه واقعا دنبال راهنمايي هستن و نه لقمه آماده. اينكاري كه شما دنبالش هستي در حد يك كليك هست و كار بيشتري نداره. فقط كافيه كه با ويژوال استاديو جديد فايل پروژه رو باز كني تا خودش كار تبديل رو انجام بده.

اگر منظورتون تبدیل با wizard ویژوال استودیو هست بهتره اول این کار رو انجام بدید بعد اگر برنامه رو اجرا کردید و هیچ error‌ای دریافت نکردید این پست رو بنویسید در نوشتن پاسخ عجله نداشته باشید

سپول
پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 10:01 صبح
آقا برو جمش کن
این فروم جای شما نیست

javarmi
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 19:57 عصر
آقا برو جمش کن
این فروم جای شما نیست

به جای اینکه انقدر فکر می‌کنید جواب من رو بدید بهتره یه نگاهی‌ به تعداد پست‌های بدون جوابی که تو فروم هست بندازید!
در ضمن شما از کجا میدونید من آقا هستم؟!
شما بهتره این فروم رو جمش کنید که فقط دارید باهاش کاسبی می‌کنید!!! به جای اینکه یه جواب درست به تاپیک‌ها بدید!

البته امیدوارم این صحبتها به برنامه نویس‌های خیلی‌ خوبی‌ که تو این فروم هستند بر نخوره!

soroushp
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 22:06 عصر
خب چرا سعی نمی کنید خودتون بنویسید فکر نمی کنم تفاوت زیادی بین زبانها باشه ، شروع کنید ؛ دوستان هم کمک می کنند !

javarmi
شنبه 16 اردیبهشت 1391, 22:41 عصر
خب چرا سعی نمی کنید خودتون بنویسید فکر نمی کنم تفاوت زیادی بین زبانها باشه ، شروع کنید ؛ دوستان هم کمک می کنند !

بله درسته هر دو زبان C++‎ هست ولی‌ مساله تبدیل vC++‎ ۶ به vC++‎.net هست البته وقتی‌ که یک پروژهٔ vC++‎ ۶ یا هر ورژن قدیمی‌تر رو با ویژوال استودیو ی نسخهٔ جدیدتر باز کنید خود ویژوال استودیو با یک wizard کد رو به ورژن جدیدتر تبدیل میکنه اما در این مورد در بعضی‌ (یا اکثر موارد) کد تبدیل شده توسط ویژوال استودیو بعد از کامپایل تعداد زیادی error داره که هیچ کدوم از آنها مربوط به syntax نمی‌شه (البته فقط در مورد تبدیل vC++‎ ۶ به vC++‎.net)
من در این مورد تو اینترنت خیلی‌ گشتم (البته سایتهای انگلیسی‌ چون فارسی چیزی پیدا نشد) بعضی‌ از سایت‌ها که گفته بودند با همون ویزارد انجام می‌شه و بعضیها هم گفته بودند کار بسیار سختیه! خلاصه هیچ جواب واضحی برای این مشکل پیدا نکردم برای همین تصمیم گرفتم اون رو در این فروم قرار بدم تا کسانی‌ که در زمینهٔ برنامه نویسی C++‎ تجربشون بیشتر هست شاید بتونند راهنمایی کنند برای برطرف شدن این مشکل و بعد از اون حداقل یک سایت فارسی هم وجود داشته باشه که در این زمینه بتونه اطلاعاتی‌ رو در اختیار بقیه قرار بده

soroushp
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 09:14 صبح
حالا که جوابی نگرفتید ؛ اگر وقتتون رو بذارید برای نوشتن پروژه بهتر از اینه که یک پروژه آماده رو تبدیل کنید ، حال خود دانی !

javarmi
یک شنبه 17 اردیبهشت 1391, 18:16 عصر
حالا که جوابی نگرفتید ؛ اگر وقتتون رو بذارید برای نوشتن پروژه بهتر از اینه که یک پروژه آماده رو تبدیل کنید ، حال خود دانی !

بله اما جدای از این برنامهٔ خاص می‌خواستم بدونم روش و راه حل کلی‌ برای تبدیل vc++ به vc++.net چی‌ هست که خوب برای اون هم جوابی‌ نگرفتم
در واقع مساله فقط اجرا شدن این برنامهٔ خاص با .net نبود بلکه می‌خواستم روش تبدیل vc++ ۶ به vc++.net رو برای هر برنامهٔ دیگه‌ای بدونم چطوریه که فکر می‌کنم خیلی‌ هم کاربرد داشته باشه
در واقع هدف چگونگی‌ برطرف کردن مشکلات احتمالی‌ در تبدیل vc++ به vc++.net بود
فکر می‌کنم اگر به جای جوابهایی که بعضی‌ها در این تاپیک نوشتند اگر هر کسی‌ تجربهٔ خودش رو در این زمینه می‌نوشت خیلی‌ بهتر بود ...