ورود

View Full Version : برگزاری کلاس های آموزشی سایت به صورت غیر حضوری

NasimBamdad
یک شنبه 03 اردیبهشت 1391, 19:52 عصر
سلام و خسته نباشید .

بنده خیلی دوست دارم که تک تک کلاس های که برگزار می کنید رو حضور داشته باشم . اما چون شهرستان هستم امکانش برام نیست .

به نظر من ، وقتی یک کلاس در تهران برگزار شد ، یک دوربین چیزی در کلاس بگزارید که فیلم بگیره . بعد این فیلم رو برای افرادی که مثل من نمی توانند شرکت کنند ، در ازای پرداخت کامل شهریه ، مثل حضوری ها ارسال کنید .

یعنی اینکه من مثلا 300 هزار تومان کلاس رو میدم . فیلم هر جلسه رو برام بفرستید !

نسبت به بخش شدنش هم ، چون داریم پول میدیم و پول زیادی هست ، کسی پخش نمی کنه

نظرتان چیه ؟

NasimBamdad
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 13:41 عصر
مرسی نظر ! 99 بازدید و هیچ نظری نبوده !

m0rteza
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 15:20 عصر
نگاه از اینکه همه دوست دارن شرکت کنن جای هیچ شکی نیست . ولی
اینجوری 10 نفر تو سایت( یا تو دانشگاه) با هم قرار میزارن و هزینه رو تقسیط میکنن . بعد چون هزینه کمی هم دادن تعجب نمی کنیم که به راحتی فیلم رو توی اینترنت آپلود کنن. فکر کنم دلیل قانع کننده ای برای ادمین باشه که این کارو نکنه . ولی میشه یک سامانه آموزشی راه بندازن به عنوان آموزش از راه دور . که خیلی شرکت ها و دانشگاه ها و ... این کارو کردن و آموزش هاشونم لو نرفته .

NasimBamdad
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 15:41 عصر
نگاه از اینکه همه دوست دارن شرکت کنن جای هیچ شکی نیست . ولی
اینجوری 10 نفر تو سایت( یا تو دانشگاه) با هم قرار میزارن و هزینه رو تقسیط میکنن . بعد چون هزینه کمی هم دادن تعجب نمی کنیم که به راحتی فیلم رو توی اینترنت آپلود کنن. فکر کنم دلیل قانع کننده ای برای ادمین باشه که این کارو نکنه . ولی میشه یک سامانه آموزشی راه بندازن به عنوان آموزش از راه دور . که خیلی شرکت ها و دانشگاه ها و ... این کارو کردن و آموزش هاشونم لو نرفته .

آره خب ، درست میگید ، خطرش زیاده . اما اگه بشه یک سامانه از راه دوری چیزی ، راه اندازی بشه خوب میشه .

ادمین های عزیز نظری ندارید ؟