ورود

View Full Version : راهنمایی در Component winsock به صورت WAN

sir.professional
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 02:58 صبح
با سلام.

با استفاده از کامپوننت Winsock برنامه ای به صورت Client - Server نوشته ام که می خواهم به صورت WAN استفاده کنم. به صورت LAN به طور کامل کار می کند. ولی با WAN پورت مورد نظر در کامپیوتر مقصد باز نمی شود و کانکشن ایجاد نمیشود. آیا باید برای این کار سرور مجازی داشته باشم تا فایل اجرایی را در سرور قرار دهم؟ لطفا توضیح دهید. با تشکر...

butterfly8528
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 00:29 صبح
سلام دوست عزیز .
کار در شبکه های WAN تفاوتی با کار در شبکه های محلی LAN ندارد ، فقط باید بسته به نوع طراحی برنامه شما ، سیستم سرور ، کلاینت و یا هر دو دارای IP معتبر (Valid) باشند .
از VPS هم میتونید استفاده کنید .
موفق باشید :لبخندساده:.

Veteran
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 19:02 عصر
کار در شبکه های WAN تفاوتی با کار در شبکه های محلی LAN ندارد
میشه نمونه سورس بزارید ؟

butterfly8528
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 15:22 عصر
میشه نمونه سورس بزارید ؟ عزیز نمونه سورس واسه سرور و کلاینت تو همین سایت خیلی هست ، زحمت جستجو دیگه با خودتون :چشمک:

Veteran
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 19:48 عصر
بنده خودم نمونه سورس زیاد دارم اما در شبکه اینترنت کار نمیکنند !

butterfly8528
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 02:11 صبح
دوست عزیز فکر کنم متوجه عرض بنده نشدید .

کار در شبکه های WAN تفاوتی با کار در شبکه های محلی LAN ندارد ، فقط باید بسته به نوع طراحی برنامه شما ، سیستم سرور ، کلاینت و یا هر دو دارای IP معتبر (Valid) باشند .
موفق باشید :لبخندساده:.

sir.professional
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 14:29 عصر
دوست عزیز ! ممنونم که به پست جواب دادین. ولی اگر برنامه Server را روی سیستم خود اجرا کنید و با یک پورت اسکنر آی پی جهانی PUBLIC خود را جستجو کنید می بینید که پورت مورد نظر باز نیست!:گریه: ولی اگر آی پی LOCAL خود را جستجو کنید پورت مورد نظر خواهید دید که باز است و به صورت سرور نمی توان آن را استفاده کرد :ناراحت:و فقط به صورت کلاینت از آن استفاده کرد! حالا نمی شه بدون VPS از سیستم خود به صورت سرور استفاده کرد. اگر راه حلی بیان کنید خیلی ممنون می شم! :قلب:

butterfly8528
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 04:10 صبح
سلام .
دوست عزیز با یک ISP در شهرتون برای تهیه Valid IP یا IP استاتیک صحبت کنید .
موفق باشید.

SlowCode
سه شنبه 12 اردیبهشت 1391, 10:07 صبح
برای آی پی استاتیک میتونی از یه ترفند استفاده کنی، توی وب بروزر بنویس http://192.168.1.1 بعد برای یوزر و پسورد admin رو بزن، حالا توی DNS --> Dynamic DNS رو پیدا کن، روی دکمه Add کلیک کن، از کمبو باکس D-DNS یکی از سایت ها رو انتخاب کن، برو توی اون سایت ثبت نام کن و آی پی دلخواه خودت رو بهش بده و بعد یوزر و پسوردت (حالا شاید ایمیلت رو بخواد بستگی داره) رو توی تنظیمات DSL Router وارد کن. به همین سادگی 10000 تومن هم میمونه توی جیبت.:لبخند:

یادم رفت بگم، این رو فقط کسانی که ADSL دارن میتونن انجام بدن.

توضیحات دقیق تر (http://www.itarashe.com/archive/network/ddns-when-we-have-no-static-ip)