PDA

View Full Version : آموزش: یک روش کمتر مورد توجه قرار گرفته برای seo

elham1611
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 10:53 صبح
با سلام
من یک بار یه جایی خودندم که اگه کلمه کلیدی سایتت رو جستجو کنی و سایتت مثلا در صفحه دوم باشه . و تعداد کلیکها بر روی سایت شما در صفحه نتایج جستجوی گوگل زیاد بشه اون سایت سئو بالاتری میگیری و مثلا به صفحه اول میاد.
البته باید طوری رفتار کرد که کاربر از طرف گوگل شناسایی نشه وگرنه هرچی کلیک کنی همون یک کلیک محسوب میشه.
برای اینکه گوگل شناسایی نکنه میشه از private browsing فایرفاکس یا incongnito در کروم استفاده کرد.

Saber Mogaddas
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:06 صبح
سلام
الگوریتم گوگل توانای تشخیص ip رو داره و اگه از یه ip به صورت غیر عادی رو سایت کلیک شه اون ip تحت نظر گرفته میشه..
حتی الگوریتم جدید گوگل طوری طراحی شده که مدت زمان ماندگاری کاربران رو در سایت در نظر میگیره و نسبت به اون وب سایت رو رتبه بندی میکنه..
موفق باشی..

Beginner2013
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:30 صبح
سلام
حتی الگوریتم جدید گوگل طوری طراحی شده که مدت زمان ماندگاری کاربران رو در سایت در نظر میگیره و نسبت به اون وب سایت رو رتبه بندی میکنه..
به نظرم این شدنی نیست.

elham1611
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 12:26 عصر
مگه گوگل میتونه با کوکی تشخیص بده زمان صرف شده در یک سایت رو ؟
فکر کنم فقط سایتهایی که گوگل آنالیز استفاده میکنن رو میتونه اینجور پیگیرها رو روش داشته باشه

Saber Mogaddas
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 17:04 عصر
سلام
پیشنهاد میکنم مقاله ای که در مورد گوگل پاندا (http://www.pars-click.com/ArticleDetail.aspx?id=29) ترجمه کردم رو یه نگاهی بندازید..
موفق باشید..

moslem.hady
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 09:51 صبح
با سلام
من یک بار یه جایی خودندم که اگه کلمه کلیدی سایتت رو جستجو کنی و سایتت مثلا در صفحه دوم باشه . و تعداد کلیکها بر روی سایت شما در صفحه نتایج جستجوی گوگل زیاد بشه اون سایت سئو بالاتری میگیری و مثلا به صفحه اول میاد.
مطلبی که گفتین درسته. در واقع گوگل سایت های مفید رو بالاتر میاره. سایت هایی که نیاز کاربران رو جواب بده.
وبلاگ من هم به مدت به خاطر همین موضوع توی صفحه اول بود. یعنی هرچی جستجو میکردین که توی وبلاگم بود، رتبه اول تا سوم میومد. الان نمیدونم چطوریه چون خیلی وقته روش کارنکردم. اما آمار بازدیدشو که میبینم، همه از گوگل اومدن! :)
پس محتوا را خوب کنید، سایتتون میاد بالا!