View Full Version : سوال: بهترین ابزار برای گزارش گیری
hossein_va
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 11:29 صبح
با سلام.
از دوستانی که کار کردن لطفا بگن کدوم ابزار سرعت بیشتر و راحتی کار بهتری داره.ممنون
mehran_337
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 12:11 عصر
من هم به نوبه خودم با این سوال مواجه بودم . به هر حال نوع گزارش هم مهممه . علاقمند بودم از کریستال استفاده کنم چون مطمئن بودم که همه خواسته هامو برآورده می کنه.
ازاونجاییکه نتونستم تهیه اش کنم رو آوردم به report viewer خود ویژوال استودیو . دیدم چیز بدی نیست . همه امکاناتی هم که می خواهم تونستم باهاش کار کنم اونقدر هم ساده بود که نیاز به آموزش نداشت.
hossein_va
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 13:29 عصر
سرعتش چطوره؟من بیشتر برای وب می خوام
mehran_337
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 14:12 عصر
برای وب کار نکردم اما اینطوریکه توی سایتها خوندم کدهای متنوعی برای استفاده این ابزار در وب وجود داره نکته بعد اینکه در ابزارهای استاندارد خود vs هست این یعنی استاندارد طراحی شده . نتیجه اینکه اگر خوب بود توسط خود مایکروسافت توصیه نمی شد و در سایتهای معتبر کدهاش به این وفور نبود.
hossein_va
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 14:17 عصر
مرسی از پاسختون.یک نمونه برنامه یا آموزش ندارید؟
mehran_337
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 15:00 عصر
آموزش فارسی و بسیار عالی در این سایت وجود دارد
http://www.itnee.com/Article.aspx به مقالبه چاپ در #C توسط Microsoft Report رجوع کنید و آن را دانلود نمایید.
این لینک را نیز نگاه کنید :
http://www.codeproject.com/Articles/31862/Dynamic-Binding-Of-RDLC-To-ReportViewer
milad222
جمعه 24 شهریور 1391, 21:49 عصر
سلام.
من برای مواردی که الان توضیح میده، یه برنامه ساخت گزارش می خوام.
لطفا استادان محترم با هر کدوم کار کردید راهنماییم کنید، چون نمی خوام یکی رو یاد بگیرم بعد مجبور بشم برم سراغ یکی دیگه.
موارد مورد نیاز:
1- به صورت خودکار در هر بار اجرا (نمایش) گزارش ، خود گزارش به روز بشه، یعنی تغییرات بصورت خودکارتوی گزارش اعمال بشه.
2- من برای چاپ کارت عکس دار شاگرد ها، می خوام این کار رو انجام بدم.
3- می خوام لیست حضور و غیاب رو همراه با عکسی که توی پایگاه داده ذخیره شده نشون بده.
madrid-poorya
جمعه 24 شهریور 1391, 23:45 عصر
من 4-5 ساله با کریستال کار میکردم. جدیدا رفتم سراغ stimulreport چون هم سبک تره هم بهتره و انعطاف بیشتری داره. کریستال سنگینه و پدر ادم رو درمیاره
به نظرم stimulreport کارتو راه میندازه. آموزشش هاش هست یه سرچ بکنی تو نت پیدا میکنی
fakhravari
شنبه 25 شهریور 1391, 01:03 صبح
Stimulsoft Reports.Net 2011.3 بهترین است.
milad222
شنبه 25 شهریور 1391, 12:55 عصر
خودتون باهاش کار کردین ؟
آیا مواردی رو که من اون بالا نوشتم رو می تونه انجام بده ؟
fakhravari
شنبه 25 شهریور 1391, 15:22 عصر
تمام و کمال
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.