View Full Version : درخواست مشاوره جهت راه اندازی فروشگاه کامپیوتری
prince0fpersia
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 15:05 عصر
سلام
من چند وقته که تصمیم گرفتم یک فروشگاه - تعمیرگاه کامپیوتری باز کنم(در شهر تهران)
خودم لیسانس مهندسی سخت افزار دارم ( البته ترم آخرم)
اما تا به حال هیچ کار مرتبط با کامپیوتری انجام ندادم
خواستم بپرسم آیا این کار ، کار به صرفه ای هستش از لحاظ اقتصادی؟ چقدر هزینه اوله نیاز داره؟
تعمیر کامپیوتر و لپ تاپ به چه سوادی نیاز داره؟ دوره خاصی باید برم؟ یا فقط تک تک قطعات رو چک و تعویض میکنن ؟
برای مجوز و اینها چطور باید اقدام کنم؟ حتما باید مدرک لیسانسم رو بگیرم و بعد؟
یا برای تعمیر نیاز به گواهی یا مدرک خاصی هست؟
کجای تهران رو بیشتر توصیه میکنید؟ (منزل ما سمت سعادت آباد هست)
و خیلی سوالات دیگه که اگر دوستان راهنمایی کنن به نوبت میپرسم
با تشکر
prince0fpersia
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 21:57 عصر
دوستان یعنی هیچکس اطلاعاتی نداره در این زمینه؟
jafar2012
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 17:48 عصر
hi
جواب میدم شما هم یک سری به پست های من بزن بلد بودی جواب بده
اولا اگر میتونی دنبال فروشگاه کامپیوتر یا تعمیر نباش به نظر من ولی این ها رو یاد بگیر تجربه کن حتما به درد شما می خوره مشاوره ی منه نظر منه بازم خودت میدونی چون شما بدون اینکه لیسانس هم باشی می تونی یه فروشگاه باز کنی پس..
بهتره به فکر یه کار پر درامدتر باشی مثل کارهای شبکه یا.. یه تحقیق بزن ببین چی بیشتر خوبه
شما گفته بودی برای تعمیر کامی یا لپ تاپ نیاز به دوره هست لپ تاپ و کامپیوتر دوره تعمیراتی هم داره که می تونی بری ولی برای کامپیوتر نیاز یه دوره خاصی نیست. و برای راه اندازی یه مغازه شاید لیسانس شما رو قبول کنند و بتونی یه شرکت تاسیس کنی ولی می گن همراه با مدرک دانشگاهی نیاز به مدرک از فنی و حرفه ای هست بازهم یه زنگی به اداره ی کار بزن یا برو فیس تو فیس بپرس
درکل می گم خودت چی دوست داری ولی به نظر من درست رو بخون تمام که شد برو یه مغازه خدمات کامپیوتری دست کم یه شیش ماهی کار کن و در همین مدت که این چیزهایی که بهت گفتم بهشون می رسی وهم چیزهایی که به درد شما می خوره یاد می گیری 4تا ترف حساب رو گیرت می یاد خوش قیمت کلی از فن و فوت های فروش رو یاد می گیری ولی خیلی احتیاط کن تو پاچه کنی یاد نگیری که هر چی کردی بیهوده میشه دنبال این باش که چی دوست داری و هرچی به جز باز کردن یه مغازه معمولی باشه بدون که بهتر می چرخه و یه چیز دیگه هم بگم اگر دنبال کار دولتی نیستی باز هم درست رو بخون و ادامه بده قطعا ارشد و دکتری کامی به دردشما می خوره تو کارت دست کم می تونی استاد بشی حالا..
چون من2سال کارم فروشندگی و تعمیر بود ولی تو این مدت هر چی زمان سپری می شد بیشتر دوست داشتم برم ادامه تحصیل بدم واین شد که کار رو رحا کردم و رفتم دانشگاه ودوست دارم تا ارشد حتی دکتری بخونم و بزنم تو کار ازاد و هم زمان استادی تدریس تو اموزشگاه ها و.. دست کم این مدارک رو بگیرم م تونم یه شرکت بزرگتر بزنم و این عرزه رو تو خودم می بینم که بخواهم یه همچین کارهایی رو بکنم راستش رو بخای بیشتر از این ها هم درون خودم می بینم
اوه دستم خسته شد تا حالا یه همچین جواب طولانی نداده بودم بای
prince0fpersia
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 11:19 صبح
سلام
من الان تازه دیدم جواب شمارو ... مرسی
آره منم واقعیتش مغازه رو واسه خودم نمیخوام ، میخواستم راش بندازم و بعدش بدم دست داداش کوچیکم وایسه کار کنه و خودمم دنبال شرکتم و کلی از همین فکرای گنده که شما داری تو کلمه
آخرشم به این نتیجه رسیدیم(تو سایت دیگه) که موبایل بهتره
والا من خیلی کم اینجا سر میزنم و سواد درست حسابی هم ندارم ... اما اگر تاپیکی دیدم از شما حتما سعی میکنم حداقل یه عرض ارادتی بکنم
ممنون از پاسخ شما
jafar2012
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 15:20 عصر
ما چاکریم
اولا سواد ما کجا و شما کجا و بازهم به شما می گم ادامه ادامه حالا بعضی ها می گن استاد ها می گن خوب نیست یا ادامه تحصیل بدم چه به درد می خوره یا برای استخدام شدن لیسانس می خوان و....
ولی این جور که من فهمیدم شما می خای کار ازاد کنی و نمی خواهی استخدام بشی ولی ادامه تحصیل یه چیز دیگه است یه چیزی می گم پیش خودت تکرار کن
الان می تونی ادامه تحصیل بدی ولی مغازه بگیری بدی داداشی بازم هم فکر شما خیلی مشقول می شه و سن شما هم رفته رفته می ره بالا اگر می خای ادامه بدی الان بهترین موقع هست نه اینکه بعدا نتونی ولی خوب الان بهترین زمان هست حالا هر کی صلاح خود داند.
در مورد موبایل هم باز هم توصیه می کنم یه مودت بری یه جا شاگردی کنی یه چیزهایی دستت بیاد مثلا چهارتا طرف حساب یا ترفندهای فروش و... این کار رو به شما توصیه می کنم بکنی بای
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.