View Full Version : سوال: FastCode، شما دسترسی لازم به این صفحه را ندارید. دلیل این امر می تواند یکی از موارد زیر باشد:
FastCode
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 17:40 عصر
اکانت کاربری شما دسترسی لازم به این صفحه را ندارد. بر اساس دسترسی های تعریف شده در این سایت گروه کاربری شما امکان دسترسی به این بخش یا دسترسی لازم برای انجام عمل درخواست شده را ندارد.
اگر سعی دارید مطلبی پست کنید ممکن است به این دلیل این صفحه را می بینید که اکانت شما توسط غیرفعال است و یا هنوز منتظر فعال سازی است
واقعاً؟
10 characters
مهدی کرامتی
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 18:55 عصر
در کدام صفحه بوده و می خواستید چه کار کنید که این پیام را دریافت کردید؟
FastCode
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 23:01 عصر
اخبار
میخواستم Quote کنم
مهدی کرامتی
دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 21:39 عصر
در بخش اخبار امکان پاسخ دادن به تاپیک ها وجود ندارد.
IamOverlord
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 17:32 عصر
چرا این امکان برداشته شده؟! زیاد بد نبود!
سوداگر
چهارشنبه 20 اردیبهشت 1391, 19:12 عصر
چرا این امکان برداشته شده؟! زیاد بد نبود!
به قول خود DelphiAssistant عزیز:
سال گذشته به خاطر همین حاشیه ها سایت برنامه نویس به مدت نزدیک به 2 ماه فیلتر بود. هدف اصلی این سایت تبادل دانش است، نه حاشیه های آن چنانی.
در ضمن، اگر روند منتهی به حاشیه های فوق ادامه پیدا کنه ممکنه درج خبر در بخش فوق محدود به افراد خاصی بشه، و یا حتی اون بخش برای همیشه مسدود بشه. اگر افراد دوست دارند حاشیه نویسی کنند سایت enteghad.ir پذیرای آنها خواهد بود.
خبر نیازی به پاسخ ندارد
دلیل هم همانطور که قبلا گفته شد جلوگیری از پیدایش حاشیه در زمینه خبرها و تبعات حاصله از آنهاست.
به نظر من هم اینجوری بهتره. اما یه جوری نباشه که هی خبرها رو فرت و فرت از نارنجی کپی پیست کنیم. منم کپی پیست میکنم اما از هر 100 خبری که برام ایمیل میشه یکی رو میذارم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.