ورود

View Full Version : لطفا بررسی بکنید شرایط رو سپس اقدام به ایجاد هرچیزی بکنید

mmd2009
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 21:00 عصر
با سلام

دوستان عزیز. من دوست ندارم پست ها رو حذف یا ویرایش یا به کسی اخطار یا کارت قرمز بدم ولی خداییش بعضی وقت ها مجبورم که اینکارو بکنم.

دلیل عمده فعالیت نکردن با سابقه ها و با دانش های فروم سطح سوالات ی هست که پرسیده میشه. یعنی یک سوال ساده رو باید 100 بار بپرسید که به جواب برسید ؟؟ مگه هرکسی مادرزاد برنامه نویس میشه ؟ خب یک کتابی چیزی بخونید که اینقدر سوالات ساده نپرسید و سطح فروم و کلا بخش سی شارپ رو اینقدر پایین نیارید. دقیقا کار ما شده GC کردن. . ما یک پست رو حذف می کنیم هزار توهین وفحاشی میکنید ولی خودتون حاضر نیستنید حتی یک بار قوانین فروم رو بخونید. اینجا همه منتظر یک اشتباه مدیر هستند تا با مشت برن تو دهنش ولی اشتباهات مکرر خودشون رو اصلا نمی بینن.

لطفا یک نگاهی به بخش سی شارپ بکنید. همش شده سوالات دانشجویی و مبتدی. به خدا اینطوری فایده نداره. اینطور نه نمره درستونو میگیرید و نه کمکی به سطح دانش کشور میکنید.

هر 5 صفحه یک بار همه چیز تکرار شده. دقیقا این روند نزدیک به 1 سال هست که بدطور ازارر دهنده شده. لطفا در چنین موقعی خودتون هم همت و تلاش بکنید.

شمایی که تا کوچکترین چییزی بشه به مدیرا حمله میکنید خودتون چیکار کردید برای فروم ؟ چرا کسی مشکلی رو میبینه گزارش نمیکنه و فقط ایرادات مدیران رو میبینید. شما که اصلا همکاری نمکنید پس چطور انتظار دارید سطح سایت پیشرفت بکنه.

من این 3 کارو انجام میدم از امروز به صورت جدی :

از امروز شخصا هیچ عنوان اشتباهه رو اصلاح نمی کنم و فقط حذف می کنم پست هارو.

از امروز شخصا هیچ تاپیک تکراری رو به سادگی ازش رد نمیشم و پاکش می کنم

از امروز شخصا هیچ تاپیکی که در محل اشتباه زده بشه رو منتقل نمی کنم و حذف می کنم .

سوداگر
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 21:45 عصر
منم اون اولا که عضو سایت شده بودم، آقای Amir Oveisi رو مقصر میدونستم:خجالت:و شما رو فعال ترین کاربر، ولی بعدا فهمیدم که آقای اویسی واقعا حق داشت که اون همه پست رو حذف کنه

از امروز شخصا هیچ تاپیک تکراری رو به سادگی ازش رد نمیشم و پاکش می کنم

به نظرم اول باید سیستم جستجوی سایت، درست بشه. شما سایت CodeProject رو وقتی می بینید که تاپیکهای مرتبط با سوال رو براتون در سمت راست، لسیت می کنه. آدم دلش میخواد روش کلیک کنه ببینه چه خبره و چه حرفی برای گفتن داره. اما اینجا، این تاپیکهای تکراری که زده میشه و شما کاربران رو مقصر میدونید. خودتون اگه باشید به جای اونها، از سیستم جستجوی فعلی، چه طوری تاپیک مورد نظرتون رو پیدا می کنید؟ چه عبارتی را جستجو می کنید که به نتیجه برسید.:متفکر:
من از site: barnamenevis.org توی گوگل استفاده می کنم!

این تاپیک توسط mmd2009 حذف شده است
دلیل: تکراری؛ لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو نمایید.
موفق باشید

mmd2009
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 04:33 صبح
من نمیگم سیستم جستجوی سایت مشکلی نداره. از نظر من سایت کلا چند مشکل اساسی داره که باید حل بشه. ولی با همون سیستم جستجو هم میشه واقعا جواب اون سوالاتی که من حذف می کنم رو به دست اوورد. اکثر سوالایی که من با عنوان

این تاپیک توسط mmd2009 حذف شده است
دلیل: تکراری؛ لطفا قبل از ایجاد تاپیک جستجو نمایید.

حذف می کنم میشده با سیستم جستجوی فعلی بدستشون اوورد. این بد بودن سیستم جستجو رو موقع جذف تاپیک حتما مد نظر قرار میدم.

موفق باشید

Beginner2013
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 11:47 صبح
من نمیگم سیستم جستجوی سایت مشکلی نداره. از نظر من سایت کلا چند مشکل اساسی داره که باید حل بشه. ولی با همون سیستم جستجو هم میشه واقعا جواب اون سوالاتی که من حذف می کنم رو به دست اوورد. اکثر سوالایی که من با عنوان

حذف می کنم میشده با سیستم جستجوی فعلی بدستشون اوورد. این بد بودن سیستم جستجو رو موقع جذف تاپیک حتما مد نظر قرار میدم.

موفق باشید

با سلام.منم اگرچه سه چیزی که بلد کردید موافقم،اما به یه چیزی انتقاد دارم و اون اینکه احساس می کنم در این انجمن گه گاهی خیلی شل گرفته میشه و گه گاهی خیلی سخت.در واقع گاهی اوقات حذف به صورت احساسی انجام میشه.مثلا حتی من نمی خوام از مدیرای انجمن شکایت کنم،حتی گاهی مدیران کل هم رفتار احساسی انجام میدن، چند روز پیش من به صورت تصادفی دیدم که پست یک کاربر اگرچه هیچ تناقضی با قوانین انجمن نداشت اما توسط اقای موسوی حذف شد،احتمالا به این دلیل که این کاربر به هردلیلی از فعالیت در این انجمن محروم شده بود.اینکه فردی یه پست بد زده دلیل نمیشه پست خوبشم پاک بشه.به عنوان مثالی دیگه آقای کشاورز که خیلی ایشون رو دوست دارم و ایشون رو الگوی خودم میدونم،در رفتار عجیب یک پست من رو با عنوان "مبتدی:راهنمایی کنید" در انجمن ساخت بازی حذف کردن(با وجود 7- 8 پاسخ)،خوب سوالی که مطرح میشه چرا همون اول تاپیک رو حذف نمیکنن که من یه تاپیک دیگه ایجاد کنم و بعد از اینکه بحث می خواد گرم بشه این اتفاق میفته و سوال دوم اینکه در انجمنی که هیچ زیر بخشی نداره من به عنوان کسی که تا قبل از ایجا آن تاپیک به هیچ یک از ابزارهای ساخت بازی آشنا نبودم،چه عنوانی رو باید برای تاپیکم انتخاب میکردم،مثلا می نوشتم "ساخت بازی به کمک opengl" ،وقتی من نمیدونم opengl چیه چطوری می تونم در موردش سوال بپرسم.البته میشه اینکه چرا تاپیکم حذف شد رو توجیه کرد،اما از آنجایی که چنین تاپیک هایی رو دیده بودم که پاک نشده بودن من تصورم این بود که عناون مناسبی انتخاب کرده ام.دقت کنید که من کلمه "مبتدی" در عنوان من نوع تاپیک رو مشخص نمیکنه،بلکه میگه من در ابتدای راهم.شاید هم آقای کشاورز عجله ای نگاه کردن و فکر کردن که کلمه مبتدی رو من از ComboBox انتخاب کردم و عنوان پست من این بوده "راهنمایی کنید".
اما اگر این یک اشتباه نبوده باشد،باید بگویم نسبت به این تاپیک من سخت گیری شده در حالی که در این مدت کوتاه بارها و بارها شاهد این بودم که تاپیک های مربوط به طراحی وب در بخش توسعه وب،تاپیک های توسعه وب در بخش طراحی وب،و تاپیک های طراحی وب در بخش PHP یا ASP یا حتی مهندسی مطرح شده آنهم با عناوینی که...

به هرحال ببخشید سرتونو درآوردم.فقط خلاصه حرفم اینکه نباید احساسی با موارد برخورد کنیم،به نظر من همانطور که کابران انجمن ملزم به رعایت قوانینی هستند،باید مدیران انجمن هم منشوری برای خود داشته باشند.پیشنهاد دیگمم اینکه انجمن هایی که مدیر فعال ندارن،مدیراشون عوض بشه تا کنترل انجمن ها راحت تر باشه.

با تشکر

returnx
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 21:34 عصر
این تاپیک رو ببنید :
http://barnamenevis.org/showthread.php?338154-یک-کد-خیلی-ساده
این محتویات سوال تاپیک بالاست :

سلام
این کد رو میخام:
اگر تکست1 مثل تکست2 نبود سپس تکست3 پاک شود
یعنی کد مخالف این کد If Text1 = Text2 Then Text3 = ""

من واقعا نمیدونم برای این سوال به این سادگی چه نیاز به تاپیک ایجاد کردن داشت!؟
اصلا ، اگه این کاربر تو موتور جستجو ها یک Search سی ثانیه ای انجام میداد خیلی ، خیلی ، خیلی سریعتر به جواب میرسید تا اینکه تاپیک ایجاد کنه...
و بسیار تعجب می کنم از کاربرانی که به این سوالات جواب میدن و باعث میشن چنین سوالاتی دوباره تکرار بشه!!
حالا تالار C# که دیگه یک وضیعتی داره واسه خودش ، انقدر تاپیک های بی محتوا ایجاد میشه که خیلی سریع تاپیک های جالب به صفحات بعد میره و از دید خارج میشه...
به شخصه جدیدا تعداد تاپیک هایی که گزارش "مخالفت" می کنم خیلی بیشتر از پاسخ دادن به تاپیک ها شده...

en-keramat
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 14:52 عصر
با سلام

دلیل عمده فعالیت نکردن با سابقه ها و با دانش های فروم سطح سوالات ی هست که پرسیده میشه. یعنی یک سوال ساده رو باید 100 بار بپرسید که به جواب برسید ؟؟ مگه هرکسی مادرزاد برنامه نویس میشه ؟ خب یک کتابی چیزی بخونید که اینقدر سوالات ساده نپرسید و سطح فروم و کلا بخش سی شارپ رو اینقدر پایین نیارید. دقیقا کار ما شده GC کردن. . ما یک پست رو حذف می کنیم هزار توهین وفحاشی میکنید ولی خودتون حاضر نیستنید حتی یک بار قوانین فروم رو بخونید. اینجا همه منتظر یک اشتباه مدیر هستند تا با مشت برن تو دهنش ولی اشتباهات مکرر خودشون رو اصلا نمی بینن.

لطفا یک نگاهی به بخش سی شارپ بکنید. همش شده سوالات دانشجویی و مبتدی. به خدا اینطوری فایده نداره. اینطور نه نمره درستونو میگیرید و نه کمکی به سطح دانش کشور میکنید.

هر 5 صفحه یک بار همه چیز تکرار شده. دقیقا این روند نزدیک به 1 سال هست که بدطور ازارر دهنده شده. لطفا در چنین موقعی خودتون هم همت و تلاش بکنید.

[/B]

با نظر شما کاملا موافقم ، سطح سوال های که پرسیده میشه ، خیلی پاینه و بیشتر در حد اینه که اون درس و پاس کنند ، همین
تو تالار VB.net که نگاه میکنی اکثر سوالات مربوط به پایگاه داده پرسیده میشه ، در صورتی که برنامه نویسی فقط به پایگاه داده ختم نمیشه و میشه تو زمینه های مختلف بحث کرد.
در کل از زحمات مدیران تشکر می کنم و باز انتظار فعالیت بیشتری ازشون هست ،در حال حاضر کاربرانی هستند که خیلی بیشتر از مدیران به این سایت توجه دارن

mehdi.mousavi
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 15:51 عصر
حتی گاهی مدیران کل هم رفتار احساسی انجام میدن، چند روز پیش من به صورت تصادفی دیدم که پست یک کاربر اگرچه هیچ تناقضی با قوانین انجمن نداشت اما توسط اقای موسوی حذف شد،احتمالا به این دلیل که این کاربر به هردلیلی از فعالیت در این انجمن محروم شده بود.

سلام.
آخرین باری که من در این انجمن احساسی صحبت کردم، در مورد VB بود که متاسفانه دیدم بسیاری از اعضای انجمن به اون پست من استناد کرده اند و ... در بقیه موارد، هرگز پستی یا تاپیکی رو از روی احساس حذف نکرده ام (یا در مورد مطلبی، از روی احساس ابراز نظر نکرده ام). تاپیک هایی که ظرف چند وقت اخیر توسط من حذف شده اند، عبارتند از:

پروژه طراحی الگوریتم (که در اون، کاربر مورد نظر از دیگران خواسته بود که عنوان پروژه ای رو که ایشون باید تحویل بدن رو تعیین کنن!)
تغییر رنگ نام (که در اون، کاربر مورد نظر خواسته بود نام کاربریش به صورتی یا دیگر رنگ ها تغییر کنه!)
ارتباط و تبادل چیست؟ (که در اون کاربر، چند سوال ابتدایی مطرح کرده بود که باید پاسخش رو در دهخدا جستجو کرد!)
تغییرات در فایل app.config ذخیره نمیشود (که سوال مربوطه به بیش از یک انجمن ارسال شده بود!)
برنامه رمز نگاری (که در اون، کابر پرسیده بود کسی تو این جمع هستش که با برنامه های رمز نگاری کار کرده باشه؟!)
random algorithm (که در بخش تازه های فناوری، فردی دنبال معنای الگوریتم های تصادفی بود!)
خدایی اگه میشه زود بهم جواب بدید (که عنوانش نادرست انتخاب شده بود)
لطفا سایتی برای دانلود کتاب عین ا... جعفر نژاد معرفی کنید (که خوب، بر اساس قوانین سایت فعالیت Warez محسوب میشه!)
افتتاح سایت ... (که تبلیغات غیر مجاز محسوب میشد)
....

همونطوریکه می بینید، هیچکدوم رو از روی احساس حذف نکرده ام که اگر قرار بود اینکارو کنم، الان درصد بالایی از تاپیک ها رو باید حذف می کردم. در مورد کاربر محروم شده هم، بیش از یک ساعت وقت گذاشتم تا خزعبلاتی که ایشون ارسال کرده بود رو بین 50-60 تا پستی که داشت پیدا کنم و دونه به دونه اونها رو حذف کنم تا حتی اگر یک پست با بار فنی لازم در انجمن داشته باشن، به اشتباه حذف نشه و جالبه بدونید، فقط 27 تا پست از ایشون باقی موند (حتی برخی از اونها رو باید حذف کنم، اما چون ترتیب سوال و جواب ها در تاپیک بهم میخورد، از این کار منصرف شدم!)

محتوای برخی از پست های حذف شده ایشون رو (بدون دخل و تصرف) اینجا میارم:

چه راهی؟
آفرین، از جوابایی که میدی خوشم میاد
برو به انجمن Silverlight، همین بغله
روش دیگه ای هم هست
دستت طلا
نه نمیشه
ای ولا
باشه

در هر حال، اگر فکر می کنید پستی از پست های ایشون فنی بوده و بنده به اشتباه اونو حذف کرده ام، لطفا انجمن مربوطه رو در پیام خصوصی بهم اعلام کنید تا پست مربوطه رو بررسی و در صورت صحت مطلب، اونو برگردونم.

موفق باشید.