View Full Version : ساخت دکمه از عکس
shahab5191
دوشنبه 04 اردیبهشت 1391, 23:51 عصر
سلام
من یک دکمه از روی یه تصویر پیکسلی میسازم و کامل میکنم
ولی موقع اجرا وقتی موس روش میره هر جای کادر باشه دکمه تغیر رنگشو میده
یعنی حتی جاهایی از دکمه که ترنسپرنت هستن هم وقتی موس باشه رویداد mouseisover اجرا میشه
من میخوام فقط وقتی تو بخشی که تصویر رنگ داره میره این اتفاق بیفته
کسی میدونه چطوری اینکارو کنم؟
afsaneh.asp
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 11:13 صبح
Button رو چطوری ساختید؟ با استفاده از Layout Container ها قسمتی که عکس رو گذاشتید , از بقیه قسمت هایی که فرمودید , جدا کنید و در trigger مربوط به MoseOver فقط پراپرتی قسمتی که عکس هست رو تغییر بدید.
shahab5191
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 19:30 عصر
من فرض کنید یه دکمه با شکل دایره ساختم
ولی این دایره رو تو خود expression blend نساختم. یه دایره رو با فتوشاپ کشیدم با فرمت png ذخیره کردم حالا تبدیل به یه تصویر پیکسلی شده
اگه من این رو به عنوان تصویر دکمه استفاده کنم وقتی موس وارد کادر مربعی دکمه میشه دکمه برجسته میشه
در صورتی که من میخوام فقط وقتی وارد دایره میشه برجسته بشه
چطوری اینکارو باید بکنم؟
B.I.O.H.A.Z.A.R.D
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 21:28 عصر
اگر دکمه ای که طراحی کردید کاملا ترنسپرنت باشه، این مشکل بوجود نمیاد، احتمالا دایره ای که ساختید در یک مربع قرار داره. اگر اینطور نیست، فایل فتوشاپ رو قرار بدید تا دکمه رو براتون بذارم
lordvandad
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 10:40 صبح
سلام دوست عزیز... تا جایی که من توی برنامه هام استفاده کردم باید بگم که اگه شما به جای MouseOver از MouseEnter استفاده بکنی احتمالا مشکلت حل میشه... چون اگه توی توضیح MouseEnter زیر همون منوی Properties بخونی می بینی که نوشته MouseEnter وقتی کار می کنه اشاره گر وارد قسمت مرئی شئ ما بشه ولی MouseOver به طور کل حساب میشه...
:چشمک:
مهدی فرزاد
سه شنبه 26 اردیبهشت 1391, 11:04 صبح
سلام
این کار اشتباه هست
شما از ابزار Shape فتو شاپ استفاده کنید و دکمه رو با حالت Shape بکشید و PSD ذخیره کنید ( دقت کنید بجز لایه های وکتور لابه ای دیگه نداشته باشید) و Import کنید تا به صورت وکتور باشه نه پیکسل
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.