ورود

View Full Version : سوال: درج و مشاهده تصویر و متن در کنار هم در بانک اطلاعاتی

Slytherin
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 18:26 عصر
سلام. من یک پروژه گرفتم و میخوام اون رو با VB6 انجام بدم. در این پروژه لازمه که در قسمت هایی از یک متن یک تصویر (تصویر متغییر نیست و از میان حدود 100 تا تصویر باید یکی انتخاب شود.) وجود داشته باشد. حالا می خوام نظر شما رو بدونم که شما چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
راه حل پیشنهادی خودم:
در موقع گرفتن اطلاعات از کاربر به جای تصویر کد مربوط به آن تصویر گرفته شود و سپس کل متن به کد HTML تبدیل شود و در بانک اطلاعاتی ذخیره شود و برای نمایش نیز از کامپونت اینترنت اکسپلورر استفاده شود و کل محتوایات به صورت صفحه رندر شده HTML نمایش داده شود و فقط در جاهایی که کد وجود داشته، به جای آن کد تصویر متناظر با آن نمایش داده شود.
حالا نظر شما چیه؟ از همین روش استفاده کنم و یا راه حل دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
باتشکر از شما :)

Slytherin
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 20:51 عصر
دوستان میشه راهنمایی کنید؟ من باید کار رو شروع کنم... لطفا اگر راه دیگری به نظرتون میرسه بگید چون کم کم دارم وارد فاز کد نویسی پروژه میشم...

Slytherin
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 12:42 عصر
واقعا از توجه و لطف شما عزیزان شگفت زده شده ام :|

M.T.P
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 12:59 عصر
سلام
به نظر من چون vb6 از تصاویر png و ico های 32 بیتی پشتیبانی نمیکنه و در قالب بندی متون باید از RichTextBox استفاده شه
به همین خاطر چون اصولا مرورگرها به همین منظور طراحی شده اند و تقریبا در همه رایانه ها وجود دارند و علاوه بر موارد بالا قادر به اعمال
انواع افکت ها روی متون و تصاویر و ... هستند ، بهترین روش و ساده ترین راه همین روشی هست که خودتون در نظر گرفتید.