View Full Version : سئوال:برنامه convert فایل های PDF فارسی
JaVa
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 18:28 عصر
با سلام خدمت شما....
دوستان میشه یه برنامه Convert فایل های PDF ،، که زبان فارسی رو کامل پشتیبانی کنه معرفی کنید. ؟
با تشکر.* از شما
en-keramat
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 19:34 عصر
من برای تبدیل PDF های فارسی ازبرنامه های OCR فارسی مثل (vajeh shenas یا readiris ) استفاده می کردم که در تبدیل متون که هم انگلسی و فارسی داره نتیجه خوبی نمی ده
اما اگه سیستم عامل لینوکس (Ubuntu ) داشته باشید ، می تونیددر pdf هاتون با کپی متون بدون تبدیل مستقیما به open office کپی کنید.
JaVa
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 19:40 عصر
من برای تبدیل PDF های فارسی ازبرنامه های OCR فارسی مثل (vajeh shenas یا readiris ) استفاده می کردم که در تبدیل متون که هم انگلسی و فارسی داره نتیجه خوبی نمی ده
اما اگه سیستم عامل لینوکس (Ubuntu ) داشته باشید ، می تونیددر pdf هاتون با کپی متون بدون تبدیل مستقیما به open office کپی کنید.
راه حل دیگه به ذهنتون خطور نمی کنه آخه من هم متنم فارسی توشه هم انگلیسی . Ubuntu اماده نیست.؟
اگه میشه کمک کنید. خیلی فوری
en-keramat
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 20:03 عصر
راه حل دیگه به ذهنتون خطور نمی کنه آخه من هم متنم فارسی توشه هم انگلیسی . Ubuntu اماده نیست.؟
اگه میشه کمک کنید. خیلی فوری
اگه PDF بصورت تایپی باشه تو برنامه های Ocr نتیجه خوبی می گیری ، برنامه تبدیل PDF به word زیادی هستش مثل نرم افزار PdfGrabber و .. ولی به نظر من ocr های که گفتم خیلی بهتر جواب میدن :چشمک:
به این سایت هم سر بزن یه برنامه برای این کار معرفی کرد. :لبخندساده:
http://www.girdac.com/Products/PDF-Converters/PDF-to-Word-Converter-Pro/Languages/Language.aspx?language=Farsi
JaVa
سه شنبه 05 اردیبهشت 1391, 20:13 عصر
دوست عزیز با تشکر
حیف که این دکمه تشکر رو من نمی بینم
رفته کجا
ولی دمت گرم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.