View Full Version : تکرار یک فیلد بدون تکرار مقدار
mary_myr
دوشنبه 14 آذر 1384, 15:30 عصر
چطور میتونم در یک گزارش که 1 یا 2 فیلد داره به جای اینکه ادامه فیلد در صفحه های بعدی چاپ شود در همان صفحه چاپ شود.
PalizeSoftware
دوشنبه 14 آذر 1384, 18:59 عصر
بیشتر توضیح بده من که نفهمیدم دقیقا چی میخوای
mary_myr
سه شنبه 15 آذر 1384, 11:16 صبح
یک گزارش دارم با 1 فیلد که مثلا شامل 100 رکورد است 50 رکورد را در صفحه اول چاپ می کنه بقیه رو صفحه بعد . من می خوام که 50 تای دوم را به جای اینکه در صفحه دوم چاپ کنه در یک ستونه دیگه در همان صفحه اول چاپ کنه .ممنون می شم کمکم کنید
PalizeSoftware
سه شنبه 15 آذر 1384, 11:33 صبح
به دفعات زیاد این سوال پاسخ داده شده است.
اما چون تازه وارد هستی و ضمن تبریک از عضویت همینجا پاسخ میدم ولی همیشه قبل از طرح سوال جستجو کن، جستجو!
از منوی Format گزینه Section رو انتخاب کن و در بخش Details برو.
از گزینههای سمت راست، گزینه Format with Multiple Columns رو تیک بزن.
بالای همین گزینهها تب جدیدی بنام Layout ظاهر میشه که در اونجا میتونی پهنای ستون رو مشخص کنی (چون میخوای ادامه در ستون بعدی چاپ بشه).
در پایین هم شیوه نمایش مشخص شده (Printing direction)
موفق باشی
mary_myr
سه شنبه 15 آذر 1384, 14:17 عصر
واقعا از لطفتون ممنونم .
HAIdle
سه شنبه 25 مهر 1385, 21:51 عصر
به دفعات زیاد این سوال پاسخ داده شده است.
اما چون تازه وارد هستی و ضمن تبریک از عضویت همینجا پاسخ میدم ولی همیشه قبل از طرح سوال جستجو کن، جستجو!
از منوی Format گزینه Section رو انتخاب کن و در بخش Details برو.
از گزینههای سمت راست، گزینه Format with Multiple Columns رو تیک بزن.
بالای همین گزینهها تب جدیدی بنام Layout ظاهر میشه که در اونجا میتونی پهنای ستون رو مشخص کنی (چون میخوای ادامه در ستون بعدی چاپ بشه).
در پایین هم شیوه نمایش مشخص شده (Printing direction)
موفق باشی
سلام
من با کریستال ریپورت و c#2005 کد می نویسم ولی در منوی format فقط font و justify دارم چه کنم؟
HAIdle
چهارشنبه 26 مهر 1385, 15:20 عصر
سلام
من این را پیدا کردم همه کارها را انجام می دم width اون را هم روی 4 ست می کنم تا تصفه برگه A4 بشه ولی باز بعد پرینت صفحه صفحه پرینت میشه لطفا راهنماییم کنید که امشب سخت به این نیازمندم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.