PDA

View Full Version : کمک در نمایش صحیح صفحات html در نسخه های متفاوت اینترنت اکسپلور

mahdy.asia
چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391, 16:02 عصر
من یکسری فایل های HTML طراحی کردم که در بعضی از نسخه های اینترنت اکسپلور پنل و منو و آیکن های جستجو که می بایست راست چین باشه به هم می ریزه و splitter هم در آن کار نمی کنه فایل ها رو جهت بررسی شما دوستان ارسال می کنم

پیشاپیش از کمک شما دوستان متشکرم

Saber Mogaddas
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 09:41 صبح
سلام
چرا واسه هر قسمت از iframe استفاده کردید؟ سعی کنید همه عناصر رو بدون استفاده از IFRAME تو یه صفحه ایجاد کنید..براتون راحت خواهد بو چون دیگه لازم نیست برای هر صفحه یک استایل جداگانه یا script جدا پیوست بدید..از نظر استاندارد w3c تگ iframe منسوخ شده..سعی کنید ایتم های محتوا رو در داخل دیو های wraper قرار بدید تا قابل کنترل باشن..از table هم استفاده نکنید..بهترین راه برای crossbrowser کرن وب سایت اینه که از همون اول استانداردهای طراحی رو درنظر بگیرد تا در مرحله آخر با این مشکل ها برخورد نکنید..
موفق باشی..

mahdy.asia
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 07:37 صبح
چرا واسه هر قسمت از iframe استفاده کردید من می خواهم امکانات جسجو،ایندکس،لیست صفحات همیشه در صفحه اصلی وجود داشته باشد توضیج دهید از چه امکانی استفاده کنم
اول اینکه از راهنمایی شما متشکرم حتما درآینده از این راهنمایی استفاده خواهم کرد اما این کدها را من با نرم افزار تولید کردم و خیلی مسلط به کدنویسی نیستم و در حال حاضر چون عجله دارم ترجیع می دم مشکلاتم رفع بشه تا اینکه کلا مدل کدنویسی رو تغییر بدم بلاخره با همین کدهای منسوخ شده خیلی از صفحات وب درست بالا میان
شما که به این نوع کد نویسی مسلط هستید یه نگاه بندازید ببینید splitter اون در بروزرهایی که پنل راست می باشد کار نمی کنه اما در بروزهایی که پنل آن سمت چپ است کار می کنه