PDA

View Full Version : مبتدی: ShellExecute

amin2dpr
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 23:28 عصر
سلام به همگي

من ميخام اين پرامتر

-s smtp.gmail.com -port 587 -u mail@aoll.com -protocol ssl -p 123456 -f send@aol.com -t you@yahoo.com -subject "test" -body "$"

توسط دستور ShellExecute به يک برنامه ارسال کنم ولي قبلش اين پلاگين يک متغيير دريافت کنه که به جاي $ در کد بشينه و بعد پرامتر به برنامه فرستاده شه

2. برنامه به صورت مخفي اجرا شه و بعد از اتمام کار (خروج برنامه) پلاگين يک متغيير به برنامه ارسال شه.

دوستان و اساتيد عزيز کارم خيلي فوريه اگه ممکنه يه مثال برام بذارن

سعید صابری
پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 23:55 عصر
نگفتی کجاش مشکل داری؟

باید از پروتکل MAILTO استفاده کنی
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/Aa767737.aspx

amin2dpr
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 11:36 صبح
دوست عزيز MAILTO که ساده ترين شکل و غير مستقيم هستش

من ميخام اين متغييرو با کد زير به برنامه مبفرستم. ولي نميدونم چطور بايد تغييرش بدم

Function ShellExecute (hWnd: HWND; Operation, FileName, Parameters, Directory: PChar; ShowCmd: Integer): HINST; stdcall;

سعید صابری
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 12:18 عصر
این تابع که خود به خود بعیده بتونه به سرور ایمیل چیزی بفرسته! فکر کنم یا باید از Outlook استفاده کنی و پارامترهات به اون بفرستی
یا از همین mailto . یا خود زحمت بکشی کل کد بنویسی(البته زحمت نمیخواد کد آماده اش هست فقط می خواد جستجو کنی)

amin2dpr
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 22:35 عصر
این تابع که خود به خود بعیده بتونه به سرور ایمیل چیزی بفرسته! فکر کنم یا باید از Outlook استفاده کنی و پارامترهات به اون بفرستی
یا از همین mailto . یا خود زحمت بکشی کل کد بنویسی(البته زحمت نمیخواد کد آماده اش هست فقط می خواد جستجو کنی)

دوست عزيز برنامه شو دارم، با پرامتري که بهش ميدي ايميلو ارسال ميکنه. (تست کردم)

ميخام اين پرامتر

-s smtp.gmail.com -port 587 -u mail@aoll.com -protocol ssl -p 123456 -f send@aol.com -t you@yahoo.com -subject "test" -body "$"

با استفاده از دستور ShellExecute به برنامه ارسال بشه

مابقي توضيحاتشم در کامنت اولي دادم.

حالا ميتونيد کمک کنيد؟