PDA

View Full Version : ذخیره آی پی و جلوگیری از ورود آن

roomusic
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 01:43 صبح
با سلام.
من یه فرم دارم که میخوام کاری کنم وقتی که یکی با سیستمش وارد صفحه ای شد که این فرم رو گذاشتم ، بعد از 10 بار پر کردن این فرم و زدن باتن ارسال بعد از یازدهمین بار نتونه وارد صفحه بشه.
حالا با خوندن آی پی طرفه یا ... نمیدونم ولی هر چی هست بهش احتیاج دارم.

ممنون میشم جوابم رو بدین.
فقط یکم هم در موردش توضیح بدین.

مثلا مثل سایت زیر که وقتی توش عضو میشی میتونی واسه خودت فرم درست کنی و تو تنظیماتش هم بگی که هر کاربری که در صفحه ی فرم شما آمد ، تا چند بار میتونه فرم رو تکمیل کنه و بعد از اون دیگه اجازه تکمیل فرم رو نداشته باشه: www.wufoo.com (http://www.wufoo.com)

(تو قسمت Turn Form Off After)

plague
شنبه 09 اردیبهشت 1391, 16:38 عصر
یه کوکی شمارنده درست میکنی مثلا با مقدار 0
هر بار که فرم میسازه چک میکنی مقدارش رو اگه کمتر از یازده بود بهش یدونه اضافه میکنی
تا انقدر بسازه تا برسه به یازده وقتی به یازده رسید خواست دوباره فرم بسازه مقدار کوکی رو چک میکنی اگه دیدی یازده شده نمیزاری بسازه و اررور میدی بهش

roomusic
یک شنبه 10 اردیبهشت 1391, 19:51 عصر
Plague دستت درد نکنه.
ولی اگه این کار رو بکنم ، اگه کسی از صفحه سایت خارج بشه و دوباره بیاد میتونه از نو 10 بار فرم رو پر کنه.
من یه راهی میخوام که تو یه روز همون کاربر فقط 10 بار بتونه اون فرم رو تکمیل کنه.

plague
دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 05:59 صبح
کوکی با خارج شدن از صفحه از بین نمیره !
با بستن مرورگر هم از بین نمیره

البته خب کوکی رو میشه از بین برد
اگه میخای 100 درصد کار کنه راهش اینه که ثبت نام کنی یوزر رو و اونوقت برای یوزر های ثبت نام کرده با کمک دیتابیس محدودیت بزاری وگرنه تقریبا هیچ راهی نداری که 100 درصد جلوشون رو بگیری