PDA

View Full Version : راهکار برای بکارگیری کدهای htmlوcss

mohammad-amjadi
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 10:37 صبح
سلام دوستان
بکمک وپیشنهاد شما احتیاج دارم من بصورت نسبی کدهای htmlوcss رو میشناسم.و این که چه کاری رو انجام میدهند این آشنایی رو در سایت w3schools.comپیدا کردم اما برای بالا بردن تجربه و بکارگیری به موقع و صحیح کدها نیاز به تمرین فراوان دارم حالا شما عزیزان چه پیشنهادی رو برای من دارید که در این مقطع بار علمی خودم رو بیشتر کنم . منتظر پاسخ شما هستم .. ارادتمند

khanlo.javid
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 10:49 صبح
دوست عزیز همونطور که خودت اشاره کردی"تمرین"خیلی خوبه ولی اگه آشنایی با کد ها رو نداشته باشی به صورت مبتدی تمرین میکنی و پیشرفت نمیکنی . من بهت پیشنهاد میکنم اول با تمامی زبان های تحت وب آشنا شو بعد تمرین کن اینجوری راحت تر میتونی کد ها رو درک کنی.
و اگه مکانی هم میخوای که بتونی پیشرفت کنی به بهترین مکان اومدی و بهت پیشنهاد میکنم توی این سایت فعالیت کنی.

موفق باشی دوست عزیز.

e_a_23
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 11:40 صبح
مطالعه کدهای سایت ها میتونه مفید باشه.فایل های CSS سایت ها و کدهای HTML اونها کمک زیادی میکنه که کاربرد خیلی از چیزهایی رو که یاد گرفتید عملا ببینید.

mohammad-amjadi
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 13:51 عصر
با تشکر از هر دوی شما
دوستی قبلا گفته بود برنامه های کاربردی برای کسب مهارت میتونه مفید باشه مثل دریم ویور یا فرانت پیج ایا شما با این نظر موافق هستید که برنامه ها هم تاثیر مثبت در یادگیری دارند یا مثل کنسرو لوبیا!فقط یه غذای آمادست که در اوایل کار من رو تنبل و فاقد سواد کافی برای درک کدها میکنه ......................................نظر بدین لطفا

e_a_23
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 14:49 عصر
با تشکر از هر دوی شما
دوستی قبلا گفته بود برنامه های کاربردی برای کسب مهارت میتونه مفید باشه مثل دریم ویور یا فرانت پیج ایا شما با این نظر موافق هستید که برنامه ها هم تاثیر مثبت در یادگیری دارند یا مثل کنسرو لوبیا!فقط یه غذای آمادست که در اوایل کار من رو تنبل و فاقد سواد کافی برای درک کدها میکنه ......................................نظر بدین لطفا

من با کنسرو موافقم :) بهتره با visual studio کار کنید.

cyrusthegreat
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 18:14 عصر
با تشکر از هر دوی شما

دوست عزیز

برای حرفه ای شدن، بهتره از هیچکدوم از اینها مخصوصا Visual Studio استفاده نکنی. یه ویرایشگر متن ساده با قابلیت Syntax Highlighting کفایت میکنه. بهترینشونم Notepad++ هستش.

mohammad-amjadi
جمعه 08 اردیبهشت 1391, 20:16 عصر
cyrusthegreat شما چرا این کار رو توصیه نمیکنید میشه لطفا دلیلش رو هم بگید
حالا برای تمرین و درک بهتر کدها چه پیشنهادی دارید تغییر قالب یک بلاگ رو پیشنهاد میکنید