ورود

View Full Version : مشکل اساسی در ذخیره کردن Unicode

hadi2345
سه شنبه 15 آذر 1384, 08:06 صبح
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز .
مشکل من اینه که با استفاده از UniEditBox که یک OCX هست ، یک رشته رو از فونت ویندوز به کدپیج ایران سیستم تغییر میدم و درست هم تبدیل میشه ... . ولی وقتی میخوام که توی DataBase که Access هست ذخیره کنم ، بعضی از حروف ها درست ذخیره نمیشن و به علامت سوال تبدیل میشه . مشکل از Access نیست چون وقتی در Runtime محتویات UniEditBox رو کپی کرده و توی یکی از Columnهای دیتاگرید Paste میکنم ، عمل Update انجام میشه و اتفاقا بصورت صحیح هم میفته . ولی وقتی من تو کد مینویسم که UniEditBox1.Text ، متاسفانه محتویات اون رو درست برنمیگردونه و مشکل اصلی منم همینه . تو یک رشته هم ریختم درست نشد و نمیدونم باید چیکار کنم . آیا راهی هست که بتونیم یک String تعریف کنیم و محتویات UniEditBox رو بصورت صحیح داخلش بریزیم ؟
متاسفانه مشکل من خیلی اساسیه و فورا باید راهی پیدا کنم .
قبلا از همه تشکر میکنم .
موفق باشید .

PalizeSoftware
سه شنبه 15 آذر 1384, 10:52 صبح
هادی جان این اکتیوایکس رو اگه امکانش هست اینجا بذار تا ببینم کارش چطوریه.
البته روتین تبدیل رو خودم دارم، باهاش کار می‌کنم ببینم مشکل حل میشه.

hadi2345
سه شنبه 15 آذر 1384, 17:17 عصر
با سلام مجدد .
امروز خیلی سعی کردم باهات تماس بگیرم ولی نشد .
این اکتیوکس تو لینک زیر گذاشته شده ، امیدوارم که بتونی کمک کنی. چون واقعا حیاتیه .......
ممنون..
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=33809
موفق باشید .

بابک زواری
سه شنبه 15 آذر 1384, 20:43 عصر
دقیقا همین مشکل رو من هم داشتم ؛ کلی کلنجار رفتم تا تونستم حل کنم
1- از اون اکتیواکس استفاده نکن چون کلی مشکل و باگ داره منم اول میخواستم در اختیار دوستان بذارم وقتی دیدم مشکل داره این کارو نکردم.
2- مستقیم توی اکسس نریز
3- از VB6 استفاده نکن
بطور معمولی تبدیل رو انجام بده و اول داخل یک فایل Text بریز و بعد اونو منتقل کن به یک فایل اکسس حتما و حتما هم از VB.NET استفاده کن.
من اینطوری تونستم مشکل رو حل کنم ؛ البته راه حل دقیق یادم نیست و ممکنه که با دات نت مستقیم هم به داحل اکسس بریزی مشکلت حل بشه اما با VB6 مشکل خواهی داشت و اون اکتیواکس کذایی هم کمکت نمیکنه اما VB.NET با توجه به اینکه یونیکد رو پشتیبانی میکنه خودش این مسئله رو هندل میکنه .

hadi2345
پنج شنبه 17 آذر 1384, 11:58 صبح
با سلام مجدد .
جناب زواری و تقدسی ، ممنون از جوابهای شما . البته برنامه ما در دات نت هست و از vb فقط برای تبدیل استفاده میکنم ف اگه بتونم سورسی پیدا کنم که این کار رو تو دات نت انجام بده و مخصوصا بر روی String عمل کنه نه اینکه کاربر حرف به حرف تایپ کنه ، مشکل من حل میشه .....
موفق باشید دوستان عزیز .

بابک زواری
پنج شنبه 17 آذر 1384, 15:38 عصر
اگه با دات نت هست که نباید مشکلی باشه ؛ از اون اکتیواکس استفاده نکن ببین چی میشه ؟

houshang.karami
چهارشنبه 29 فروردین 1386, 19:49 عصر
باسلام
از یونیکد می توان در وی بی استفاده کرد می توان هم ذخیره کرد باید rs.charset="unicode"
بگداری بعد استفاده کنی